Lieve jongen, de volwassenen hebben gegeten zonder te betalen. We hebben 7 duizend happy meals van 4 euro gegeten. Dat is 20 jaar lang iedere dag een happy meal. En dat mag jij voor ons straks gaan betalen….. Lieverd. Wou je nog een ijsje van ons?????

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

16 REACTIES

 1. Of je nu wel gestemd hebt of niet gestemd hebt.. toch is men in het algemeen allemaal aansprakelijk voor dit gedoe. Immers had men wel gestemd dan was er misschien iets ten goede veranderd en heeft men die kans gewoon vergooit. Makkelijk om iets af te schuiven en zich niet schuldig te voelen. Maar iedere stem had verschil kunnen maken. Ondanks dat sommige “populair” uit protest zgn. NIET stemmen! En helaas zijn dat er verdomde velen!!! Misschien hierdoor wel zo’n puinhoop. (Maar ja, da’s mijn mening)

  peter [3] reageerde op deze reactie.
  Matthijs [7] reageerde op deze reactie.
  Hub Jongen [8] reageerde op deze reactie.

 2. @Christ [2]: En als je nu emigreert, moet je dan voor je vertrekt die 28k eerst betalen.

  Nu begrijp je meteen dat stemmen geen enkel zin heeft!

 3. Er wordt altijd gezegd, dat ongeborenen worden opgezadeld met een enorme schuld, het aandeel in de staatsschuld. Het omgekeerde is waar: onze nakomelingen zullen helemaal niet betalen voor de schulden van nu. Er komt een moment, dat men alles moet wegstrepen en opnieuw beginnen. Doet men dat niet, dan krijg je een grote uittocht van hoogwaardige en midwaardige arbeidskrachten. Het ongeschoolde werk zal, zoals ook nu, door buitenlanders gedaan worden. Zoals de Grieken zeggen: de staatsschuld is niet de schuld van ons, maar de schuld van de staat.

 4. en over 20 jaar staat hier:
  sorry lezers
  Libje is heen gegaan
  zij had wel geld
  maar geen eten.

 5. Gelukkig konden de inwoners van het pre-Hitleriaans Rijk , nog de calorische waarde bevrijden uit hun NEP bankbiljetten , zaten ze er nog een beetje warmpjes bij.

  Die hele schuld is niets meer dan een paar getallen die rond circuleren op de laptop van Rothschild , Oppenheimer , Warburg , Schiff , Lazard , enz.

  Ze hebben nu eindelijk alle fysieke onderpanden van Griekenland in handen , en die krijgen retour : een stroompje van 5 seconden , bij 12 volt.

  Meer niet.

  https://www.youtube.com/watch?v=h-9zz2vbXGw

  jhon [14] reageerde op deze reactie.

 6. @Christ [2]:
  Nope, ik ben niet verantwoordelijk voor de acties van een ander.
  Een populariteit competitie veranderd daar niets aan.

 7. @Christ [2]:
  “Maar iedere stem had verschil kunnen maken.. . .”
  Christ, geloof je dat nu rcht?
  Ook na de ervaring met de EU grondwet die door 62,5 % is afgestemd?
  En die daarna gewoon er door geritseld id is.
  Alleen het “vlaggetje en het liedje” waren er uitgehaald, maar die worden gewoon er naast gebruikt.

  Zoek de waarheid. Leer om je niet als stemvee te laten gebruiken waarmee je niets kunt bereiken.
  Het gaat om jezelf!

  Raymond [9] reageerde op deze reactie.

 8. @Hub Jongen [8]:

  En dan nog de gotspe , het waarlijk hemeltergende , dat de bank die Griekenland op hun achterste heeft gekregen , nu een mannetje heeft zitten bij de ECB , die hun dan zou moeten redden.

  Griekenland is gestript , van alle bezittingen , ze hebben niets meer.

 9. @Matthijs [11]:
  Goede vraag Matthijs. Dat zou ik ook graag willen weten.
  Misschien kan Willem of Christ ons dan ook een stemadvies geven!
  Ik denk zelf dat mijn tijd om één ander persoon uit te leggen dat democratie gebaseerd is op geweld, beter besteed is dan de tijd om te gaan stemmen.
  En zejer als ik dan bedenk dat geweld ander geweld (oorlog) oporoept

 10. Arme asielzoekers! Die mogen we wel eens vertellen dat ze hier diep in de schulden zitten als ze hier binnen komen. Eerlijk zou zijn om ze minstens de reiskosten te vergoeden anders hebben ze bovenop die 26.000 euri ook nog 10.000 piek aan de smokkelhandel te betalen en dat is niet eerlijk. Discriminatie!

 11. Moet “volwassenen” niet zijn “een groepje volwassenen dat zich overheid noemt”?

 12. Niets meer dan één groot spel, en U houdt het (misschien) onbewust, of “bewust onbewust”, in stand door uw levensenergie in de vorm van “belastingen”af te laten pakken. U, de “horige” financiert uw eigen ondergang, “omdat we er toch niets aan kunnen veranderen…”. En omdat iedereen graag in weelde leeft, en persoonlijk er niet op achteruit wil gaan. Want geen belasting betalen, “dan raak ik mijnn autootje kwijt, mijn huisje kwijt, mijn kuxe leventje kwijt!”

  Dus liever bewust onbewust als horige (slaaf/burger) braaf de heer(de staat) gehoorzamen, op het land van de heer arbeid verrichten, en U laat zich braaf 60 tot 70 % van de vruchten van uw arbeid afpakken via inkomstenbelastingen, autobelastingen, btw, enz….waarmee uw heer vervolgens de grote jongen gaat uithangen in andere landen met zijn straaljagertjes, en met de spelletjes van grote “vrinden” probeert mee te spelen. Ten koste van zijn horigen, maar die zijn toch liever bewust onbewust, want brood en spelen hè, en druk druk druk….

  Ieder volk krijgt de leiders die het verdient, toch?

  Op wikipedia: https://nl.wikipedia.org/wiki/Horigheid
  Vervang “horige” door “burger”, “heer” door “staat”, “verplichtingen”door “belastingen”, en doe voor de gein eens net of slavernij nooit afgeschaft zou zijn geweest… Herkent U iets in het verhaal?

  Prettige avond.

  Fred

Comments are closed.