Jammer, het begon juist weer wat beter te gaan?

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

 1. Nog voor de eerste vergadering van de Kamer (die vanmiddag begint) ritselden de politici al dat ze weer € 5 miljard belastinggeld in de Griekse bodemloze put zouden gooien.

  Zie uit NOS van vanmorgen:
  De Tweede Kamer neemt vandaag een besluit over het nieuwe, derde steunpakket voor Griekenland. Een meerderheid van VVD, PvdA en D66 is voor de nieuwe leningen van 86 miljard euro. Daardoor staat de uitkomst van het debat, dat aan het begin van de middag begint, al vast.

  Ze moeten het wel steunen”, zegt NOS-verslaggever Joost Vullings. “Want ja, VVD-leider Rutte heeft het in Brussel uitonderhandeld. En dan kun je het als regeringspartij niet maken om tegen te zijn, want dan heb je meteen een enorme crisis in Nederland.”

  En de volgende 5 miljard voor extra “Vluchtelingenhulp” zijn al in de pijplijn gestopt!
  Maar ook hier kunnen “wij” niet Neen zeggen. Ook hier weer een beleid om mensen eerst arm te maken (invoerrechten o.a) en ze dan ze willen helpen door NL-belastinggeld aan hun opperhoofden ye geven.

 2. En ook deze actie laat het grauw koud. Zie jij mensen op het Malieveld? Zie je woede? Zie je ongeloof? Zie je verdriet? Ik niet. Ik zie schaapjes die braaf hun boetes betalen, die braaf belasting betalen, die het ook allemaal niet meer weten.

  Het pluche snapt dit en buit het grauw steeds verder uit. Ik vind het walgelijk, mensonterend en dieptriest.

 3. Jammer dat de gemiddelde nederlander niet door heeft dat hij…op 1 van deze malloten gestemd heeft en dat de kadaver fractiediscipline ervoor zorgt dat binnen de gesloten rijen de uitkomst altijd vast staat!

  Maakt niet uit welk probleem je voorliegt….top!!!!!!!!!

 4. Hetzelfde effect als wanneer de artsen staken; dan daalt het aantal sterfgevallen.

Comments are closed.