Crises financieelMichael Snyder publiceert op “The economic Collapse Blog” een onderzoek naar de situatie op de wereld. Zijn conclusie is dat het niet nodig is om langer naar het antwoord op de titelvraag te zoeken, want die crisis is al begonnen.*****
23 Nations Around The World Where Stock Market Crashes Are Already Happening “.  
You can stop waiting for a global financial crisis to happen.  The truth is that one is happening right now. ”
Hij legt dit overtuigend uit in zijn artikel waarin hij man en paard noemt.
Hij bewijst dat met feiten in: http://theeconomiccollapseblog.com/archives/23-nations-around-the-world-where-stock-market-crashes-are-already-happening

Posted below is a list that I put together of 23 nations around the world where stock market crashes are already happening.  To see the stock market chart for each country, just click the link…

1. Malaysia

2. Brazil

3. Egypt

4. China

5. Indonesia

6. South Korea

7. Turkey

8. Chile

9. Colombia

10. Peru

11. Bulgaria

12. Greece

13. Poland

14. Serbia

15. Slovenia

16. Ukraine

17. Ghana

18. Kenya

19. Morocco

20. Nigeria

21. Singapore

22. Taiwan

23. Thailand

Of course this is just the beginning.  The western world is going to feel this kind of pain as well very soon. 

P.S, Het zou mij niet verwonderen als er ondertussen al een paar bijgekomen zijn.

4 REACTIES

 1. Ik ben het wel eens met de strekking van het artikel.
  Maar dat lijstje erin is volledig uit de lucht gegrepen. Het lijstje pretendeert de opgeblazenheid van de aandelenmarkt per natie weer te geven, maar ik heb daar toch een andere visie op.

  Het zijn economieën die wereldwijd slechts zeer geringe indicatoren zijn. Ik ben het er wel mee eens dat de leidende indicatoren in de wereldeconomie een terugval zullen laten zien die schrikbarend is.

  Die inname van die terugval hebben we echter nog tegoed en zal in oktober 2015 zichtbaar worden. Daarna zal het nog enige tijd nodig hebben voordat de gevolgen voelbaar worden van wat we hebben gezien.

 2. TIP: klik op de linkjes en klik dan op de “10Y” knop om het grotere plaatje te zien, dat geeft het koersverloop van de afgelopen 10 jaar weer. Dan zie je opeens een heel ander plaatje. Met mogelijk andere conclusies. (je kan dan wel weer het argument poneren dat er heel veel lucht in de aandelen zit, maar dan is een neerwaartse correctie alleen maar logisch)

 3. Nee hoor, daar trapt geen schoolmeester meer in. Als de voorspelling uitblijft, dan is het het laatste redmiddel om te zeggen, dat de crisis allang begonnen is. De voorbeelden overtuigen niet: Polen staat erin (daar gaat het juist goed), het gaat over de beurs, die weinig te maken heeft met de echte economie (is niet meer dan een casino). Kortom: we moeten weer denken over later.

  matthijs [4] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.