Die asielzoekers beginnen knap duur te worden.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

16 REACTIES

 1. Belastingbetalers moeten daarvoor voor minstens € 350+ miljoen verdienen om dat verplicht op te brengen.
  Ik heb het idee dat er in deze tijd wel iets dringender en belangrijker met dat geld gedaan kan worden.

 2. Het kan een goede investering zijn als de doeken in de toekomst worden verkocht voor het dubbele bedrag. Ze slechts laten hangen is jammer, ze ‘hebben’ om rendement te maken in de toekomst, als het kan, dan zou ik zeggen “doen”.

  Wat zou een Victory Boogie Woogie die ooit werd gekocht voor dik 30 miljoen euro nu kunnen opbrengen? Indien doeken in de toekomst geen winst kunnen generen en niet worden verkocht met winst en domweg tentoon worden gesteld of ergens in depots verdwijnen dan is het verspillen van afgeperst geld.

  Rien [13] reageerde op deze reactie.
  .M [15] reageerde op deze reactie.

 3. alleen al van welk tuig deze schilderijen gekocht worden
  de Rohtchilds deze woekeraars der aarde waar elk land bij aan het geld infuus hangt
  zit die slap janus van der staay met een kwijlende bek deze onzin goed te praten stoppen met die zooi

 4. @IIS [7]:
  “Het kan een goede investering zijn als de doeken in de toekomst worden verkocht voor het dubbele bedrag.”

  a) Als men investeren, dan niet met mijn geld.
  b) een doek wordt niet simpelweg twee maal zo veel waard, daar is heel wat inflatie voor nodig…. hmm wie veroorzaakt die ook al weer?

 5. @Raymond [10]:
  Dank je.
  Inderdaad een rustgevend filmpje,
  om bij te mediteren,
  en dan ga je je weer afvragen waarom mensen het zo gemakkelijk slikken dat hun afgeperste geld voor zo iets wordt gebruikt.

  En dat geldt ook voor F16, JSF, EU, enz.

 6. @IIS [7]: a) Als slimmerikken als de Rothsacks iets verkopen, dan denk ik eerder dat de marktwaarde nu op een top zit en niet op een bodem. Verwacht dus maar niet dat dit snel in waarde zal verdubbelen (tenzij in een hyperinflatie maar dan blijven ze wellicht in reeele termen toch achterop hinken).
  b) het gaat niet om “gewone” slimmeriken (contrarians genre Marc Faber of Jim Rogers of zo die intelligent doch wel eerlijk zijn) maar over schurken met connecties op hoog niveau. Vermoedelijk is in opdracht van Trix of Lex besloten de schilderijne van hun vriendjes te kopen voor 100 a 200 miljoen teveel, bij wijze van verkapte cadeau met geld dat van de Nerderlandse belastingslachtoffers is gestolen.

 7. @Pendragon [4]:

  “SCHANDALIG”

  Zo! En waarom dan wel? Al die “echte asielzoekers” van de afgelopen 50 jaar kosten ons jaarlijks 10 miljard. Daar hadden we heel wat Rembrandts voor kunnen kopen. En nog veel meer ook (goede gezondheidszorg, prima ouderenverpleging, lagere belastingen etc. etc…)

Comments are closed.