financiele-crisis Larry Edelson is een financieel expert die regelmatig op het internet publiceert en adviezen geeft aan klanten hoe ze het beste hun geld kunnen beleggen en zich beveiligen tegen een onontkoombare crash.*****
Vandaag stelde hij het volgende: It’s a recipe for disaster:
Take 28 debt-ravaged socialist nations with “cradle-to-the-grave” giveaway programs that guarantee free housing, food, medical care, education, retirement and more …

Add millions of destitute refugees from Syria and other Middle Eastern countries — most of them young men with families eager to follow …

And suddenly, a government debt crisis becomes a government debt CATASTROPHE.”

.Uiteraard zullen de politici nog hevig gaan spartelen en proberen om op hun manier de wereld te laten doordraaien.  Weer flink de drukpers van geld laten draaien zal een eerste poging zijn. De vraag blijft dan nog hoe de markt gaat reageren op het nog harder groeien van de schulden.

Probeer jezelf te beschermen.
-Verkoop risico aandelen.
-Haal voldoende cash in huis.

–Wie heeft nog meer of andere adviezen?

14 REACTIES

 1. Een zware crisis betekent dat er lange tijd niet veel meer te verdienen is. Nu verdien ik meer dan ik nodig heb om in mijn bestaan te voorzien. Vooral mijn gehuurde woning is prijzig.

  Zodra ik hier minder verdien dan ik nodig heb om in mijn bestaan te voorzien, wat doe ik hier dan nog? Ik ben niet van plan mijn spaargeld uit te geven aan een veel te duur huis.

  Een ander punt is de veiligheid. Zodra je ’s avonds niet meer over straat durft wordt het tijd te verhuizen.

 2. Vroeger kon je nog een staatsgreep plegen samen met het leger.
  Maar aangezien Nederland minstens 80 jaar afbraak heeft gepleegd op het leger, heeft dat ook geen zin.
  Dat er heibel in de tent komt is zeker, gezien de EU-PROLETEN Europa laten overspoelen met economische profiteurs.
  Zijn we straks in 1 klap terug in de oertijd waar een ieder voor zich zelf moet opkomen.
  U denkt nog steeds dat de Roverheid er voor u is, en u helpt als er gevaar is.
  Vergeet het maar.

 3. @Vilseledd [3]:

  Nou dat kan ook handig zijn.

  Maar john bedoelde dus: niet te hard roepen dat hij John een pistool wilt, anders halen ze hem op tijd van zijn bed af.
  En kan hij hup mee naar het HB.
  De Roverheid kijkt met je mee. 😉

 4. Je hoeft geen expert te zijn om te weten en te begrijpen dat dit kunstmatig in elkaar geflanste feest zal eindigen in een groot drama, groter dan het feest wat eindigde op 2007/2008.

  Alle bronnen die soelaas boden zijn opgedroogd en de volgende stap zal die zijn wat ze toen al wilden, namelijk confisqueren van alle tegoeden. Dit feest is niet zomaar een feest, dit feest heeft een doel en ik weet zeker dat de gangsters die de baas zijn over politici en overheden reeds de champagnekurken hebben laten knallen. Niet omdat de beurzen en de banken weer doldraaien, maar omdat de gangsters weten wat er gaat komen na dit feest. Het wachten is op een/hun zwarte zwaan. Iedereen gelijke arm en stuurbaar, met een RFID chip in het lijf, is dat niet het sublieme hoogtepunt met daarbij een gigantisch orgasme voor iedere nazi socialist?

  Rockefeller Reveals 9 11 FRAUD and New World Order to Aaron Russo
  https://www.youtube.com/watch?v=FuinaIm-kd4

 5. Een wapen zou wel handig zijn, maar dan een beetje ding waar je een hert of zwijn (nee, ik bedoel geen politicus, maar een echt zwijn) mee kan schieten. Maar je aansluiten bij een klein groepje kan geen kwaad. Solo ben je kwetsbaar… en wendbaar. Roof gerust je eten bij elkaar. Dat zal de ander ook doen. Vermijd steden. Reis bij voorkeur in de avond of vroege ochtend, maak gebruik van je omgeving. Zorg voor droge kleding en weet hoe je een beschut vuur moet maken. Maak gebruik van leegstaande woningen.

  Rien [10] reageerde op deze reactie.

 6. Larry Edelson is één van de meest briljante financiële experts, ik volg hem al jaren. Met zijn super cycle systeem kan hij uiterst precies berekenen welke grote bewegingen gaan plaats vinden. Neem deze man serieus a.u.b.

 7. Er komt nog een crisis hiernaartoe..!!!!
  Negeren van de volgende info is geheel voor eigen rekening.!!!
  Ze hebben aids en ze weigeren de hulp van verpleegsters!!!
  Laatste comment, liveleakbijdrage uit Tsjechië…
  http://fubar.mobi/2015/02/07/huizen-voor-asielzoekers-nederlanders-mogen-op-straat-sterven/comment-page-12/#comment-23979
  Laat voor iedereen goed duidelijk zijn dat het infiltranten en geen
  vluchtelingen zijn die hierheen komen op basis van HET PROJECT.
  http://tinyurl.com/ov43avh

 8. Wij zijn het niet waard te leven in een vrij en vredig land omdat we verleerd zijn wat strijd is. Mopperen in de cloud is al wat we kennelijk nog goed kunnen.

Comments are closed.