NachthemelGVia de samenwerking met Nachthemel: In heel West-Europa is de solidariteit met de vluchtelingen losgebarsten. Dé voortrekker is Angela Merkel. Merkel heeft bij de vluchtelingen definitief de bijnaam ‘moeder’ gekregen. Zelfs het Duitse Europese volk neemt die bijnaam over. Er bestaat bovendien een eerste gezongen ode, vertolkt door een populair Duits mannenkoor. Een ode die inmiddels ook in meerdere Europese talen op video is uitgebracht.

https://www.youtube.com/watch?v=b7DLTRbH88E

Desalniettemin kan niet worden ontkent dat een enkeling nog steeds de Duitse EU bondskanselier blijft tegensputteren. Maar goed, het blijft dan ook nadrukkelijk bij een enkeling. Een verdwaasde enkeling waarvan onlangs de identiteit, min of meer bij toeval, door verborgen camera werd vastgelegd in het Duitse Hedenau. Hier bezocht moeder Merkel een opvangkamp voor vluchtelingen.

En zie hieronder dan die verborgen camerabeelden van dit bezoek en hoor wat moeder kwam zeggen. Moeder Merkel Vredesengel, die door een uitzinnige Europese menigte in hysterie werd verwelkomd. Een hysterie die menig aanwezige dan ook gelijk deed terugdenken aan de dagen van ‘Beatlemania’, toen al eerder jongens en meisjes in collectief spontaan in de broek plasten en in appelflauwte tegen de grond kwakten.

Vergeet daarom niet de volumeknop van uw laptop of PC op standje 100 te zetten! Geniet –   zoals de aanwezigen in Hedenau- van de zinnenprikkelende toespraak van moeder Merkel. Zorg dat u geen enkel woord mist en morgen aan de koffieautomaat in geuren en kleuren weet verder te gospelen over het Europees Lichtend Pad: De vleesgeworden verrijzenis van uw Europese Heiland.

https://www.youtube.com/watch?v=Rfrip_T3Tzk

10 REACTIES

 1. Wat bezielt roverheidsleiders toch om zo enorm weg te kijken van hun eigen bevolking? Wat is die houding? Is het een soort massochisme? Of doodordinair machtswellust? In 0031 hebben we ook zo’n kneus, een lachebekje die werkelijk nergens een standpunt over inneemt. Een lachebekje dat zonder blikken of blozen volstrekt voorbij gaat aan de noden van de eigen bevolking en niets anders is dan een slechte filiaalmanager van de EU bobo’s.

  Het beste kabinet sinds de 2e wereldoorlog… Met droge ogen gezegd… zonder schaamte.

  Hoe krijgen we het huidige politieke systeem omvergeworpen? Wanneer krijgen de burgers het weer voor het zeggen in plaats van de “elite”?

  Easymoney [4] reageerde op deze reactie.
  G.Deckzeijl [5] reageerde op deze reactie.

 2. Moeder , vader des vaderlands
  De origine van de staat ligt in de familie.
  Je gehoorzaamt de premier zoals je je vader en moeder gehoorzaamt. Omdat je een minkukel bent die het allemaal niet begrijpt.

 3. @Easymoney [4]: Het geweer ut de kast halen? Gebeurt al:
  http://nos.nl/artikel/2063390-bulgaarse-grenswachten-schieten-vluchteling-dood.html

  Ik denk dat we over de (virtuele) verkiezingswinst van de PVV nog niets gezien hebben. Helemaal niets! Dat hele vluchtelingenverhaal gaat nu in progressief tempo versnellen. Persoonlijk ben ik erg blij met die PVV winst. Want om het paradijs te bereiken moet je nu eenmaal wegen bewandelen, om Libertarie te bereiken via de huidige weg is volkomen kansloos en loop je precies de verkeerde kant op. Via de andere weg wellicht ook, maar toch acht ik die weg veel kansrijker. Want een ding is 100% zeker: zoals het nu gaat komen we er nooit!!!

  Hub Jongen [7] reageerde op deze reactie.

 4. Die enorme tsunami van economische profiteurs is allemaal dankzij de EU-PROLETEN.
  Want zij willen een Europese bevolking die slaafs haar bevelen opvolgt, en nooit gaat tegenstribbelen en of demonstreren.
  Dan kan maar op 1 manier: uitroeien van onze nationaliteit, cultuur, normen en waarden per land in Europa.
  Hoe is men dat van plan: haal alle Arabieren en Afrikanen naar Europa het moeten er zoveel zijn dat wij daar in verdrinken.
  En zo langzamerhand is er géén Duitser, Nederlander, Belg en de rest meer in Europa.
  Die het in de gaten hebben zijn op tijd Eurabië ontvlucht!!

  Er zijn mensen die de EU-PROLETEN totaal geschiften noemen, die landverraad plegen en opgepakt en berecht moeten worden.
  Geef ze geen ongelijk want: de weg van de EU loopt op totale chaos af, en het zou me niks verbazen dat er binnen 10 jaar? een oorlog komt.

  Zijn de slachtoffers voor niets gestorven in WW2 om ons in Europa te bevrijden van de nazi`s??

 5. Zij hebben allemaal dezelfde mentor,, tussen het blaten met de handen praten.
  Verhofstadt v Baalen Rutte en mutti zij hebben meer dan handen en voeten nodig na 5 december als piet hun een kadoo doet toekomen.

 6. Wel geappig dat die Moslims zo graag zich zo graag willen nestelen in een land waar een vrouw de baas is.
  Zo zie je maar dat ze weinig principieel zijn.
  Jammer, anders hadden we in Belgie gewoon weer op Di Rupo moeten stemmen om de toestroom te stoppen.
  Maar zolang de uitkering lonkt lijken ze hun aversie tegen machtige vrouwen of homo’s kennelijk te overwinnen.

Comments are closed.