Islam geweld “ De Duitse federale recherche (BKA) waarschuwt dat extreem-rechts geweld steeds ernstigere vormen zal aannemen. Nieuwe aanslagen op politici en de uitbaters van asielaccommodaties zijn daarbij niet uitgesloten.” schrijft Emile Kossen in Elsevier. *****
Het afgelopen jaar zijn tientallen Duitse opvangcentra voor asielzoekers in brand gezet, vaak door extreemrechtse groeperingen.*****

De Duitse minister van Binnenlandse Zaken Thomas de Maizière reageerde verbolgen op de steekpartij die de nieuwe burgemeester van Keulen bijna het leven kostte. Hij noemde aanhangers van de anti-islambeweging Pegida ‘harde rechts-extremisten, die “Duitsland” met gif en haat injecteren.

Het artikel is te lezen op : http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/10/Waarschuwing-extreemrechts-geweld-Duitsland-steeds-radicaler-2706405W/?cmpid=NLC%7Celsevier_dagelijks%7C2015-10-22%7CWaarschuwing:_’Extreem-rechts_geweld_Duitsland_steeds_radicaler’

In hoeverre deze toename van geweld ook in Nederland plaats vindt, is niet duidelijk omdat door de overheid en media het geweld eerder verdoezeld wordt dan aangetoond. Je moet de mensen niet ongerust maken.
Mijn indruk is echter dat er nog nooit zoveel (toenemend) geweld geweest  is.
Dit is overigens geen wonder want los van de migranten-toestroom neemt ook de druk van de overheids-betutteling en regelgeving vanuit Den Haag en vanuit Brussel sterk toe. Uiteraard met dwang.
Belgie. Om de toename van immigranten te beperken moeten ze in Belgie de grondwet ondertekenen (dat men zich er aan zal houden) alvorens hun verblijfsvergunning wordt behandeld.
In Nederland wordt nu alleen maar de grondwet in het Arabisch vertaald en uitgedeeld.
De vraag is of dat enige invloed heeft.
Het immigrantenprobleem is nog lang niet onder controle!

6 REACTIES

 1. Nog nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid heeft het Volk zich zonder geweld en bloedvergieten van onderdrukking en fascisme kunnen bevrijden. De dictatuur van de Europese unie en hun politieke beleid zal voor de meest bloederige burgeroorlog ooit gaan zorgen die hoogstwaarschijnlijk zal uitmonden in de Derde wereld oorlog.Met de massa immigratie heeft de vijfde colonne onbeperkt toegang tot het avondland. Dit gebeurd met voorbedachteraden en goedkeuring van het kabinet, koningshuis en de corruppte main stream media. In 2012 wert de laatste Hand gelegd aan schuilkelders in Den Haag, die in het “grootstegeheim” gebouwd zijn geworden. De hele politieke top weet hiervan, ze weten exact wat komen gaat, hoe en waarom! Ik heb dit uit eerste Hand van een medewerker.

  G.Deckzeijl [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Gerrit [1]: Zo is het en niet anders!
  http://fubar.mobi/2015/10/23/video-duits-mohammedanen-op-christenjacht-in-azc/comment-page-1/#comment-24015
  Klik bovenin de header van de pagina op de knop HET PROJECT.
  27 infiltratie-instructies hier:
  http://tinyurl.com/nut5u3h
  Laat iedereen goed onthouden dat het aantal ECHTE vluchtelingen ver achterblijft in vergelijking tot de LEGERS infiltranten die hier alleen maar naartoe komen op basis van het eeder genoemde veroveringssysteem!!
  Meer> http://tinyurl.com/nz9t73g

 3. Zolang de extreem collectivisten de politiek bestieren zal het kommer en kwel zijn in het westen. Als mensen worden buitengesloten en niet naar worden geluisterd zal de opstand alleen maar groter worden. Met deze opstand is geweld niet uit te sluiten natuurlijk.

 4. Destijds (1968 ) werd toenmalige conservatief Enoch Powell
  meteen “kaltgestellt” , na zijn beroemde , volgens anderen
  ” beruchte” rede , ook bekend als ” Rivers of Blood” !!!
  waarin hij waarschuwde voor massa-immigratie .
  Ik hou mijn hart vast …..

  G.Deckzeijl [6] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.