19 REACTIES

 1. Gelukkig dat er zulke mensen zijn. Mooi om te zien dat die Ron Paul stug door blijft gaan met zijn ideeën. Bedankt voor de link.

 2. De EU landen geraken meer en meer de controle kwijt. Het overspoeld worden met economische vluchtelingen zorgt voor groeiende onrust. Op maatschappelijk en economisch vlak zorgt de vloedgolf van economisch vluchtelingen naast allerlei nog steeds niet opgeloste problemen voor nog meer problemen, nog meer sociale en maatschappelijke onrust, maar vooral voor verder destabilisatie van de economie. Mensen zullen het laatste beetje gevoel van veiligheid, stabiliteit en vertrouwen kwijtraken en daarmee ook het laatste beetje vertrouwen in de EU. (voor de laatste simpele geest die dit nog had).

  De EU nitwit met zijn grote leider en baas de VS zijn jarenlang brutaal en zonder pardon met hun zevenmijlslaarzen over alles en iedereen heen gewalst richting afgrond.

  Van false flag oorlogen tot aan roven en verdonkeremanen van duizenden miljarden laten beiden een spoor van ellende en vernieling achter zich. Daarbij de EU bevolking stelselmatig negeren, het zwijgen opleggen en verdrukken en nu met reclame boodschappen de wereld insturen dat een vloedgolf aan gelukzoekers een welkome en afwisselende bijkomstigheid is zal uiteindelijk er voor zorgen dat de EU finaal kapot gaat.

  Zo niet en gaat de EU en de EU landen door zoals ze dat nu doen, zal er een burgeroorlog komen of zal de derde wereldoorlog zich verder uitbreiden. Op een gegeven moment willen en kan een land de EU met al zijn open grenzen, idiote dwangregels en wetten en leugenpolitiek gewoonweg niet meer bijbenen en zal de bevolking van ieder land afzonderlijk het niet meer willen of zelfs niet meer kunnen accepteren dat het naar de slachtbank wordt gebracht. Gaan landen door in het slaafs volgen van de EU, dan gaan ze onherroepelijk nog verder kapot dan ze al zijn. Feitelijk zijn we al niet meer te redden.

  Voor de EU landen betekent dat, als de EU zo doorgaat met mevrouw Merkel voorop met haar compleet doorgedraaide geest die miljoenen economische vluchtelingen aanspoort vooral deze kant op te komen en een paradijselijk bestaan belooft en daarmee landen opzadelt met gigantisch problemen, noodgedwongen te kiezen voor een exit of mee gaan in de val.

  Maar slechts, we kunnen alleen maar raden waarom dit alles -met opzet- gebeurt en kennen natuurlijk niet de agenda’s van de nieuwe wereld macht en liggen de EU landen helemaal op schema met het nazi dan wel communistisch/socialistisch programma van één volk, één rijk, een wereldleider. Orde uit chaos. Zodra elk land kapot is en mensen alles is afgenomen, kan de macht volledig tot ontwikkeling komen.

  IIS [5] reageerde op deze reactie.

 3. @Sander [6]:

  Absoluut, zal verder geen slapende honden wakker maken, want zoiets gaat uiteindelijk tegen je werken, maar ik sta nog in dubio of ik ga inslaan of toch maar ga vertrekken. En dit is geen grap. Alleen, welk land buiten de EU is nog veilig? Landen kunnen wereldwijd krijgen te maken met faillissement, confiscatie, volksopstand, straatroof en geweld, hongersnood en oorlog.

  Dan moet ik toch nog even de profetieën van Nostradamus erbij halen, deze voorspelde een wereldoorlog waarbij wereldwijd meer dan 100 of zelfs 200 landen betrokken zouden zijn. Indien waar en met dit gegeven in het achterhoofd, welk land of welke regio zal dan nog wel of niet bestand zijn tegen een ballistische oorlog, een maatschappelijke of economische collaps? Ik denk dat vluchten niet zo heel veel zin meer heeft, want waarheen? Of men moet met een zeewaardige (zeil)schip ergens op de oceaan gaan liggen dobberen met voldoende brandstof, proviand en water aan boord?

  Echt zonder gein, ik zit me suf te prakkiseren waarheen en hoe weg met voldoende middelen en redelijk dichtgetimmerde zekerheid, het liefst ergens heen waar je eventueel selfsupporting kunt zijn en de zon je lekker warmt.

  Sander [8] reageerde op deze reactie.

 4. @IIS [7]: Vaag, bij het (lang geleden) zien van de film The Omen, kwam ter sprake dat in de Bijbel zou staan dat De Satan zou verrijzen en opkomen uit de grote wereldzeeën en de Apocalyps zal inluiden. Bij aanschouwing van de vele bootmigranten moet ik daar wel eens aan terugdenken. En nee, ik ben geen aanhanger van e.o.a. wereldreligie.

  IIS [9] reageerde op deze reactie.

 5. @Sander [8]:

  De bijbel heeft in haar lexicon passages opgenomen van profeten/helderzienden en heeft volgens mij helemaal niets te maken met religie, de religie heeft men er aan vastgeplakt, tenminste zo zie ik ’t.

  Maar de pest is volgens mij, dat wij nu, gaan meemaken wat al honderden en honderden jaren geleden werd voorspeld. Knap kut, maar op de één of andere manier hebben wij het gelukzalige moment getroffen dat we één van de meeste belangrijke hoofdstukken van de onmenselijke geschiedenis gaan aanschouwen. Dat we dat in al onze gelukzaligheid nog even mogen maken, maar leuk is anders wat. De voortschrijdende techniek en psychopatische macht maakt het allemaal mogelijk. Het is een apocalyptische tweespan geworden die richting zelfdestructie gaat en ons gaat meenemen in zijn val, waarbij we eerst totale onderdrukking zullen aanvaarden en dan de totale vernietiging? Of is het slechts, toch, een spel? Macht uit chaos.

  Zijn we niet gewoon machteloze toeschouwers/slaven geworden die een opvoering gaan zien waarop geen enkele of slechts een klein stukje invloed kan worden uitgeoefend? Moet de geschiedenis zijn beloop hebben of kunnen wij het tij keren? Zijn we passief, omdat een onverklaarbare of zelfs onzichtbare (hogere) macht ons dwingt? Of hebben ze ‘gewoon’ simpel iets in ons drinkwater of eten gestopt, waardoor we ons volledig over hebben gegeven? Worden we stiekem chemisch gecastreerd om onze vechtlust hormonen af te breken? Het volk is zo vreselijk passief, zelfs onder de huidige omstandigheden in gesprekken, waar het ontwaken moet beginnen, merk je dat mensen willen wegkijken, een onwrikbaar vertrouwen hebben in leiders en het zelfherstellend vermogen van de gemeenschap, maar niet door willen hebben hoe dramatisch we er feitelijk voorstaan en we stukje bij beetje steeds meer vrede, macht en controle verliezen. En onze levens en bezittingen door psychopatische machthebbers wordt afgenomen.

  IIS [10] reageerde op deze reactie.
  liesa [16] reageerde op deze reactie.

 6. @IIS [9]:

  Ik doe ook een voorspelling; “het zwakke dier (niet te verwarren met het beest) zal met geweld uit zijn lijden worden verlost”…..”Dier” staat synoniem voor “mens”, voor ons. Zo simpel kan men ’t voorspellen, omdat men heel simpel in de zieke geesten van de machthebbers dient te kruipen om er achter te komen wat ze denkt, is en wil. Achterhaal wat de zieke geest denkt, is en wil om daarmee zijn plannen te begrijpen. Niet denken of doen vanuit onszelf (fout!), maar denken en begrijpen wat de zieke geest denkt, is en wil.

 7. Sander er is maar een oplossing en dat is GROENLAND . Daar zit je safe, ook vanwege de planeet NIBURU, google maar op Zeta talk.nl

 8. Oorlog en geruchten van oorlog , aardbevingen , hagel en slagregens , ziekte en pest , broeder tegen broeder , kinderen tegenover de ouders , zelfgenoegzaamheid , hovaardigheid, roven , stelen , brandschatten en verkrachting.

  Ga mij nou niet vertellen dat er niets gaande is ?

  Wat stond er nog meer….ik heb slechte mensen , slechte gedachten gegeven , en ik heb het in hun harten gegrift , dat zij het zullen voltooien , tot de maat is volgemaakt , en zij zullen als van een geest zijn.

  Dus er komt nog wat aan.

  Raymond [14] reageerde op deze reactie.

 9. @IIS [9]: dit is helemaall waar.. meestal lees ik alles, en reageer niet meer, maar dit klopt allemaal, denk ook dat dit gewoon n plan is, wat al langer loopt.. en maken het nu af.. de matrix.. alles is schijn..we worden gewoon voor de gek gehouden..

  IIS [17] reageerde op deze reactie.

 10. @liesa [16]:

  Als de zogenaamde machthebbers de marionetten van de werkelijk macht dit uitkramen…..”IMF: massa-immigratie is remedie tegen vergrijzing”….dan weet je toch dat alles van begin tot eind is geregisseerd. Het zou zelfs kunnen dat dit ‘master plan’ al honderden jaren oud is, hoe gek het ook moge klinken, maar ooit is ergens een kwaadaardig zaadje gepland is er een plant uit gegroeid die pas nu tot volle bloei komt.

 11. ik denk dat dit hele gebeuren inderdaad een voor opgezet plan is en dat dit al eeuwen geleden in gang is gezet.
  hoe erg het ook is de vluchtelingen hadden ze buiten de deur moeten houden.
  ik denk eerlijk gezegd dat we nog heeeeeel wat meegaan maken en dat het leven wat wij kennen totaal op zijn kop wordt gezet.

  we zullen het zien.

  liesa [19] reageerde op deze reactie.

 12. @ceesie [18]: alles wat je nu meemaakt, en ziet, ook wat de vluchtelingen betreft, hoort bij t grotere plaatje, t plan..niets gebeurt zomaar.. en met alle technieken… mindcontrolle ..en wat er nog meer is wat de mensen niet weten… ze hebben de leiders allemaal in hun macht, zijn ook slaven

  we zullen t zien.. we zien t al…is al aanwezig..

Comments are closed.