Natuurlijk “schaffen” wij dat! Natuurlijk kan een land van 17 miljoen inwoners 100.000 vluchtelingen opvangen. Dat is nog geen procent!! *****
Maar kan het ook bij een volgende golf van nog eens honderdduizend? En nog een?*****
De Duitse econoom Thilo Sarrazin wijst er op dat zelfs Duitsland nu zijn grenzen moet sluiten, wil het  aan een “onttakeling  ontkomen. Dit schrijft ELSEVIER na.v. een een interview met Sarazin.
ZIE:
http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/10/Sarrazin-alleen-grensbewaking-kan-asielramp-voorkomen-2703879W/?masterpageid=158493

Als de Europese buitengrenzen niet worden bewaakt, moet Duitsland tot nadere orde alle grenzen dichtgooien. Op dit moment doet zich in Duitsland een onttakelingsproces voor dat vergelijkbaar is met dat van het Ottomaanse Rijk.
Dat zegt de Duitse econoom Thilo Sarrazin in een interview met de Volkskrant.
En dat geldt natuurlijk ook voor Nederland.
De NL-politici en een aantal menslievende idealisten kunnen wel lekker stoer doen, maar het gaat om de realiteit.

Het zijn niet alleen “stervende moeders met een ziek kind in de armen”/
Er zijn ook klaplopers, avonturiers en mogelijke IS-agenten tussen, Dat is de realiteit.

Dat het moeilijk is om voor die realiteit die gegroeid is nu een goede oplossing te vinden, zal niemand ontkennen. Zeker nu ook blijkt dat de weerstand van de bevolking groter wordt; mede door meer inzicht in de realiteit
Noodzakelijk dis dat veel mensen proberen de echte feiten te zien en te verwerken

.Anders dan Merkel denkt Sarrazin niet dat al die asielzoekers Duitsland zullen verrijken. In zijn boek Duitsland schaft zichzelf af‘ schreef hij eerder dat multiculturalisme vooral leidt tot ‘verdomming’ van de samenleving.

Ik denk dat de meeste inwoners verstandiger zijn dan de politici.
Ze krijgen mogelijk de kans om dat te uiten in het komende referendum.

8 REACTIES

 1. De enige oplossing is ervoor te zorgen dat deze mensen niet meer vluchten uit hun landen. Dit doen we door onze regeringen radicaal terug te fluiten. En dat kan alleen met de steun en overtuiging van eenieder die de Staat als eerste vrijand van de vrijheid ziet.

  Een grote Coalitie Tegen Statisme is wat we nodig hebben.

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Schiepers [1]:
  ” . . . .Een grote Coalitie Tegen Statisme is wat we nodig hebben. . . . ”
  Zou fijn zijn als we die hadden! Maar zo gesteld is het veel te vaag om er voldoende deelnemers voor te vinden.
  KUN JE DAT NIET “WARMER” MAKEN EN KOMEN MET EEN OPROEP?

  Een andere vraag is of je het komend referendum daarvoor kunt inschakelen? Dan hoef je niet op nul te starten?

  Schiepers [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Hub Jongen [2]:

  Het is voor veel mensen inderdaad nog steeds een vaag en zelfs ‘gevaarlijk’ idee dat onze Staat een vijand is.

  Maar toch, als men kijkt naar wat in de VS of VK aan de hand is qua politieke ontwikkelingen is het duidelijk dat er een enorme walging aan de status-quo en het establissement is. Mainstream links in Nederland probeert die walging te richten op het bankwezen en internationals. Mainstream rechts richt de walging op linkse politiek en Brussel.

  Ze hebben beiden een punt: zowel moderne banken als de instituten van Brussel zijn afschuwwekkende gedrochten van dwingende macht. Het is nu hoog tijd dat er een politieke stroming ontstaat die de Nederlandse afschuw bij mensen richt op beiden. Op zowel het echte grootkapitaal als wetgevende bureacraten en de symbiotische relatie die deze twee ontwikkelden.

  De boodschap van echte vrijheid is logisch en daarom zullen mensen zich erin vinden als ze het lezen. Echter, zoals u aangeeft is het wel zaak om mensen in contact te brengen met deze ideeën. Het referendum zou een mogelijkheid kunnen zijn, ik heb geen idee wie de mensen van GeenPeil zijn. Het is niet moeilijk aan te tonen dat het proces waarbij de Oekraïne en Nederland aan elkaar gekoppeld worden via constructies als Europa en NATO te zien is als een machtsspel van een politiek/economische elite dat de veiligheid en voorspoed van alle burgers op het Europese continent ondermijnt.

  Raymond [5] reageerde op deze reactie.

 4. “Ik denk dat de meeste inwoners verstandiger zijn dan de politici.
  Ze krijgen mogelijk de kans om dat te uiten in het komende referendum.

  Het gaat hier niet om verstandig zijn maar om wie de macht heeft en de gunsten uitdeelt. Wie hebben er belang (verdienen dan veel geld) bij een invasie van honderdduizenden klaplopers en avonturiers?

 5. Hier in de buurt zit sinds kort een tijdelijke opvang. Als ik kijk naar de smoelen van de types die er sindsdien rond hangen (99% man), heb ik niet de indruk dat het de atoomgeleerden, neurochirurgen en serie-entrepreneurs zijn, waarover Rutte’s asielkabinet het heeft.

Comments are closed.