Zoals het parlement net doet alsof ze de bevolking vertegenwoordigen zo UN_General_Assembly_halldoen de EU en de VN net alsof ze landen representeren. De VN maakte zich eerder onmogelijk door de kinderlijke bemoeizucht aangaande Zwarte Piet. Later presteerden ze het om Saoedi-Arabië hoofd van de Commissie Mensenrechten te maken en nu maken ze zich druk om asielzoekers in Europa.

Saoedi-Arabië hoofd van Mensenrechten maken is net zoiets als Jack the Ripper aanwijzen als Hoofd Werkgroep Ongewenste Intimiteiten. Met deze benoeming laat de VN duidelijk zien waar hun prioriteiten liggen.

Op 17 oktober 2015 werden er in Saoedi-Arabië 28 mensen onthoofd. Qua mentaliteit zit er weinig verschil tussen IS en SA:

IS and SA

Abby Martin maakte een goede documentaire over Saoedi-Arabië dat middels zijn vrienden in de VS en de UK deze zieke benoeming heeft gekregen.

Nu maakt Peter Sutherland van de Verenigde Naties zich sterk voor asielzoekers. Volgens hem ‘moeten de EU-lidstaten meer vluchtelingen opnemen en nationale soevereiniteit afstaan.’ Eerder adviseerde hij de EU om de homogeniteit van haar lidstaten zoveel mogelijk te ondermijnen.

Peter Sutherland is de typische megalomane regent. De top down uitvoerder voor de elite die miljoenen mensen in armoede, onvrijheid en ellende stort. Hij was voorzitter bij Goldman Sachs, nauw betrokken bij de Euro, bezoekt Bilderberg en is werkzaam voor het Transatlantic Policy Network. Dit clubje lobbyt voor TTIP.

Tijdens een speech bij de Council on Foreign Relations – Sutherland beantwoordt aan werkelijk alle clichés – fulmineerde hij tegen natiestaten en soevereiniteit. Landen als Polen, Hongarije, Tsjechië en Slowakije die zich binnen de Vysegadgroep afzetten tegen vluchtelingen kregen een veeg uit de pan.

Sutherland is enthousiast beijveraar van corporatisme, one world government, massacontrole en de verschuiving van privaat geld via de publieke route naar de 1%. Hij doet dit via de VN, de EU, TTIP, TTP en gebruikt daarvoor massa-immigratie en het slopen van de soevereiniteit van staten.

 

6 REACTIES

 1. Claudia Rossett: The UN Is Absolutely Corrupt!

  http://www.newenglishreview.org/Jerry_Gordon/Claudia_Rossett%3A__The_UN_Is_Absolutely_Corrupt/

  Claudia Rossett, intrepid foreign correspondent and investigative journalist, spoke to a Tiger Bay Club audience in Pensacola, Florida in mid-January (2009). She discussed the corruption of the United Nations and its dominance by dictatorships and the Organization of the Islamic Conference.

  The U.N., according to her, embodies the dictum of Lord Acton: “Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely.” Rossett’s talk demonstrated the U.N. fulfillment of the worst aspects of international corruption.

 2. Tsja,

  Deze meneer Sutherland is toch van dezelfde clan als mevrouw Barbara Spectre?

  Verklaart een hoop!

 3. @Hub Jongen [2]:

  Als ik dit artikel nog een keer lees, ga ik in een conspiracy geloven!!!!

  Nou , nou…poeh , poeh ….tjonngejonge…..Hub, noem niet alles een “samenzwering “, je moet hun denkkaders kunnen volgen.

  Kijk zij zien hun wijze van opereren als wenselijk en legitiem , en rechtvaardigen hem ook volledig , en het is HUN agenda .

  Het doel rechtvaardigt de middelen ,en zo handelen ze ook , het kost soms wat bloed , zweet en tranen , hoewel natuurlijk niet die van hun , maar dan heb je ook wat.

  Raymond [6] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.