3 REACTIES

  1. Los het probleem simpel op en stop met nog langer een issue maken van schulden die landen hebben, want de schulden bestaan louter en alleen uit geleend geld wat is geschapen uit het niets en wat uit het niets is gekomen kan ook naar het niets worden teruggebracht door simpel af te schrijven.

    Wat zou men willen doen als landen hun schulden niet langer afbetalen of geen rente meer over deze schulden afdragen, gaan de schuldenaren dan het land opblazen of dwingen met geweld o.i.d.? “Dikke lul, drie bier” zouden landen moeten zeggen en zoek het verder maar zelf uit en geef daarna de macht terug aan de nationale banken die weer kunnen beginnen op het punt waar ze ooit tegen beter weten in zijn gestopt. Geen probleem van maken, ‘gewoon’ doen. Hoe makkelijk pakt de corrupte en doortrapte overheid de burgers z’n poen af, nu zo makkelijk kunnen ze ook de crediteuren rippen, crediteuren die never nooit niet een dienst of product hebben geleverd dan niets anders dan slechts gebakken lucht….Laat ze het heen en weer krijgen.

    IIS [3] reageerde op deze reactie.

  2. @IIS [2]:

    schuldenaren dan het land opblazen = schuldeisers dan het lang opblazen…op het punt = bij het punt

Comments are closed.