NachthemelGVia de samenwerking met Nachthemel. De Duitse politie heeft zich uitgesproken voor het scheiden van vluchtelingen naar geloof, nu het in asielzoekerscentra geregeld tot confrontaties komt. De politie zit aan de grens van wat zij nog aankan, zo zei vakbondsbestuurder Jörg Radeck in de krant Die Welt. Bij een vechtpartij tussen twee rivaliserende groepen in een asielzoekerscentrum in het West-Duitse Calden raakten afgelopen zondag veertien mensen gewond. Vrijdag ontstond in een noodopvang in Leipzig weer een massale knokpartij na onenigheid over wie het eerst naar de wc mocht. De vluchtelingen, onder wie Syriërs en Afghanen, sloegen op elkaar in met stokken, tafelpoten en bedden.

De Duitse politie is ondertussen letterlijk radeloos. Men kan het werk niet meer aan en alle beschikbare politie- eenheden houden zich nog uitsluitend bezig met winkeldiefstallen, berovingen zoals straatroof, en fysieke mishandelingen. Het is een verhaal zonder einde. Collega’s zijn volledig opgebrand en er is niet voldoende personeel. Wanhopige politieagenten zeggen bovendien dat zware criminele delicten die door asielzoekers worden gepleegd niet geopenbaard mogen worden aan het grote publiek, zo publiceerde ‘Nachthemel’ in bewijsvoering, nog pas een week eerder.

islam-paris-6

Tellen we daarbij op dat het aantal aanslagen en andere misdrijven tegen asielzoekerscentra in Duitsland, dit jaar meer dan verdubbeld zijn ten opzichte van 2014, te weten 437 aanslagen op de centra, terwijl dat aantal in heel 2014 rond de tweehonderd bleef steken, dan mag de wanhoop van de ordehandhavers duidelijk zijn. Evenals de wanhoop van autochtone verzetsstrijders.

islam-paris-3

Want de sterk toegenomen werkdruk heeft volgens de bond niet alleen te maken met de toegenomen spanning in de centra. Ook het registreren van de overwegend islamitische asielzoekers plus de bescherming van hen tegen aanvallen van autochtone “verzetsstrijders” die hun cultuur, steden, dorpen, vrouwen en kinderen willen verdedigen, kost de politie erg veel mankracht.

De woede is groot, erg groot, Europa- breed. Een doodnormale inwoner van Parijs besloot derhalve dat het tijd werd dat heel Europa met eigen zou kunnen zien wat hen staat te wachten indien de islamitische vluchtelingenstromen naar Europa niet worden gestopt. Hij startte daarom met het plaatsten van reallife filmpjes op youtube over ‘de islamisering van Parijs’. Omdat zijn leven hierdoor niet langer meer zeker zou zijn nam hij hiervoor de alias “Maxime Lepante” aan. De titel van zijn laatste film luidt: “Een vrijdag in Parijs”. (Gefilmd met verborgen camera) De film laat zien hoe biddende gelovigen complete straten blokkeren, hoe verkeer tot stilstand komt, hoe lokale bewoners de eigen woning niet meer in of uit kunnen/durven, hoe de gelovigen zich beschermd weten door een private veiligheidsdienst, dat dit alles illegale en strafbare feiten in Parijs betreft, maar dat de politie van hogerhand opdracht heeft gekregen om niet in te grijpen.

https://www.youtube.com/watch?v=ixHc6kO3yAE

De Duitse politie die zich momenteel als geen ander weet geconfronteerd met de problemen van de vluchtelingenstromen naar Europa wil de vluchtelingen daarom scheiden, evenals de Nederlandse politiebond. Maar in Nederland, zo zegt het COA, vinden ‘we’ het niet bevorderlijk als mensen per groep bij elkaar worden gezet, want “dan gaan ze zich ook als groep gedragen”. Het COA vindt in deze weerklank bij Halbe Zijlstra. Want ook hij ziet er niks in om migranten naar religie te spreiden in azc’s. “Ik vind dat een idioot voorstel“, zegt de VVD-fractievoorzitter tegen de NOS. “Dan faciliteer je dus het slechte gedrag van deze mensen.” Als ze niet met verschillende religieuze opvattingen in een azc kunnen zitten, kunnen ze maar beter gaan. “Als dat niet lukt, dan hoor je hier niet thuis”, aldus Zijlstra.

islam-paris-5

Maar indien vluchtelingen als religieuze groep binnenstromen, vluchtelingen zich onderscheiden van andere religieuze groepen, indien vluchtelingen zich tijdens de asielprocedure als religieuze groep binnen het tijdelijk verblijf manifesteren, indien vluchtelingen na verkrijging van de verblijfsstatus continueren in hun keiharde profilering van de religieuze groep, dan horen ze dus hier niet thuis? Zijlstra?

islam-paris-4

Curieus om VVD- prominenten een PVV stemadvies te horen uitspreken. Gezien de resultaten die deze laatste partij in de Peilingwijzer van afgelopen woensdag boekt en waarbij wordt gesproken van een electoraal ‘zeldzaam sterke stijging’, mag hiermee enig licht geworpen zijn.

Slotopmerking:
Indien de tsunami aan islamitische vluchtelingen over Europa een vooropgezet (master)plan betreft, dan is Amerika de bedenker en initiator. Dan is daarmee werkelijk geen enkele fantastische gedachte nog te dol om waar te zijn. Ja dan, dan kunnen we ons zelfs afvragen of de wereldwijde wettelijke rookverboden een van de eerste initiatieven zijn geweest om het leven in Europa voor de moslims te veraangenamen? Immers, een café zonder rokers is als een café zonder drank. De aanname dat de meest cafés ter ziele zouden gaan door een verplicht rookverbod was
een juiste. Daarvoor hoefde je naam geen Einstein te zijn.

islam-paris-1

Maar wat betreft nu precies het “Rijk van Sodom en Gommora” door de ogen van de gemiddelde islamiet? Drinken, roken, ophitsende muziek, snuiven, ‘ordinair taalgebruik’, vloeken en een mogelijk ‘bedenkelijke seksuele moraal’? Het café! Het zou zo maar eens de waarheid kunnen zijn…

islam-paris-2

Nigel Farage: Schokkende, niet eerder vertoonde beelden van moslim vluchtelingen die overal in Europa de aanval hebben ingezet:

14 REACTIES

 1. Uit een derde wereldoorlog en totale (religieuze en economische) chaos een nieuwe wereld machtsorde creëren, zo simpel is ’t en zo simpel voltrekt het zich recht voor onze ogen.

  We hebben te maken met de volledige collaboratie van westerse regeringen die volledig onder controle staan van de VS met een handvol zachtaardige en goedgelovige burgers die de oorlog hebben verklaart aan hun eigen bevolking en land. Totaal verstandsloos, zonder blikken of blozen, zonder een spier te vertrekken, zonder enige schaamte helpen regeringsleiders heel Europa naar de filistijnen. Dit is geen tweede wereldoorlog explosie, maar een derde wereldoorlog implosie met de totale ineenstorting tot gevolg.

  Dit is hoe dan ook een derde wereldoorlog of men wil of niet. De VS/EU/SA/ISR laten zich niet meer stoppen en zullen doorgaan tot het bittere eind.

  Was er niet de voorspelling van Nostradamus dat een derde deel van de islamieten en de helft van de westerse bevolking zal worden afgeslacht in een verschrikkelijke en één van de meest heftige en beestachtige oorlogen die ooit op deze planeet zal plaatsvinden? Niemand hoeft in voorspellingen te geloven, maar het ziet er naar uit dat onder het huidige geschapen klimaat het zeer zeker zover zal komen en dat we op alles voorbereid mogen zijn.

  Geniet nog maar even van het beetje vrede wat er nog is.

  Bertus [6] reageerde op deze reactie.
  IIS [11] reageerde op deze reactie.

 2. @IIS [5]:
  “…Het maakt niet uit hoe paranoïde je bent of hoe ver je geloof in complottheorieën gaat, want wat overheden iedere dag uitspoken gaat elk voorstellingsvermogen te boven …”

  William Blum, USA State departement.

 3. Indien de tsunami aan islamitische vluchtelingen over Europa een vooropgezet (master)plan betreft, dan is Amerika de bedenker en initiator. Dan is daarmee werkelijk geen enkele fantastische gedachte nog te dol om waar te zijn.

  Oh…ja , kijk maar uit met zulke uitspraken !!!

  Je weet toch dat uw burgervader op eigen gezag “verwarden” mag laten opsluiten , en twijfel er niet aan , er staat een cohort ge-UNIE -vormden in de startblokken , om het een en ander met liefde te executeren.

  Dus zeg nooit dat ik niet gewaarschuwd heb , je weet wat komen gaat.

  Zeist: Arrestatieteam houdt verwarde man aan

  https://www.youtube.com/watch?v=s6WpVGu5_E4

 4. opstandige gedragsstoornis’
  Afwijkende mening? Stempel ‘complotdenker’ en ‘oppositioneel-opstandige gedragsstoornis’

  Martin Vrijland.

  Het was al duidelijk toen de NOS mij op 13 januari benaderde dat ze met een plannetje bezig waren. Ineens zou er interesse bestaan voor complottheorieën. Toen het scherm op het 8 uur journaal op ‘Even geduld aub‘ stond, wist ik meteen dat ze ergens mee bezig waren. Een oud tv-presentator benaderde mij en gaf aan dat het onzin was dat de NOS al die tijd uit de lucht zou moeten zijn omdat het pand gekaapt was. Tegenover het NOS gebouw zitten de bedrijven United en Dutch View die binnen enkele minuten een live verbinding op kunnen zetten, zo meldde hij. De uitzending had dus helemaal niet via de verslaggever in Den Haag hoeven lopen, maar had gewoon rechtstreeks van het NOS terrein plaats kunnen vinden. De oud-presentator – die graag anoniem wil blijven – meldt dat er helemaal niets klopt van het verhaal.

  Lees hier verder a..u.b.

  http://www.martinvrijland.nl/2015/02/02/afwijkende-mening-stempel-complotdenker-en-voortaan-oppositioneel-opstandige-gedragsstoornis/

 5. Je moet er niet aan denken dat die hele immigratie gepland is. Waarom? Zo moet je je dan afvragen? Wat is in vredesnaam de achterliggende gedachte. Als ik ga fantaseren, wordt ik steeds banger… Dus ik probeer zo objectief mogelijk te kijken naar wat er gebeurt. En wat ik zie maakt me niet vrolijk. Waar ik nog gekker van wordt zijn de gutmenschen die met een bord langs de weg staan: Welcome in our country… De zielepoten weten niet wat ze in huis halen… Hoe naief kan je zijn… Hoe vreselijk moet het voor die moeders zijn als hun dochter wordt aangerand door een immigrant…

 6. voor de veiligheid

  Kijk uit met wat je zegt , en neem maar dit voor waar aan , ze doen het .

  Zo’n achttienduizend keer per jaar wordt de rechter om een machtiging gevraagd voor gedwongen opname, of verlenging van die opname.
  Veroorzaakt een verward persoon acuut gevaar dat alleen afgewend kan worden door hem op te nemen, dan kan de burgemeester daartoe besluiten via een inbewaringstelling (IBS). De rechter toetst binnen enkele dagen of het nodig is de patiënt nog langer vast te houden. Zo ja, dan verlengt hij de maatregel met maximaal drie weken.

  Behandelaars of familieleden die de situatie gevaarlijk vinden, kunnen via de officier van justitie om dwangopname vragen. Daarvoor is een medische verklaring nodig van een onafhankelijke psychiater (dus niet de vaste behandelaar). De rechter praat dan met alle betrokkenen en geeft zo nodig een voorlopige machtiging af voor maximaal een half jaar, die later verlengd kan worden.
  Voor alle rechterlijke machtigingen geldt dat ze niet per se ‘uitgezeten’ hoeven te worden; als alle betrokkenen voortijdig vertrek verantwoord vinden, stopt de dwangopname.

 7. @IIS [5]:

  …correctie en aanvulling…Volgens Nostradamus is de eerste grote gebeurtenis die ons te wachten staat de vorming van een nieuw soort Verenigde Naties, waarin de Islamitische landen de handen in elkaar zullen slaan. De vorming van een islamitische Statenbond, versus een statenbond van alle niet -islamitische staten.

  Nostramadus verwacht die oprichting echter pas in het jaar 2005 en hamert op het feit dat die vereniging van het islamitische kamp tot een ongekend geloof in de overwinning zal leiden.

  Verder profeteert Nostradamus dat het in deze periode toch onvermijdelijk zal komen tot een eerste globale oorlog, die twee derde van de Europeanen en drie kwart van de islamieten het leven zullen kosten. Meer dan honderd staten zullen zwaar beproefd worden.”

  Raymond [13] reageerde op deze reactie.

 8. @Raymond [13]:

  Blijf me bij voorspellingen altijd afvragen of de voorspellingen werkelijk zo zijn gedaan of dat voorspellingen in het leven worden geroepen met het doel op deze manier, soms al ver van te voren, de massa daarheen te voeren waar men ze wil hebben.

  THE FORECASTER trailer
  https://www.youtube.com/watch?v=iJNEjq7I5Is

  ………Pimco trekt vier lessen uit de spookrenteverhoging. Ten eerste: de rente blijft nog wel even laag, dat heeft de Fed wel laten zien met de behoedzame manier van opereren. Verder: het terugdraaien, zelfs de schijn van terugdraaien van crisismaatregelen zorgt voor volatiliteit. Ten derde: het wegvallen van wat critici ‘monetaire morfine’ noemen zal ervoor zorgen dat koersen alleen nog maar stijgen als er ook daadwerkelijk economische groei plaatsvindt en de bedrijfscijfers goed zijn. Ook laat bovenstaand oorzaak-en-gevolgverhaal zien dat markten nog veel meer met elkaar verbonden zijn dan werd aangenomen.

  Inflatie

  Deze week bleek dat de inflatie in de eurozone in september negatief uitkwam. Het was maar 0,1% op jaarbasis in de min, dus de deflatieroepers waren ietwat voorbarig. Bovendien was de daling van het prijspeil geheel te danken aan de lagere olieprijzen. De kerninflatie – zonder de energieprijzen – bleef 0,9% hoger dan een jaar geleden. Over een paar maanden is het grootste leed geleden voor ECB-president Draghi. De energieprijzen lopen dan uit het inflatiecijfer, omdat dan het grootste gedeelte van de daling dan meer dan een jaar achter de rug is. Economen van ING hebben becijferd dat de inflatie zich dan ‘herstelt’ naar tussen de 0,5% en 1% op jaarbasis en voorlopig dan op dat niveau blijft. Ruim onder de doelstelling van de centrale bank van een inflatieniveau van vlakbij, maar onder de 2% op jaarbasis.

  QE2

  Dat is mooi bruggetje naar het nieuwste gezelschapsspel wat gespeeld wordt op de financiële markten. Gaat de ECB het opkoopprogramma uitbreiden en zo ja met hoeveel en zal dat al in oktober gebeuren? Want niet alleen is het inflatieniveau te laag naar de smaak van de ECB, ook de wisselkoers werkt niet mee. Vrijdag – na de publicatie van het arbeidsmarktrapport in de VS – schoot de euro/dollarkoers door de 1,13. Nu kent de ECB geen officiële wisselkoersdoelstelling, een doel van het opkoopprogramma is natuurlijk wel het verzwakken van de munt.

  En dus sijpelt zo langzamerhand de verwachting in de markt dat de ECB meer gaat doen. Al in oktober, denkt ABN Amro bij monde van Nick Kounis en wel €20 mrd per maand erbij. Kredietbeoordelaar Standard & Poor’s denkt dat een verdubbeling van het huidige programma tot €2400 mrd totaal nodig zal zijn om in de buurt te komen van de inflatiedoelstelling.

  The forecaster

  En dat alles om het fragiele financiële systeem in de lucht te houden. Het zal allemaal niet baten, zegt economisch voorspeller en fenomeen Martin Armstrong. Zijn aanhangers keken al jaren uit naar de eerste oktober van dit jaar. Dan zou namelijk het economische tij omslaan. We staan nu aan het begin van allerlei hel-en-verdoemenis-gebeurtenissen. In dit geval is de piek bereikt in overheidsbemoeienis en maken we nu het begin mee in de ontrafeling daarvan. Armstrong ziet zichzelf bevestigd in de uitslag van de Catalaanse verkiezingen waarin twee separatistische partijen een meerderheid hebben verworven in het nationale parlement. En in het gegeven dat op 30 september de Palestijnse vlag op het gebouw van de Verenigde Naties wapperde.

  Omslagpunten

  Toegegeven is het is nogal een vage voorspelling, maar dat hoort bij de kunst ervan. Armstrong heeft er overigens een heus model bij, het Economic Confidence Model. Dat model wordt gevoed door een database met allerlei zelfverklaarde belangrijke historische gebeurtenissen. Daaruit leidt Armstrong af dat dergelijke omslagpunten altijd in golfbewegingen plaatsvinden. En iets met het getal pi. Zijn model pint in elk geval de beurscrash van 1987 en de aanslagen op 9/11 haarfijn op zo’n punt. Maar dat kan ook een gevalletje handige backtesting zijn. Mocht u de man niet kennen, dan is er dinsdag een uitstekende gelegenheid om kennis te maken. Dan zendt de VPRO om 23.00 uur een documentaire over hem uit: ‘The Forecaster’. (fd)

  123 [14] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.