Syrie_hotspotVandaag schrik ik van een bericht op ZeroHedge over een mogelijke directe confrontatie van van Amerikaanse troepen met die van Rusland.****
Nu niet in de Oekraine waarin ook de EU een grote stomme rol speelt met Frans Timmermans en Hans van Baalen (schreeuwer van Kiev), maar in Syrie.

In Syrie zijn de Amerikanen al een paar jaar aan het bombarderen van zowel troepen van ASAD (de “wettige: regering), als tegen IS en Al Qaida. Onduidelijk is wie ze  straks de baas willen maken.
Ondertussen is Rusland daar Assad gaan helpen en schijnt daarbij zeer succesvol te zijn. Wat de Amerikanen in 4 jaar niet konden, doen de Russen in 4 dagen.

Dit stoort de Amerikanen en die dreigen ny grondtroepen naar Syrie te sturen am rebellen tegen Assad te helpen.
Een moeilijk te begrijpen situatie. Al zal het iedereen duidelijk zijn dat een directe confrontatie van Amerikaanse grondtroepen die gebombardeerd worden door Russen, niet de wereldvrede zal bevorderen.

ZeroHedge:
Obama Set To Announce US Boots On The Ground In Syria, Russia Threatens Deployment “Unacceptable”.
Russia’s deputy foreign minister Sergei Ryabkov said on Friday that no country could use military force in Syria without first securing the agreement of the Syrian government, the TASS news agency reported.
“The question of using military force in any form without the agreement of Damascus is for us unacceptable,” it quoted him as saying.
Make no mistake, this will be a disaster.

Of course no matter where Obama decides to place the troops, they’ll be at risk of getting hit by Russian airstrikes and the consequences of that speak for themselves…

13 REACTIES

 1. Laten ze de rotzooi maar op hun eigen grond gebied uit vechten!
  Misschien word het dan weer rustig!

 2. Anders zijn er altijd nog de Chinese eilandjes waar de amerikaanse marine rondjes om heen vaart wat de Chinese roverheid dan weer onacceptabel en provocerend vindt.

 3. Voor de deur?

  FF nog iets over Rutte en zijn overwinning tov Verdonk, ziet u zijn qwasie verbazing nog? de enveloppe die verzekerd afgegeven had moeten worden was gewoon open,, dat kan niet met een notaris, de beelden hiervan heb ik nooit meer terug kunnen vinden.
  Zeg dit maar o.r. dat Rutte een enorme erectie krijgt van het idee hij met de wereld heerst terwijl hij niets meer is dan een vermoedelijk betrapt en gefilmd pedofiel,, precies doet wat hem is opgedragen, immers niemand kan zijn vuile was binnen houden zo zal die van Rutte ook nog uitgestort worden,,, een ding is wel zeker,, een levensrukker is hij zeker,, een die zo fel tekeer gaat dat hij zijn telefoontje in de pot laat vallen.
  Maar het is zoals hij zegt; in dit beroep is de volgende dag nooit zeker.

  sjuad kirosati [5] reageerde op deze reactie.

 4. @sjuad kirosati [3]:
  Citaat; Haar campagneteam beschuldigde het kamp-Rutte bovendien van onregelmatigheden rondom de verkiezing.
  Bron; http://vorige.nrc.nl//binnenland/article1688298.ece/Mark_Rutte_nieuwe_lijsttrekker_VVD
  Oke,, iemand beschuldigen zonder bewijs van pedo toestanden en met nick is niet zo fraai, net zo min het fraai is zo als deze “heer” denkt te kunnen handelen zoals hij handelt als premier van het volk de Nederlanders die niet bestaan, aldus.

 5. Een totaal geschift rookverbod kreeg meer aandacht en op tv is volgens de gevestigde media die het meest belangrijke nieuws sinds tientallen jaren compleet doodzwijgt of even afdoet als doorsnee nieuws wat tussen ander totaal onbelangrijk nieuws wordt getoond…..Vannacht waarschuwde China de VS opnieuw en zei dat het land niet moest doorgaan met “gevaarlijke en provocerende acties” in de Zuid-Chinese Zee”. Die “kunnen leiden tot een klein incident, dat een oorlog kan veroorzaken”.

  De slapende voorspeller; Cayce foresaw the third world war (2011) even before the end of the second world war. He spoke of strife arising near the Davis Straits, and in Libya, and in Egypt, in Ankara, and in Syria; through the straits around those areas above Australia, in the Indian Ocean and the Persian Gulf.

 6. @ISS

  Feit is dat het bijbelse gechronoliseert gesteld is waaraan je regie kunt herkennen.
  Zou het bijbelse dan meer zijn dan enkel letters zinnen en verzen?
  Er zit een grote cijfermatige kracht achter die linkt naar het Hebreeuwse waar letters gekoppeld zijn aan cijferwaarde.
  De bijbel verteld het volgende; God Yhwh komt anno 2651vc bij Noah om 666 jaar later bij Abram(die in het 666 ste bijbelse vers sterft) uit te komen en zo een profetische 666 lijn maakt naar anno 13 waar christus als middelpunt het middelpunt van zijn leeftijd is.
  Deze gaat door naar 2011,, om nog 7 jaren verlenging te krijgen waar Daniell over spreekt tot 2018.
  2011-2018 zijn jaren waarin heel veel gaat gebeuren.
  Inmiddels is het welhaast 2016,, en,,, hoe staat de wereld ervoor?
  Sacherijnig als nooit tevoren aangevoerd door de religie van de Grote Angsten de religie van lange jurken met te grote westerse sportschoenen onderuit stekend die aansluitend met de bijbel aansturen op een clash die de mensheid zoveel schade toebrengen dat zij zeker 777 jaren niet in staat zijn tot fysieke oorlogen, zelfs het woord oorlog niet kunnen aanhoren.

  Deze lijn die 7 tijden van 666 jaren kent als 6 van 777 zijn alle met religieuze “hoogtepunten” te onderbouwen.

  En niet langer te ontkennen.

 7. @Igor [8]:

  Misschien doen ze iets in het drinkwater. Of de realiteit is zo waardeloos dat mensen hun eigen realiteit kiezen of maken.

 8. @Nico de Geit [10]:
  Mee eens. Dat is ook de eerste stap op Weg naar Vrijheid.
  Dat neemt niet weg dat de tweede stap: Samenwerken met andere NAP’ers om hindernissen weg te werken, ook de eerste stap gemakkelijker en met groter resultaten kan maken.

 9. We kunnen goed of kwaad denken,we kunnen vinden en zeggen wat we willen.De mens is vreselijk verpest en verstoord in het westen vooral omdat het kapitalisme een monster maakt van alle mensen,de media is puur vergif,weg met deze wereld,ik wacht op een nieuwe wereld van pure liefde.

 10. Wat is eigenlijk vrijheid,dit grote pretpark in het westen moet ook aan banden gelegd worden.De vrijheid die wij willen is een grote illusie.Bij ons loopt vrijheid de spuigaten uit en is ook extreem te noemen.EEn mens kan nu eenmaal niet met vrijheid omgaan,omdat wij met met ons denken alle kanten op mogen gaan.

Comments are closed.