Inflatie is het steeds terugkerend bewijs dat bedrukt papier, bedrukt papier is.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

5 REACTIES

 1. @Overnight [2]:
  En dat wordt nog erger als straks alle CASH verdwijnt. Dan hoeven ze niet eens meer te drukken en is er niet eens papier.
  Het worden dat alleen maar drukjes op knopjes!!

 2. Eigenlijk zou iedere euro die men wil uitgeven gedrukt moeten worden op papier, juist het niet meer gebruik maken van fysiek geld heeft allerlei excessen in de hand gewerkt. Men had er ook voor kunnen kiezen dat tegenover iedere fysiek aanwezige munt of biljet eenzelfde hoeveelheid had mogen uitstaan in giraal geld. Dit had een betere balans gegeven in de groei en had een explosieve groei van schulden sterk kunnen reduceren. Maar ja, men kon de verleiding niet weerstaan om de boel naar de kloten te helpen en van iedere burger een perfecte slaaf te maken. Ach, en waarom ook niet, kijk alleen al eens naar al de blijde gezichtjes van de doorsnee slaaf die trots is op zijn kont vol schulden.

  Fysiek geld wat zuiver en goed beheerd wordt zorgt er voor dat veel zaken misschien niet altijd vlot verlopen, maar het had er wel voor gezorgd dat veel zaken niet in het extreme waren beland. ‘Tuurlijk, je had te maken met pakken papier die heen en weer vliegen, maar dat was, ondanks de logistieke problemen en opslag, altijd nog beter geweest dan domweg geld met een druk op de knop zomaar even erbij toveren. Het er bij verzinnen van digitaal/giraal geld heeft er voor gezorgd dat we compleet van ’t weldenkende pad zijn geraakt.

  Kijk naar de ECB die sinds haar oprichting niet anders gedaan heeft dan als krankjorum op de knoppen drukken. Het is bovendien een private bank die liegt, want volgens deze organisatie zou er geen inflatie zijn, maar als ik boodschapjes doe of rekeningen betaal, dan merk ik toch heel duidelijk dat de prijzen en kosten van levensonderhoud en alle andere aanverwante shit nog steeds sterk stijgen.

  ECB en banken tot aan de overheid zijn in heden niet meer dan verworden tot criminele en fascisto├»de nazi organisaties. Velen zullen het met mij daarover niet eens zijn, maar jammer dan, dit is nu eenmaal mijn, enigszins, milde en genuanceerde mening…..Hoe gaat het overigens met kamp Nederland en zijn hele corrupte EU nazi regering? Alles kits met ons, achter het digitale prikkeldraad?…

Comments are closed.