HELP!Lees een deel van publicatie Nu.jij:******
Timmerfrans is blij met EU-toetreding Turkije.*****

“We zijn er waarlijk weer ingetuind. De Europese Unie, dat wél boycots tegen de postcommunistische agressor aan de Europese oostgrens uitvaardigt, is trots en blij met het heropenen van de toetredings-onderhandelingen met de neo-islamiserende Turkse terroristenvriend Erdogan. Timmerfrans staat juichend op de banken in Brussel. U weet wel, diezelfde Timmerfrans die nog niet zo lang geleden naar de koppensnellers in Saoedie-Arabië wilde afreizen om sorry te zeggen voor een sticker.. . . . . >>”Genoeg!!! Commentaar overbodig.
Dit is gewoon de ultieme bevestiging van: “Wij worden geregeerd door een stelletje idioten.”

Red jezelf: overtuig zoveel mogelijk relaties om bij het 6 april Oekraine-referendum NEEN te stemmen

13 REACTIES

 1. Ja, we zijn echt gek, met name die gasten die in Den Haag zitten.

  Naast de gesprekken om de toetreding in de EU, geven wij ze ook nog even € 3.000.000.000 om de gelukszoekers tegen te houden. Zodra dat geld binnen is, stoppen ze met de controles op gelukszoekers en gaan feest vieren van onze centjes.

 2. Ik geloof dat we ons geen illusie moeten maken, binnen twintig jaar wonen alle rijken in Dubai en is het hier een grote Kolchoz, ten dienste van De aandeelhouders in Dubai. Dubai, een plek waar geen grote boze menigte kan komen om te protesteren, het is een fortificatie van de toekomst. En gezien de klimaatveranderingen zal Europa vollopen met alle volkeren ten zuiden van de Middelandse zee, incluis geloof en waarden. Dus dat de Turken bij de EU willen is enkel dat een kleine elite daar hun plek in Dubai wil reserveren, met een voedingsslang vanuit Brssel. Brussel, een vervallen chaos, een stad die niet meer van deze tijd is. Zomaar een gokje, er zal op korte termijn een andere lokaie voor de EU komen, ergens compleet nieuw, zonder oude infrastructuur maar voorzien van alles wat de toekomst zal brengen, schuilkelders, hoge muren, uv filters, zelfvoorzienend. Het zou zomaar kunnenndat de tekeningen er al zijn. Een nieuwe plek om Europa uit te besturen, ongevoelig voor terrorisme, ongevoelig voor burgers…..

 3. Frans Timmermans is de allergrootste rooie flapdrol in de EU. Moeten we trots zijn op zijn positie? Ik niet en ik doe niets wat de EU maar bedenkt.
  Ik bepaal zelf wat ik nuttig vind en daar houd ik me aan.

 4. De EU is een groot gevaar voor ieder weldenkend mens. Ga neen stemmen. AL is het alleen maar om de zuurbekjes in Den Haag te ontmaskeren. Help de EU te ontmantelen. Het is nog niet te laat, maar de klok tikt wel door…

 5. Stemmen heeft nog nooit geholpen. Er is maar 1 manier om de waanzin te stoppen. Dat is door in deze auto – die steeds meer vaart maakt richting de afgrond – het gaspedaal een beetje dieper in te duwen. Als je het kan redden en je wordt ontslagen, ga dan voor de maximale ww en eventueel bijstand. Zorg ervoor dat we allemaal opvreters worden en dus stoppen met consumeren. De overheid zal snel vallen. Tenzij iemand een beter idee heeft?

  Rien [7] reageerde op deze reactie.
  Hagedissenstaart [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Stonecity [6]: Weet wel wie er verantwoordelijk zal worden gehouden voor de komende crash. Over het algemeen zijn dat diegene die voor de crash waarschuwden…

 7. @Stonecity [6]:

  Met nog meer vluchtelingen gaat het nog sneller.

  Misschien is dat wel wat “ze” willen. Zodat de boel in elkaar donderd en ze oorlog kunnen creëren en zo een nieuw systeem implementeren. Omdat de bevolking na een tijd de oorlog moe is en alles accepteert om er maar uit te geraken.
  Hallo NWO

 8. Allemaal aan de uitkering is in theorie mogelijk. Maar wie nu een zaak of iets heeft gaat dat niet zomaar weggeven

  Praktisch ga op zoek naar een miljoen en koop gewoon een politicus. We zien hoe dat werkt in den haag, die jongens moet je kopen.
  Als je geld toeschuift, voor campagnes ed wellicht dat er 1 of 2 rovers zijn die hun geweten willen zuiveren en dit fel willen uitspreken tijdens elk 2de kamer debat/zitting.
  Politicus kopen Bontes of iets dergelijks, partij met weinig geld.

  Of Met een miljoen(of een hand vol programmeurs) kan je denken aan het bouwen van een systeem/platvorm dat geld en handel vervangt en functioneert op de enige echte waarde op deze aardkloot en dat zijn manuren. (kan je manuren leveren dan kan je zelf geld/waarde maken).

Comments are closed.