40 REACTIES

 1. Broeikasgassen bestaan niet!
  Vandaar dat er geen aars van klopt!
  Ga maar eens zelf opzoek naar bewijs door middel van experiment.

 2. Men doet tegenwoordig alsof CO2 vergif is, terwijl onze gehele flora en fauna er afhankelijk van is. Sterker nog, zonder CO2 geen zuurstof. Je moet mensen eens zien verkrampen als er wordt gesproken over het opslaan van CO2 in de grond…. Echt te lachwekkend voor woorden.

  Burnitall [4] reageerde op deze reactie.

 3. CO2 is al honderdduizenden jaren van nature aanwezig op deze planeet; soms meer en soms minder en dat leidde tot warme en koude perioden. De overtuiging dat de mens alleen voor de opwarming verantwoordelijk is, slaat nergens op en het bewijs bestaat uitsluitend uit statistieken. En statistiek is bij uitstek de methode om alles te manipuleren omdat alles afhangt van aannames.

  Ik stel voor dat al diegenen die zich zorgen maken over CO2-uitstoot, massaal zelfmoord plegen om de uitstoot van hun adem en hun verbruiken te stoppen. Je moet er tenslotte iets voor over hebben om de planeet te reden, toch?

 4. @Eagle_Eye [2]: Ik kan me goed voorstellen dat mensen daar bang voor zijn. Daar hoef je niet zo sarcastisch over te doen. Ik denk dat meer dan 99% van de mensen weet wat Co2 is, doet en kan. En als door de roverheid eenzijdige informatie wordt verstrekt, dit alleen maar om te kunnen belasten, en dit honderden keren wordt herhaald, gaan deze mensen dit vanzelf geloven. Het is dus een zaak dat de bevolking niet zomaar meer de de overheid gelooft in wat deze naar buiten brengt. Gelukkig is dit nu een beetje wat er nu gebeurd. Alleen is het jammer dat er eerste weer grote drama’s aan voor af moeten gaan..

 5. Vroeger héél vroeger moest je fors betalen om in de hemel te komen.
  Nu is het woord geloof vervangen door MILIEU.
  Milieu, er is geen woord wat zo misbruikt word als het woord milieu!
  De groene khmer wil dus alle kolencenrale`s sluiten zo dat er minder vervuiling is?
  Wel Nederland stelt op zich niets voor, het is maar een speldenprik op de aardbol.
  Als de rest van de wereld vrolijk door gaat met kolencentrale`s te bouwen heeft het geen zin wat de groene khmer hier van plan is.
  Het is zelfs dodelijk voor onze welvaart!
  Want die bedrijven die hier nog zijn gaan hup de grens over, want die energie prijzen schieten omhoog.
  Geboortebeperking is de enige juiste oplossing, hoe meer mensen hoe meer vervuiling, hoe meer overlast hoe meer regels!

  Plato [6] reageerde op deze reactie.
  Andre [29] reageerde op deze reactie.

 6. @dr. heinz [5]: Inderdaad: overbevolking is het grote probleem. Maar als jij je netjes gedraagt en een ander daar schijt aan heeft, wordt het wel lastig. Ongelooflijk dat als je zegt dat er misschien wel wettelijke maatregelen moeten komen je onmiddellijk neer gesabeld wordt. Wat is dat toch, die wens om je onbeperkt te mogen blijven voortplanten. Wat schieten we er nou helemaal mee op. Wat een hersenloos gedrag. Ben benieuwd hoe libertariers hier in staan. Die zullen wel voor vrijheid van voortplanten zijn. Rare club soms. Net zo als dat ze vinden dat iedereen het land maar in mag inkomen. Nee joh, allemaal prima. Ja, ja.

  Matthijs [7] reageerde op deze reactie.
  Eric Bleeker [8] reageerde op deze reactie.
  Andre [26] reageerde op deze reactie.

 7. @Plato [6]: Overbevolking is inderdaad een probleem maar libertariers zijn natuurlijk niet voor gedwonen geboortebeperking. Geboortebeperking is ook niet nodig, een verlaging van het geboortecijfer (per vrouw) is daarvoor nodig. En wat blijkt dat het geboortecijfer vanzelf lager wordt naarmate de welvaart toeneemt. Op de VS na hebben alle welvarende landen een laag geboortecijfer alleen landen met armoe en waar religie een dominante rol spelen is het geboortcijfer hoog. Het beste medicijn tegen religie en armoe? Libertarisme!

 8. @Matthijs [7]: Jakarta 26, Karachi 23, Delhi 22, Peking 22, Shanghai 21, Manilla 21, Sao Paulo 20 en Mexico City 20 miljoen inwoners. Ik ben wel eens in Bangladesh geweest. Nou, je weet niet wat je mee maakt. Ze slapen daar onder een zeiltje met hun gezin langs de straat. En die worden dank zij libertarisme straks allemaal net zo welvarend als wij. En oh wat zijn wij welvarend. Dream on.

  Andries Wijma [11] reageerde op deze reactie.

 9. @Matthijs [7]:

  Wat wordt ons niet aangepraat door Overheden, instanties, religies, etc?

  Ik heb zelf leren denken en het interesseert me volstrekt niet wat anderen van mijn mening vinden!

 10. Het enige verstandige excuus om het gebruik van fossiele brandstoffen geleidelijk te verminderen is het simpele feit dat die redelijk snel opraken. Met opwarming van de aarde heeft het weinig te maken.

  Maar we moeten nog wel eerst een tijdje woekerprijzen aan de oliemaatschappijen betalen voor het zover is. Olie is geld en geld is macht.

  Dus bedenk ik mijn eigen electriciteits-centrale, gebaseerd op het idee van Nicola Tesla.

 11. Wat zal er op tegen zijn om in de winter lekker in je korte broek, t-shirt en slippertjes lekker buiten te lopen in het laatste beetje Nederland bij een aangename temperatuur? Het kan mij niet warm genoeg worden, kachel uit, ramen open, lekker fris windje door het huis…..Prachtig, laat de opwarming maar komen. Het verzuipen zal wel een beetje meevallen, tegen die tijd hebben de dwazen ons al uitgeroeid met hun derde wereldoorlog dingetje. Vreselijk lachwekkend allemaal, maken ons wijs dat ze GEZAMENLIJK kunnen voorkomen dat we verzuipen, maar de wereldvrede GEZAMENLIJK garanderen kunnen ze niet…..We worden geregeerd door volslagen wereldvreemde rovers, moordenaars en idioten die zichzelf als redders van de mensheid zien….”Proest!”

  IIS [18] reageerde op deze reactie.
  Raymond [19] reageerde op deze reactie.

 12. @IIS [17]:

  Maar slechts, de machtige milieugangsters putten hoop uit de miljarden die deze leugen moet gaan opbrengen, naast de vele miljarden die het al opbrengt moet er nog meer bij. Maar redden doen ze net zoveel als de machtige wapenindustrie.

 13. @Raymond [19]:

  Wil je de Noord-Koreanen niet zo beledigen, die lui daar in Parijs zijn nog niet voor een procent zo beschaafd. 🙂

 14. Christiana Figueres, executive secretary of U.N.’s Framework Convention on Climate Change gaf tijdens een conferentie in Brussel eind september zelf aan dat het niet om het milieu gaat maar om het beëindigen van kapitalisme. Een citaat van haar:

  “This is the first time in the history of mankind that we are setting ourselves the task of intentionally, within a defined period of time, to change the economic development model that has been reigning for at least 150 years, since the Industrial Revolution,” she said.

  Eric Bleeker [24] reageerde op deze reactie.

 15. Waar was de Titanic ook alweer tegenaan gevaren?
  Hoeveel autoos reden er toen?

 16. In volstrekte verbijstering:
  Bij een libertarisch perspectief hoort toch ook zorg voor de leefomgeving?
  Ik lees hier alleen maar ontkenning, cynisme en paranoia.

  Andre [31] reageerde op deze reactie.
  In 3 reacties binnen 24 minuten dezelfde reactie geplaatst? Voor overheidstrollen is hier geen plaats, zéker niet als ze inhoudelijk niets toevoegen. Bij deze een waarschuwing; 3 waarschuwingen is “out”. Deze reactie staat in alle drie uw reacties, dus als 1 waarschuwing te beschouwen. Mvg, de moderator.

Comments are closed.