woensdag, 9 december 2015
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Nigel Farage: Het belonen van de Turkse chantage is een gevaarlijk spel

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
  1. peter schreef op : 2

    @IIS [1]: van der Staai?

  2. rob schreef op : 3

    Nigel Farage heeft 100% gelijk. Erdogan heeft de EU gechanteerd, net als Tsipras overigens. Beiden weigeren om te doen wat internationaal wettelijk is vastgelegd, nl. het bewaken van de landsgrenzen; en zeggen dat wel te willen doen als ze extra geld krijgen. Waarbij je maar moet afwachten of ze dat ook inderdaad doen.

    Verreweg het meest verstandige zou zijn om de grenzen van de EU met Griekenland, Turkije en andere landen die vluchtelingen naar de EU gewoon doorsturen, te sluiten. Wat dat betreft doet Hongarije nl. precies wat er in de “Grondwet” van de EU staat.

    De EU is het toonbeeld van hypocrisie en het aan de laars lappen van de eigen regels en wetten.