NachthemelGVia de samenwerking met Nachthemel. “Duitsland wordt geconfronteerd met een ongelooflijk aantal vluchtelingen tegen het einde van 2015. Men denkt zo’n 1,5 miljoen. Het is een werkelijke exodus, al is het nog niet op Bijbelse schaal”.

Met deze woorden begint de meer dan indrukwekkende YouTube film die inmiddels viraal gaat en al door meer dan 5 miljoen kijkers is gezien, sinds de datum van haar upload op 9-11-2015. Precies 3 dagen na deze upload werden in Parijs 130 burgers gedood en raakten nog eens 352 burgers gewond bij gewelddadige aanvallen door islamitische terroristen.

YTWithOpenGates

 “…Europeanen hebben hun bestaansrecht als cultuur en als land verloren. Zij worden met uitsterven bedreigd…”

Oordeel zelf en bezie de film onder de originele titel With Open Gates”, Nederlands ondertiteld. (Google, eigenaar van YouTube, doet volgens meerdere bronnen verwoede pogingen verdere verspreiding van de film te voorkomen). 

https://www.youtube.com/watch?v=44vzMNG2fZc

Indien verwijderd op YouTube, kijk dan op Natural News waar With Open Gates zeker niet zal worden gecensureerd.

12 REACTIES

 1. Ik denk oprecht, dat mede door dit soort beelden van waarachtigheid, de ‘geesten worden klaargestoomd’. Voorbijgegaan aan de oorzaak en veroorzakers, ben ik ervan overtuigd -helaas- dat binnen afzienbare termijn ‘het westen’ zal worden geconfronteerd met een gigantische ‘contra aanval op EU grondgebied’, waarbij ofwel honderden moslimvluchtelingen in een enkele klap zullen worden geliquideerd (bijvoorbeeld door het opblazen van een drukbezochte moskee) dan wel door een geslaagde aanslag op een ‘EU open grenzen prominent’. Ook acht ik het niet ondenkbaar dat ‘outlawbikers’ tot verenigde actie kunnen overgaan, Europabreed.

  En DEZE gebeurtenis zal dan gelijk het ‘officiële’ startsignaal zijn van de immens opgebouwde woede: Burgeroorlog! Snel daarna transformerend tot wereldoorlog.

  Ik kan het niet vrolijker duiden, ik zou daarmee mezelf – en daarmee de lezer- voor de gek houden. Maar laten we hopen dat als het eenmaal zover is, de initiatiefnemers en planners van deze feestelijkheden niet zullen worden vergeten.

  Rolf [3] reageerde op deze reactie.

 2. De lieden die hier binnen komen hebben een haat tegen ons, ze verstoppen die haat niet eens. De predikers maken van een kleine groep een, en alles loopt mee. Wat Bartholomeusnacht was voor Frnakrijk, kristallnacht voor Duitsland, dat zal straks de Europese kelendoorsnij kerstnacht heten. Ongewapend tegen een massa, alleen als alle burger zichzelf wapenen is er nog vrede mogelijk. En daarvoor moet de staat heel snel in actie komen

 3. @Sander [1]: Die oorlog komt er niet hoor, mensen zullen in de nabije toekomst doorzien wat voor een smerig spelletje er gespeeld word door alle puppets op hoge stoelen, aangestuurd door de Zionisten. Mensen zullen inzien dat ze moedwillig tegen elkaar opgezet worden en dat het enige juiste antwoord Respect en Naastenliefde luidt.

  Turkije word op dit moment ontmanteld door Rusland als doorvoerkanaal van 95% jonge mannen op zoek naar geluk en 5% oorlogs-vluchtelingen, Rusland, Iran, de Koerden en Irakese strijders hebben Daesh(ISIS) zo goed als platgebombardeerd. De olie-handel met Turkije/Daesh is al bloot gelegd door mr. Putin en zo goed als gestopt, dus veel inkomsten hebben die debielen niet meer, afgezien van de giften van onze overheid (en die van de USA/ISRAEL) die via Saudie Arabie/Qatar daar belanden.

  Het gaat de goeie kant op daar in het Midden-Oosten, onder leiding van het gezonde verstand van Putin komen we er wel. Daar kan de NAVO nog heel wat van leren.

  Sander [4] reageerde op deze reactie.

 4. Vreselijk!
  En de NL-politici proberen constant de EU-strop om de nek van hun onderdanen strakker aan te trekken.

  Word wakker. Zie de feiten en tracht die te begrijpen!

 5. En ondertussen is Apartheid is ook weer geherintroduceerd, volkomen legaal, omdat het niet anders kan.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24832300/__Aparte_opvang_LHBT-vluchteling__.html

  Conclusie: Oplossing vluchtelingenprobleem schreeuwt om apartheid.

  “De problemen zijn heftig. Want wat heeft een vluchteling aan een dak boven zijn hoofd als hij vervolgens de kamer niet meer uit durft te gaan?” Ja, en wat heeft een autochtone (homo) aan een dak boven zijn hoofd als hij de straat niet meer op durft te gaan? En de hetero ongelovige? De christen? De boeddhist?

  Sander [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Sander [4]: Naar mijn mening zijn er steeds meer mensen op zoek naar de waarheid, en zien steeds meer mensen de overheid als de boeman.

  In Amerika is een enquete gehouden (ik weet niet hoeveel mensen er aan meegedaan hebben, ik heb deze info van CorbettReport op youtube) maar daar kwam dan wel weer uit dat 1 op de 4 Amerikanen de roverheid als de vijand zien.

  En overal zie je berichten als deze, steeds meer mensen beginnen het zat te worden. Ik heb er alle vertouwen in!

  John [10] reageerde op deze reactie.

 7. @Rolf [9]:

  Nou, ik niet.
  Dat zie je bijvoorbeeld aan discussie over de zorg, waarin men ze tegen die ‘privatisering’ gekant is.
  Nutteloos om met hen in discussie te gaan, en hen ergens van te overtuigen.
  Ze willen meer overheid.
  “We moeten hen alleen even op hun verantwoordelijkheid attenderen.”

 8. Het doel van de exercitie is, zoals we inmiddels allemaal behoren te weten, het afbreken van de natiestaat zodat de continentstaat vorm kan krijgen. Dit is het dominante na-oorlogse politieke proces. Daarvoor moeten de nationale en regionale sentimenten verwoest worden; zo heeft men besloten. Ze zullen zich wel gerealiseerd hebben dat er problemen zullen zijn bij dit proces, wat uiteraard gigantisch is. Maar dat is dan iets wat gemanaged zal moeten worden; geheel vanuit de gedachte dat, niet alleen de politiek alles in een samenleving moet willen managen, ook dat zij dat kunnen managen.

  Als er al oorlog komt van dit alles – ik ben daar nog niet zo zeker van, het kan ook zijn dat je wordt afgeslacht, weggejaagd Zimbabwe of Zuid-Afrika stijl, of in dhimmitude eindigd – dan is het ook nog niet zo duidelijk of de Europeaan dit gaat winnen tegen een geinfiltreerde vijand die niets te verliezen heeft.

  Bertus [12] reageerde op deze reactie.

 9. @Keinstein [11]: Nu, vandaag, zou een oorlog in expliciete termen van oorlog uitermate welkom zijn. Indien het daar toch op uit draait. Nu, zijn de 10-voudige cijfers immers nog aan autochtone kant. Uit strategisch perspectief: laat maar komen. Beter dan over 10-20 jaar, maar zo lang gaat dat echt niet meer duren. No Way!

Comments are closed.