BeWiseman profiel zijkantPlurk fileert Rutte en de EU in 5 minuten…… De topman van de EU houdt niet van verkiezingen, want als er een land verkiezingen zijn geweest en er komt een regering aan de macht die een beetje wil afwijken van de Europese plannen of een anti EU regering dan volgen er meteen dreigementen en sancties……..Je zou toch denken, Europa bestaat uit 28 landen, dus 28 legers, dan moeten we onze buitengrenzen toch kunnen verdedigen, maar nee, we kiezen voor een kloteloze oplossing en laten Turkije de problemen oplossen…..

Meneer Rutte, u wilt de irritaties wegnemenvan het volk over de EU wegnemen, wel, dat is heel makkelijk, luister naar het volk, vraag het aan het volk, stel een bindend referendum voor over de EU, Moet U eens zien hoe snel de irritaties over de EU zijn weggenomen.

7 REACTIES

 1. Volgens Micha Mafkat is Rutte de stroman van Joris Demmink en zijn pedofiele vriendjes, EU-wijd. Zijn prioriteit is pedobescherming. En daarmee is die een nep-premier.

  Overigens ben ik van mening dat je die “asielzoekers” bij hun echte naam moet noemen: Kolonisten. En volgens sommige analisten kunnen er de komende 10 jaar een miljard (1 met 9 nullen) van die kolonisten hier naartoe komen vanuit Afrika en midden oosten. Want het zal er politiek en economisch niet beter op worden, dit samen met een bevolkingsexplosie in allerlei landen.

  Pendragon [2] reageerde op deze reactie.

 2. @Pendragon [2]:
  Ik moet weer eens nadenken waar ik dat precies las dus ik neem dat met een hele dikke korrel zout. Maar dat de teringzooi in Afrika en MO een hoop volk naar Europa jaagt dat is intussen wel duidelijk.

  Kameraad Merkel is intussen een half miljoen+ kolonisten kwijt. Volgens Geenzuurbekje.nl

 3. Irritaties wegnemen? Politici van Den Haag tot aan Brussel dienen onmiddellijk afgevoerd te worden richting krankzinnigengesticht of in diepe kerkers opgesloten te worden voor het in (levens)gevaar brengen van de Nederlandse bevolking. Dit land is niet langer meer onder controle, dit land is door de politieke (EU) ratten besnuffelt.

  Nog even zo doorgaan en mensen gaan niet meer de deur uit en blijven thuis (= economische boycotten van dit uit de klauwen lopende gekkenhuis). Blijf lekker thuis daar waar het HEEL MISSCHIEN nog enigszins veilig is, want waar of op welke plek of in welk land is men zijn lijf of leven nog zeker?

  Ik heb mijn partner dringend geadviseerd om op haar werk (private onderneming) rekening te houden met culturele en religieus verschillende denkwijzes van de aardverschuiving aan hoogopgeleiden, voor als er weer eens een bolleboos aan de balie verschijnt die het niet ziet zitten om te woord te worden gestaan door een vrouw en die zich al helemaal niets laat vertellen door een vrouw met westerse denkwijze en waarde. Want begrijp goed dat dergelijke uit de krochten en achterbuurten van het MO gekropen culturen met volledige support en bescherming van de zio westerse nazi politici en overheid, die zich tegen het eigen volk hebben gekeerd, hun door opvoeding en religieuze erin gestampte kromgetrokken denkwijzes over ons mogen uitkotsen of zelfs met geweld en verkrachting erin mogen steken met mes of vlees. Ik wees haar erop dat geweld of meer zelfs voor deze mensen heel normaal is en tot de mogelijkheid behoort als ze niet op de wenken worden bedient en deze beter door een mannelijke werknemer van repliek kan worden voorzien.

 4. …off topic, maar las net dat scanderen van oerwoudgeluiden tijdens voetbalweistrijden door supporters ook niet meer mag. Wauw, ’t is wat voor Nederland, kleuterschool land….”boeruh, boeruh, boeruh, boeruh, boeruh!!!”….”Boeruh” zijn plattelandsgeluiden en deze geluiden nemen we met een korrel zout??….Dit land is ziek, heel ziek. Een politiek-correcte vinger rechtop in de kont houden graag bij de exotica, bij de boeruh mag ie zonder vasaline overdwars.

Comments are closed.