Referendum_cartKlopt het dat steeds meer mensen wakker worden en door de mooie worden van de de machtzoekende politici heen kijken?  En die de feiten zien.
Europa is rijp voor een nieuwe revolutie….. 
DoorRedactieGeplaatst op: 2 januari 2016 europese unie
EUROPA – Van het hoge noorden in Scandinavië tot de eilanden van Griekenland en van Portugal tot Letland, overal gaan meer en meer stemmen op die tegen het huidige beleid van Brussel zijn.

De afdrachten die de landen moeten doen nemen apocalyptische proporties aan. Miljarden verdwijnen in een subsidiemolen die geen bodem kent.

De Europese Unie heeft in de huidige opzet zijn beste tijd gehad en de roep om een drastische aanpassing wordt sterker en sterker. Meer mensen steunen anti-europa partijen die zich meer en mee gesteund zien in hun strijdt tegen het huidig bestel. Engeland staat op het punt om de EU te verlaten, de uitslag van het beloofde referendum is vrijwel zeker voor het verlaten van de Europese Unie.

Maar ook in Denemarken, lid sinds 1973, zien wij nu stromingen ontstaan die voor het verlaten van de Europese Unie zijn en het weer in ere herstellen van de landsgrenzen. Maar ook in Duitsland, het land van Frau Merkel, neemt de anti-brussel lobby een vlucht. Vooral de enorme instroom van vluchtelingen, voormalig Oost-Duitsland wat ook nog steeds een stiefkindje is en waar jaarlijks vele tientallen miljarden aan overheidssubsidies worden ingepompt, zijn twee van de grootste ergenissen van de Duitsers.

EN HOE IN NEDERLAND?
Een partij als D66 ziet het liefst dan nog vandaag het Europees Parlement de volledige macht krijgt, maar daarmee staat D66 vrijwel alleen. De PVV ziet het liefst dat Nederland ook uit de Europese Unie stapt en binnen de VVD gaan ook meer en meer stemmen op dat Brussel haar macht en zeggenschap te groot wordt.

Binnenkort gaan wij in Nederland stemmen over het samenwerkingscontract met de Oekraïne, maar of dat uberhaupt nut heeft.. ??

Afgelopen 1 januari is dat contract namelijk al van kracht geworden en daarbij, hoe de Nederlander ook stemt, voor of tegen, het is geen bindend referendum maar een raadplegend referendum.

Niemand van de politici heeft er over gedacht, of gedrukt om de ingang van dat verdrag netjes stop te zetten tot na het referendum.
Laat de mensen gewoon voor Jan Lul stemmen!!

En toch zou dat nu voor het volk een extra reden kunnen/moeten zijn om een heel duidelijk NEEN te laten horen.
Bij verkiezingen stem ik nooit, maar voor dit referendum ben ik van plan duidelijk NEEN te stemmen. En ook te proberen zoveel mogelijk aderen van dit belang te overtuigen!

34 REACTIES

 1. @Hub Jongen [10]:

  Mijn idee is, dat we nog in de fasen verkeren van, bevruchten.

  De vaderlandse politiek veranderen, zal niet snel gebeuren
  daar is teveel duw en trekwerk voor nodig.

  Verspilde moeite!

  Er moet een bijeenkomst worden opgezet, die ten doel
  heeft om uit te vinden, welke doelstellingen en interesse
  er leeft, bij op gekomen aanwezigen.

  Het een en ander behoeft voorbereiding mbt.
  Onderwerpen zoals, (NAP) het aangeven van keuze
  die gemaakt kunnen worden enz.
  En ruimte voor ideeën en aanvullingen van aanwezigen.

  Als eerste dient er een werkgroep te ontstaan die
  het voorgaande voorbereidt.

  Open een aanmeldpunt, zodat de ge interesseerde zich kunnen
  op geven!

  En zie wat er van terecht komt!

 2. Heel die EU is een grote plofkip, moet je tijdig slachten, anders gaat ie vanzelf door ze voegen.

  EU is een grote slurpende banken imperium geregeld vanuit ECB, IMF, FED en al die andere banksters.
  De grootste banksters, FED zit in Amerika, dus de EU wordt geregeld vanuit Amerika met een helpende hand van zieke paardekoppen die op al die muntstukken staan.
  Kan je nooit ver mee komen, op een ziek paard kan je niet rijden.

  Game Over

 3. Nederlanders zijn volledig afhankelijk geworden van de altijd groeiende overheid. We zijn gekneed tot het leven in een hokje, een kooi met de illusie van vrijheid. Het recht om jezelf te beschermen en vraagtekens te zetten bij geïmporteerde dreigingen is ons ‘net als talloze andere vormen van vrijheid, afgenomen.

  Een rechtse mening wordt constant afgedaan als fascistisch, nazistisch of racistisch. De media publiceert continu ondoordachte redeneringen tegen de vluchtelingenstroom. Een goed onderbouwd standpunt, die ik ook op de Vrijspreker regelmatig tegenkom, wordt in de immens geworden doofpot gestopt en zal het publiek alleen met een omweg bereiken.

  De EU is een mislukt experiment, een poging om zijn bewoners de gevaren in te laten zien van cultuur en nationalisme om een herhaling van de 2e Wereldoorlog te voorkomen. Terwijl een land zonder nationalisme en met minachting voor eigen cultuur geen enkele kans van slagen heeft.

  Het extreem naïeve denken wat er heerst in Nederland, is een gevolg van de manipulatieve werking van een veel te invloedrijke media onder leiding van een incompetente overheid die weigert de velen dreigingen aan ons adres te erkennen. Primaire taak van de overheid is de massale distributie van scheppen geworden, zodat we allemaal kunnen helpen met het graven van ons eigen graf.

  Sander [34] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.