Referendum_cartKlopt het dat steeds meer mensen wakker worden en door de mooie worden van de de machtzoekende politici heen kijken?  En die de feiten zien.
Europa is rijp voor een nieuwe revolutie….. 
DoorRedactieGeplaatst op: 2 januari 2016 europese unie
EUROPA – Van het hoge noorden in Scandinavië tot de eilanden van Griekenland en van Portugal tot Letland, overal gaan meer en meer stemmen op die tegen het huidige beleid van Brussel zijn.

De afdrachten die de landen moeten doen nemen apocalyptische proporties aan. Miljarden verdwijnen in een subsidiemolen die geen bodem kent.

De Europese Unie heeft in de huidige opzet zijn beste tijd gehad en de roep om een drastische aanpassing wordt sterker en sterker. Meer mensen steunen anti-europa partijen die zich meer en mee gesteund zien in hun strijdt tegen het huidig bestel. Engeland staat op het punt om de EU te verlaten, de uitslag van het beloofde referendum is vrijwel zeker voor het verlaten van de Europese Unie.

Maar ook in Denemarken, lid sinds 1973, zien wij nu stromingen ontstaan die voor het verlaten van de Europese Unie zijn en het weer in ere herstellen van de landsgrenzen. Maar ook in Duitsland, het land van Frau Merkel, neemt de anti-brussel lobby een vlucht. Vooral de enorme instroom van vluchtelingen, voormalig Oost-Duitsland wat ook nog steeds een stiefkindje is en waar jaarlijks vele tientallen miljarden aan overheidssubsidies worden ingepompt, zijn twee van de grootste ergenissen van de Duitsers.

EN HOE IN NEDERLAND?
Een partij als D66 ziet het liefst dan nog vandaag het Europees Parlement de volledige macht krijgt, maar daarmee staat D66 vrijwel alleen. De PVV ziet het liefst dat Nederland ook uit de Europese Unie stapt en binnen de VVD gaan ook meer en meer stemmen op dat Brussel haar macht en zeggenschap te groot wordt.

Binnenkort gaan wij in Nederland stemmen over het samenwerkingscontract met de Oekraïne, maar of dat uberhaupt nut heeft.. ??

Afgelopen 1 januari is dat contract namelijk al van kracht geworden en daarbij, hoe de Nederlander ook stemt, voor of tegen, het is geen bindend referendum maar een raadplegend referendum.

Niemand van de politici heeft er over gedacht, of gedrukt om de ingang van dat verdrag netjes stop te zetten tot na het referendum.
Laat de mensen gewoon voor Jan Lul stemmen!!

En toch zou dat nu voor het volk een extra reden kunnen/moeten zijn om een heel duidelijk NEEN te laten horen.
Bij verkiezingen stem ik nooit, maar voor dit referendum ben ik van plan duidelijk NEEN te stemmen. En ook te proberen zoveel mogelijk aderen van dit belang te overtuigen!

34 REACTIES

 1. Ik denk dat er inderdaad veel gaat veranderen in Europa de komende tijd. We kunnen zeker revoluties verwachten, het gaat de verkeerde kant op.

 2. “In verschillende Duitse steden zijn tijdens Nieuwjaarsfeesten op Nieuwjaarsnacht vrouwen en meisjes door honderden dronken Noord Afrikanen samen gedreven, aangerand/ verkracht en beroofd van geld en telefoons.
  De opgeroepen honderden agenten konden niets uitrichten tegen de groepen”. zo meldt het Hoofd van de Duitse politie (bericht in Telegraaf en Elsevier).

  En dan roepen onze linkse idioten dat we asielzoekers en Moslims niet mogen criminaliseren.
  Wilders heeft dus wederom 100% gelijk met zijn “testosteronbommen” al willen de asielknuffelaars dat nog zo hard ontkennen.

  Er gaat inderdaad veel veranderen in de EU.

  Rien [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Rob [2]: En dan te bedenken dat het linkse gedachten goed vooral door jonge vrouwen wordt uitgedragen.

  Het is opmerkelijk, en waarschijnlijk niet zonder een direct verband, dat wanneer groepen mensen te ver doorslaan in een bepaalde richting zij zelf hiervan als eerste en/of het ergste slachtoffer worden.

  Of zoals het in de matrix gezegd werd: “Fate -it seems- is not without a sense of irony”

  Rob [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Rien [3]:
  @Rien [4]:

  Ik ga inderdaad op de PVV stemmen; dat deed ik trouwens al.
  De libertarische partij is veel te klein om invloed te hebben in de politiek.

  En mijn vrouw vond tot nog toe dat we vluchtelingen moesten toelaten; nu komt ze daarvan terug.

 5. Ik ben er absoluut van overtuigd dat het jaar 2016, wellicht 2017, een eruptie van revolutionair geweld zal introduceren. Momenteel stapelt zich een immense, almaar toenemende woede binnen de EU volkeren op. Die woede gaat tot uitbarsting komen, een natuurlijke wet.

  En om redenen van ‘het doel heiligt alle middelen’ gaan we nog veel van Geert Wilders en zijn PVV horen en zien. Het zou mij zelfs niet verbazen als de vraag wie er met hem wil regeren, tot volkomen irrelevant wordt gereduceerd.

  Maar volgens mij gaat het nog veel verder. Indien het besef breed genoeg postvat, hetgeen momenteel gebeurt, dat de Europese politieke leiders grosso modo de grootste landverraders zijn die Europa ooit in haar bestaan heeft gekend, dan is werkelijk niets meer ondenkbaar.

  Ik denk dat Europa gaat kraken, piepen, barsten, buigen en uit elkaar gaat klappen, om redenen van een onmetelijke volkshaat tegen de politieke elite. Een jarenlang gevoede haat die zijn uitweg gaat krijgen in tot voor kort voor onmogelijk gehouden onvoorstelbare gewelddadigheden: Een klassieke revolutie, een revolutie in bloederig geweld.

  En hoe paradoxaal de gedachte ook: De enige optie om dit aangaande Nederland te kunnen voorkomen is dat de PVV tenminste 51% van de stemmen gaat krijgen bij eerstvolgende verkiezingen. Maar ik ben bang dat het daarvoor al te laat is…

  Sander [7] reageerde op deze reactie.
  ergo [9] reageerde op deze reactie.

 6. @Sander [7]: En wat denk je hier van?

  “Deze misdrijven zijn ongehoord. Het kan niet zo zijn dat in Keulen een rechteloos vacuüm ontstaat. Overleg met politie en federale politie is dringend noodzakelijk”, zo bericht de kwaliteitscourant Frankfurter Algemeiner Zeitung.

  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/04/burgemeester-keulen-houdt-crisisberaad-wegens-aanrandingsnachtmerrie-afgelopen-oudejaarsavond/

  Nee, dat gaat niet erg lang meer duren…

  Raymond [12] reageerde op deze reactie.

 7. @Sander [6]:
  Heb het idee dat die opstand er sowieso komt, alleen in dat
  Lissabon gedoe, ik dacht dat daar in o.m. NL tegen gestemd was,
  staat o.a. dat “in geval van rellen, opstanden en stakingen, welke
  enig EU lid niet kan of wil stoppen, de EU gerechtigd is politie
  (bedoeld wordt waarschijnlijk legers) en geheime diensten uit
  andere landen te sturen, ten einde de orde te herstellen”. In
  voetnoten van voetnoten van voetnoten staat dan nog dat deze
  gericht en met scherp mogen schieten.
  Tot nu toe is volgens mij het Portugese leger het enige geweest
  dat luid en duidelijk heeft gezegd, niet op de eigen bevolking
  te zullen schieten.

  En dan, tja, stel de PVV krijgt 51% of meer van de stemmen.
  En dan? Als je de muzelmannencomponent eraf haalt, kan deze
  partij naadloos met de SP regeren, ofwel of je daar nu zo blij mee moet zijn……

  #Sander / 6:
  De OvJ heeft inmiddels aangegeven gevangenis- en werkstraffen te zullen eisen. Zou in dit soort zaken het OM toch van boven af worden geinstrueerd ?

  Hub Jongen [10] reageerde op deze reactie.

 8. Als alles door gaat is er voor de volgende verkiezingen nog het referendum tegen het EU (NL) verdrag met Oekraïne.
  Hopelijk ziet iedereen het belang daarvan in, mede als oefening voor de verkiezingen in 2017 (of eerder).
  Lukt het om daar een succes van te maken, dan zal het succesvan de verkiezingen eerder gegarandeerd zijn.

  @ergo [9]: ” . . . . . Als je de muzelmannencomponent eraf haalt, kan deze
  partij naadloos met de SP regeren, ofwel of je daar nu zo blij mee moet zijn……”
  Inderdaad niet blij! Zelfs al is het de minste van twee kwaden”

  Daauom NU nadenken wat een alternatief kan zijn.
  Wie heeft een idee??

  Philosoof G&R Eigenwijs [31] reageerde op deze reactie.

 9. Vandaag valt te lezen in de universiteitskrant Mare, van de Leidse universiteit, dat prof George Maat, het verslag van het politieonderzoek naar hem volledig heeft gepubliceerd.

  http://www.mareonline.nl

  Eerder mocht hij het zelfs niet inzien, hetgeen in strijd is met de wet. Prof. Maat is de pathologisch onderzoeker die de restanten van de nabestaanden van de MH17 heeft onderzocht.

  Hem werd verweten dat hij resultaten uit het politieonderzoek naar buiten had gebracht; dat blijkt nu uit deze publicatie volstrekt onwaar.
  Minister Ard van der Steur heeft hem dan ook in stilte weer aan het onderzoeksteam toegevoegd; maar excuses voor de handelwijze en het aanpassen van het politierapport aan de wensen van de minister, blijven achterwege.

  Onze overheid blijkt dus wederom een loopje te nemen met de waarheid, verdoezelt dat en neemt geen verantwoordelijkheid voor het handelen van de betrokken bewindspersonen en de betrokken ambtenaren.
  Het geeft zeer te denken dat politierapporten worden gemanipuleerd omdat op deze wijze de rechter op het verkeerde been wordt gezet.

  En dan durft de EU onder Nederlandse leiding bezwaar te maken tegen de mediawet en de wet op de rechtspraak in Polen?

  In Nederland doet de Overheid precies hetzelfde als in Polen, alleen doet men dat buiten de wet om.

 10. De kloof tussen de zuurbekjes en hen die zij zeggen te vertegenwoordigen wordt almaar groter en groter.
  Hoe leuk zou het zijn als we ons helemaal geen ruk meer aantrekken van alles wat de zuurbekjes aan brei produceren. Al schrijven ze hele boeken vol met wetten en regeltjes.
  Misschien moeten we er een handvol cameras op zetten en er een soort Big Brother uitzending van maken. Een beetje meewarig lachen om de lulverhalen waarvan de bevolking zich niks meer aantrekt.

 11. @Rob [17]: Er rest geen enkele andere mogelijkheid dan het inzetten, wat Nederland betreft, van het atoomwapen tegen het allergrootst denkbare kwaad: islam. Of je nu communist of libertarier bent. En dan heb ik het nog slechts over de ‘democratische weg’. Want wat ons anders staat te wachten heb ik al eerder hier ergens boven beschreven. Tenminste, indien we het leven en bestaan van ons en de onzen willen redden. Nadrukkelijk denk ik hierbij aan onze kinderen en kleinkinderen.

  Is dat nu zo moeilijk te begrijpen? Dat om een libertarische samenleving te bereiken in Syrië, Afghanistan, of Irak of Iran, precies 100% onmogelijk is? 100%!! En met Wilders aan de macht? 0,5 procent? Welnu, dat is dan 100% winst!

  Rob [20] reageerde op deze reactie.

 12. @Raymond [11]:
  Waarom Raymond?

  Wellicht herinner je dat ik tegen politiek ben en zelfs niet op een libertarische partij zal stemmen.

  Maar als iemand nu tegen wil stemmen op het referendum, dan moet de logische conclusie zijn dat hij/zij gelooft in een politiek oplossing. De consequentie daaruit is weer dat wanneer men uit de EU wil, er op de PVV gestemd zou moeten worden.

  Raymond [21] reageerde op deze reactie.

 13. @Sander [18]:

  Wij worden door de Noord Afrikaanse moslims in de Westerse landen gedwongen om op de PVV te stemmen, als we nog enige vrijheid willen overhouden. En dat doe ik dus ook!

  Zij zullen niet uitmaken dat wij volgens hun regels moeten leven. En daar ben ik me op aan het voorbereiden door wat “inkopen” te doen.

 14. @Rien [19]:

  En zij waarden blind , maar zij geloofden in zichzelf.

  En zij bleven als kleine kinderen geloven ….in de door de media GECREËERDE mythen , en personen.

  Ze scheppen een probleem , melken de massa middels goed georkestreerde media manipulatie , het plebs krijst , en de organisatoren hebben natuurlijk de juiste persoon op voorraad.

  Die ze natuurlijk al goed gepositioneerd hebben , en voor de bühne z.g. mee in conflict zijn , maar in waarheid behoort Wilders tot HUN.

  Debiel heb je het nu eindelijk door wat ze aan het doen zijn……stelletje knettergekke idioten in dit forum.

  Raymond [23] reageerde op deze reactie.

 15. Ik begrijp de frustratie, de woede ook. Er is een ondergrondse heidebrand gaande en op enig moment zal die in een bosbrand ontvlammen.

  Maar … vechtend over straat rollen brengt ons gedachtegoed niet verder. De vluchtelingen zijn gevolg (slachtoffer) en geen oorzaak. Denk in termen van hoe dit heeft kunnen ontstaan en richt je onvrede op hen. De MSM is spreekbuis van de elite en wees dus kritisch op de informatie die tot je komt. Ga na wie het heeft gezegd (bron), hoe betrouwbaar/consistent is die bron, wat is het doel van de bron (verborgen agenda) etc. Te veel mensen laten hun oren hangen naar de eerste keer dat ze iets horen. Het eerste de beste tegengeluid wordt door cognitieve dissonantie niet geabsorbeerd: als achterlijk, onzinnig of gewoon niet waar terzijde geschoven.
  Internet maakt het mogelijk analyses te vinden, andersoortige informatie op te sporen. http://www.thedailybell.com vind ik persoonlijk een goede bron, en er zijn er ongetwijfeld meer.

  Raymond [24] reageerde op deze reactie.

 16. @Raymond [21]:

  Hupsakee ….gaan we weer een keer ( hoe vaak heb ik dit al niet geplaatst ?), je begrijpt dat men al sinds de jaren zestig , zachkens bezig is problemen te importeren .

  Je begrijpt toch wel de rol van de media hierin , en die zijn volledig gelijkgeschakeld …ALLEMAAL , RTL / SBS666 incluis .

  The Hegelian Dialectic- Problem, reaction, solution

  https://www.youtube.com/watch?v=tE94KUYcglk

 17. @Leonardo Pisano [22]:

  Je moet gewoon een WHOIS uitvoeren op de verschillende forums , dan ben je er snel achter welke meester ze dienen.

  baracudda-blog is Thompson Reuters .

  Xandernieuws is zwitserland / bnai-brith

  Geen stijl is Cros-media / pownieuws ( staatsruif ) , en die hebben zelfs moslim acteurs op de loonlijst staan , waar Rutger zijn items mee opnam.

  Nou ja….de lijst kan lang worden.

  Bertus [25] reageerde op deze reactie.

 18. @Raymond [27]: Tjonge jonge, wat weet jij toch allemaal goed hoe het in elkaar steekt. Weet je wat jij eens moet doen? Rij naar Duitsland en ga daar die aangerande vrouwen zelf vertellen dat ze zich vergissen, dat het om acteurs gaat en alles fake is. Dat zelfs hun aangiften fake zijn. Wat een debiel bekrompen ongeloof!

  Raymond [30] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.