Met zulke vrienden heb je geen vijanden nodig.

https://www.youtube.com/watch?v=Sfpq0hek7e8

6 REACTIES

 1. Waardeloos middeleeuws land, maar ja, de olie is er zo geil hot!

  Vind het trouwens onbegrijpelijk dat vrouwen die zijn gevlucht of binnen zijn gehaald door onze linkse fascisten en te komen naar het ‘vrije’ Westen die verrekte hoofddoeken (boerka’s al helemaal) niet afdoen. Ook al zegt de koran dat een vrouw het haar of schouders of andere lichaamsdelen moet afdekken, maar wetende wat in Saoedi-Arabië of andere puriteinse moslims landen plaatsvindt, dan dwingt normaal gesproken het gezonde verstand je toch puur alleen al uit protest de vodden af te doen. Maar schijnbaar willen vrouwen geen vrijheid, geen gelijke behandeling en willen ze niet protesteren, maar zich graag blijven presenteren als lijfslaven en ondergeschikten van een middeleeuwse ideologie en cultuur waarbij de man de vrouw mag zien als zijn onderdanige en zijn minderwaardig bezit. Waarom zou men medelijden of ergens begrip moeten opbrengen als het vrouwvolk zich zelfs in het Westen zo achterlijk en slaafs gedraagt?

 2. Was dat niet het land waar Willem-Alexander en Maxima naar toe gingen om hun laatste eer te bewijzen?
  En waar Frans Timmermans zoete broodjes wilde bakken vanwege de uitspraken van Wilders?
  Is dat ook niet het land waar Rutte vele investeerders naar toe wilden halen?

  Hoezo mensenrechten? Putin wordt verketterd en deze religieuze fascisten en terroristen krijgen een koningsonthaal in Nederland.

  Wat walg ik van de Nederlandse politiek.

 3. Net wat Larken Rose zegt, ieder vorm van gezag heeft een negatieve invloed. Of het nu religie of regering is.
  Er zit altijd geld/macht boven, en wordt dus misbruikt.
  Natuurlijk moet er een vorm van regelgeving zijn, echter zolang het niet gebaseerd is op totale gelijkheid, respect en moraal tussen individuen zal het altijd uitmonden in negatieve situaties zoals in deze film

Comments are closed.