2 REACTIES

  1. Ze ontwikkelen zich, die tuinpakzusters met een mannenfobie. Vroeger waren deze mevrouwen Marksisties-Leninisties-Feministies, nu Islamities-Feministies.

    “Links” is steeds meer een synoniem geworden voor “geestelijk gestoord”. Zouden de feministen mannen haten (behalve islamitische) omdat zij er geen kunnen krijgen?

    Was die niet de video die Richard Dawkins verspreidde op Twitter en hem daar een ban – of iets dergelijks – opleverde?

    Albert S. [2] reageerde op deze reactie.

  2. @Naam * [1]: Precies, kijk de feministen interesseren zich helemaal niet voor vrouwen of de onderdrukking daarvan in islamitische gemeenschappen. Zij strijden juist tegen de westerse man, die zij als hun grote vijand zien. Het is een vorm van omgekeerd racisme wat zij aanhangen, geen wonder dat in sommige kringen deze vrouwen als feminazi´s worden bestempeld vanwege hun rabiate ideologie. Daarom zie je dat zij de onderdrukking van islamitische vrouwen faciliteren door de hijab en de burka als ´bevrijding´en ´keuzevrijheid´ van de vrouwen zien, niet wetende dat in de sociale gemeenschap binnen de islam deze kledingvoorschriften vaak verplicht worden gesteld om geaccepteerd te worden. De sharia is duidelijk over de bedekking van vrouwen in het publieke domein.

    Maar ja, hoeveel feministen kennen de islam? Of de consequenties daarvan in de islamitische wetgeving. Niemand, behalve dan Ayaan Hirsi Ali die indertijd met walging is opgestapt uit de feministische beweging, omdat niemand geïnteresseerd was in de bevrijding van de islamitische vrouwen.

Comments are closed.