Brainwash_childrenIedere staat zorgt al in een heel vroeg stadium van zijn bestaan ervoor dat zij de invloed op het onderwijs in handen krijgen. Daarmee hebben ze mogelijkheid de geesten van de toekomstige kiezers te vormen. ******

Libertariers en NAP-ers weten dat en zoeken naar wegen om onderwijs en staat los van elkaar te koppelen. Tot nog toe met gering succes.*****

Een actueel voorbeeld van  hoe onze kinderen gebrainwasht worden speelt om het Oekraïne referendum op 6 april.

Kinderen van groep 7 (de vroegere 5-e Klas) krijgen een test over de Oekraine waarbij ze een aantal vragen moeten beantwoorden.

Hier de eerste vraag:

IMG_3505-1

 

Objectieve voorlichting is hier heel ver te zoeken.

Het begint al met geen onderscheid te maken tussen “Europa” en de “EU”.

Maar dan komt het echte gemanipuleer. Kinderen, die nog niet argwanend zijn. wordt de vraag gesteld WAAROM willen landen bij de EU horen zonder maar iets aan te tonen DAT ieder land echt bij de EU wil horen.

Er zijn namelijk een aantal landen die dat NIET willen. En er is een groeiend aantal landen die UIT de EU willen.

A; die zinnen met voorbeelden van leuke dingen hebben ook hun vraagtekens. En daar staat niets over in het antwoord.

Kinderen krijgen geleerd wat politici ze wil laten denken. En als dat eenmaal in die kopjes zit, dan is het heel moeilijk om dan weer tot de feiten te komen.

Een essentieel en belangrijk project voor mensen die naar een betereen vrije maatschappij willen, is daarom te zoeken naar wegen om de staat uit het onderwijs te krijgen.

5 REACTIES

 1. Hubert geeft hier een zeer goed voorbeeld hoe valse informatie in het brein van het kind geplant wordt. Er is geen verschil met de School met de Bijbel, waar het religieuze vergif ingespoten wordt.

 2. Dat is het zelfde als dat balkenende hoogleraar werd op de uni
  staat daar te preken om studenten zijn idieen op te dringen
  oook lubbers e a. doen dit net als de high school voor eurofielen in brussel waar men van die lui wil op leiden die helemaal pro eu zijn
  het moest bij de wet verboden worden .
  evenals wat ze ons vroeger in de geschiedenis boeken wijs gemaakt hebben over de tweede wereld oorlog en onze zogenaamde bevrijders die eerst adolf gefinancierd hebben om een machts blok tegen rusland te vormen ook uit de hand gelopen evenals met binladen .

 3. brainwashing en tv reclame om de schapen 10 x op een avond naar de zelfde zooi laten kijken .
  ik snap niet dat mensen dit nog pikken moet je ook nog naar sommigen kwallenballen kijken .

Comments are closed.