60 REACTIES

 1. De video werkt niet op mijn PC (zoek ik nog uit).

  Maar is het niet zo dat wat er in Brussel, Parijs of ISIS gebeurd is gewoon islam is, zoals het bedoeld was door de pedofeet?

  Want om welke andere reden zwijgt een complete islamitische stadswijk wanneer een medemoslim wordt gezocht en iedereen hem kent? “Ongelovigen” doden is immers geen moord in die kringen, toch…

 2. Zoals oorlogsjournalist Arnold Karskens vanmorgen en gisteravond duidelijk verwoordde, is dit volledig de schuld van de politieke hap in Den Haag en Brussel.

  Politici hebben wel degelijk wetten om terug gekeerde Jihadisten hun paspoort te ontnemen en uit te zetten maar zijn daar veel te laf voor.
  Net zo min als ze serieus werk maken van het controleren van wie er ons land binnen komen.

  Daarmee voorkom je niet alle aanslagen maar je maakt de kans wel kleiner. Politici zijn indirect verantwoordelijk voor dit soort aanslagen.

  Politici roepen dat burgers ook op dit punt meer eigen verantwoordelijkheid moeten nemen omdat de politie ons niet meer kan beschermen. Maar durven dan de consequentie van bewapende burgers niet te honoreren.
  Met als gevolg dat de Overheid haar gezag vrijwel kwijt is en dat niemand ze nog serieus neemt.

  Verwarde Man [3] reageerde op deze reactie.

 3. Dit soort aanslagen zijn natuurlijk heel erg, maar wat hebben wij al niet aangericht in Libie; Sirie; Irak en ga zo nog maar even door.
  En waarvoor? Olie, wapenhandel, banken etc.
  Honderdduizenden slachtoffers en ontheemden die alles kwijt zijn.
  Ik kan wel begrijpen dat dat zulke reacties oproept, ik hoop alleen dat ze die in de toekomst richten op de aanstichters van al deze ellende, zitten trouwens ook in Brussel

  Philosoof G&R Eigenwijs [6] reageerde op deze reactie.
  Individualist [9] reageerde op deze reactie.
  ergo [10] reageerde op deze reactie.

 4. @Verwarde Man [3]:

  De policor geindoctrineerde bevolking heeft dus wel degelijk schuld aan de ontstane situatie.

  Zoals Molyneux terecht stelt, heeft het policor deel van de bevolking bloed aan de handen. Want weet: dat policor deel is pro-multiculti, voor cultureel relativisme en “weg met ons”, voor kop in het zand, voor massa immigratie en voor het demoniseren van een ieder die kritiek heeft geuit of Islam of de multicultuur, of dit nu was door middel van hele beschaafde en softe taal of sterke taal. Dezelfden die de toon nu te hard vinden, vonden dat in het verleden ook net zo goed van de toon die destijds vele malen softer en genuanceerder was.

  Er zijn mijns inziens twee manieren om vanaf nu met het policor deel om te gaan: totaal negeren of compleet ridiculiseren en verketteren. Dat geld voor een ieder die de bevolking een gevoel van schaamte voor eigen ik probeerde aan te praten, of dat nu geloofsgekkies zijn, feministen, milieufanaten of wat dan ook.

  Ze willen je pakken in je ziel, waar je nog enige redelijkheid wilde opbrengen voor mensen die emotionele chantage hebben geprobeerd toe te passen om je een schaamtegevoel aan te praten en je monddood te maken. Dus het bepantseren van je ziel als je met deze lieden praat is noodzakelijk. Wees niet langer bang uitgescholden te worden; accepteer het desnoods als een geuzennaam. Want een racist, vrouwenhater of wat dan ook blijven ze je toch noemen.

 5. @Hub Jongen [4]:

  Eerlijk gezegd heb ik goede hoop, Hub. Mensen weten dat zo’n associatieverdrag waarschijnlijk een aanloop is naar nog meer immigratie. Na zo’n aanslag is nog meer mensen erbij denk ik wel het laatste wat ze willen. In Engeland zien ze wat er in Brussel is gebeurd en denken: grenzen open naar DAT? Dat lijkt me nu dus bijna een gegarandeerde Brexit. Ze hebben er zelf al genoeg, dat kun je in hun kranten ook lezen.

  Eerlijk gezegd had ik dit al voorspeld: de ogen gaan alleen open met crises en aanslagen. Niet met argumenten. Het is mogelijk dat dit jammer genoeg zal leiden tot een sterkere “politiestaat”, maar het open grenzen verhaal heeft zijn langste tijd gehad.

  En met dichte grenzen kunnen we gaan denken aan versobering van de verzorgingsstaat.

 6. @T. Jager [5]:

  Dit soort aanslagen zijn natuurlijk heel erg, maar wat hebben wij al niet aangericht in Libie; Sirie; Irak en ga zo nog maar even door.

  Spreek voor jezelf. “Wij” hebben dat helemaal niet aangericht. De EU toont aan dat de bevolking nog slechts heel beperkt invloed heeft op het beleid van de politieke heersers. Sowieso zijn wij hier voor libertarisme en dus tegen agressieve oorlogen. De kans is ook groot dat slachtoffers van terreurdaden tegen die oorlogen waren.

  Het hele probleem met terreuraanslagen is ook niet de eventuele woede die ze hebben over het oorlogsbeleid van de Westerse staat, maar hun doelwit: burgers, en niet de mensen die hun ja-woord geven aan bombardementen. Daarom is het ook terrorisme en geen oorlog. Burgers zijn vieze kaffirs; ongelovigen die de dood verdienen. Hoeveel Duitsers heb je na de 1e of 2e wereldoorlog zelfmoordaanslagen zien plegen? Hoeveel Vietnamezen na de Vietnamoorlog, of Koreanen na de Koreaanse oorlog? Dit gaat niet alleen over bombardementen. Dat is slechts de aangestoken lont.

  Het gaat over het geloof.

  Desondanks is het natuurlijk wel zo dat alle politieke en militaire inmengingen in de aangelegenheden van andere landen zo snel mogelijk dienen te stoppen want het is wel olie op het vuur.

  pcrs [12] reageerde op deze reactie.

 7. @T. Jager [5]:
  Ook hier: spijker/kop. Maar “we” doen mee met bombarderen,
  welnu, muzelmannen zijn ietwat anders dan Europeanen, maar
  het zal je maar gebeuren dat je na je werk thuiskomt en je vrouw,
  je kind(eren), je huis zijn weg. Alles dood en weg.
  Gelukkig bombarderen “wij” op ethische wijze, alleen IS(IS).
  Maar ja, de vervolgschade, ach….
  En neen, ik hoef geen vluchtelingen in mijn omgeving.
  Alles nog steeds het resultaat van een engels-franse overeen-
  komst rond WOI geschreven op het manchet van een over-hemd. Een ding staat voor mij wel vast: we hebben dit voor
  een groot deel wel zelf veroorzaakt. Nog even afgezien van de
  nep-staat Israel.

 8. Even heel simpel, het waren criminelen, bekenden van de politie. Hoe vaak hoor ik dat wel niet. En dan zijn we in dit land heel hard bezig om gevangenissen te sluiten want er zijn geen criminelen meer. De waarheid is anders natuurlijk maar dat verteld men er niet bij.

  Let op mijn woorden. De volgende aanslag zal ook gedaan worden door criminelen reeds bekend bij de politie. Ze liepen gewoon vrij rond.

 9. Dus in het begin keurt hij vergelding af, maar later keurt hij ook appeasement af.
  Een paar bruine mensen wettelijk neerschieten is ok als je er daarna een hoop blanken mee redt. Wat een collectivisme, maakt het nog uit welke mensen je neerschiet? Is er collectivistische verantwoordelijkheid.
  Verder heeft hij het over de wens van een land, dat is natuurlijk onzin. ‘shoot some peasants’
  Ik schrik steeds meer can de onzin die er uit Molyneux komt.

  Individualist [18] reageerde op deze reactie.

 10. @pcrs [12]:

  Je zoekt het maar uit, PCRS. Ik ben klaar met jullie.

  Je zult mij niet horen zeggen dat de staat geen garen spint bij die terreuraanslagen, en zelfs bewust olie op het vuur gooit. Je hoeft mij helemaal niets over de staat uit te leggen.

  Maar ik ben klaar met simpele wegkijkers die te schijterig zijn om de feiten te onderkennen omdat dat te ongemakkelijk is. De Islam-terreur en overig extremisme is overal te vinden, van Azie tot diep in Afrika, in het Midden Oosten en in Europa. Maar dat heeft helemaal niets met “geloof” te maken volgens jou. Ook al zien we geen Chinezen, Hindoestanen, Colombianen of Fiji-eilandbewonders in bomgordels, heeft het niets met geloof te maken.
  Ook al staan de koran en hadits vol met haatzaaierij jegens anders-denkenden en oproepen tot Jihad (om maar niet te spreken over het leven van Mohammed zelf), heeft het niets met geloof te maken.
  Ook al neemt de Islam het over daar waar het een meerderheid wordt (zie het hele midden oosten, Afrika en enkele landen in Azie) heeft die expansiedrift niets met geloof te maken.

  Droom zacht.

  De groeten.

  pcrs [33] reageerde op deze reactie.

 11. @pcrs [13]:

  Dus gooi alles maar open voor nog meer haatbaarden die spijkerbommen willen laten afgaan. Lang leve het realisme van de policor libertariers.

  Sommigen zeggen dat het libertarisme utopisch is, waanzinnig en zelf-destructief. Dat klopt, maar dan wel de versie van de PCRS-en van de wereld, die in gebreke bij het respect voor eigendomsrecht en in volle glorie van de verzorgingsstaat en de dominante PC-multicultuur desondanks toch de welkomsmat voor de wereld wil neerleggen.

  Waarom? Schijnbaar omdat er mensen aan de andere kant van de wereld zijn die een soort “recht” schijnen te hebben om hier te zijn, ook al hebben ze hier geen huis, geen grond, geen volledige economische zelfstandigheid of wat dan ook die hun aanwezigheid hier in enige libertaire zin zou rechtvaardigen.

  Hebben ze hier eigendom? Nee. Zijn ze officieel uitgenodigd door mensen om op HUN grond te komen bivakkeren? Nee. Zijn ze aangenomen in bedrijven, waar ze op kosten van de bedrijfseigenaar huisvesting e.d. krijgen? Nee. Het is allemaal op kosten van de belastingbetaler. Maar geen probleem hoor.

  Dit is geen libertarisme maar de gutmensch uithangen ten koste van de rechten en vrijheden van anderen.

  Bewijs eerst maar eens voor iedere vluchteling of immigrant dat ze alleen gebruik maken van de vrijwillige bijdragen van particulieren. Tot die tijd hebben ze gewoon geen recht hier te zijn.

  Keinstein [28] reageerde op deze reactie.

 12. @pcrs [15]:

  Een paar bruine mensen wettelijk neerschieten is ok als je er daarna een hoop blanken mee redt.

  He iedereen, je moet je nu even diep schamen want PCRS gebruikt de woorden “blank” en “bruin”. Oke, schamen jullie je al? Anders heeft hij die “race-baiting” woorden voor niets gebruikt.

  Mensen die niet uitgenodigd zijn en toch binnen willen komen, mogen geweerd worden. Zoals Molyneux aangeeft, eerst met waarschuwingen. Als men DAARNA alsnog probeert door te zetten maken ze zelf de keuze voor de gevolgen. Datzelfde geldt ook voor anderssoortige inbrekers. Misschien dat jij inbrekers gewoon binnenlaat en ze een bak koffie geeft, zolang zij maar “bruin” zijn want jij bent “blank.”

  Uiteraard zegt hij tegelijkertijd ook de verzorgingsstaat afgetakeld MOET worden en de oorlogen moeten stoppen.
  Maar dat past niet in jouw insinuaties dus dat vermeldt je maar even niet.

  Raymond [19] reageerde op deze reactie.
  pcrs [34] reageerde op deze reactie.

 13. @Individualist [18]:

  Maar waarom ga je niet in op de hoofdvraag …….waarom ?

  En wat die Molly neukt te melden heeft zal mij ruften , er zijn vele die best zinnige dingen te melden hebben.

  Deze bijvoorbeeld ……gaat in op de vraag …WAAROM !

  EXPLAINED: Why the Isis Beheading Videos are Fake

  https://www.youtube.com/watch?v=VUePdRb8QLk

  JAPAN HOSTAGE – Analyst Says VIDEO FAKE & Manipulated With Green Screen

  https://www.youtube.com/watch?v=QrdDavSw_Fg

  Individualist [20] reageerde op deze reactie.
  Perspectief [23] reageerde op deze reactie.

 14. In feiten hebben we maar EEN probleem!
  Naar het schijnt willen wij de bewoners van dit LAND!
  Dat de invasie van vreemdelingen ophoud en
  word terug ge draait!

  Daar moeten wij dan aan gaan werken.
  Hoe en wat waarmee en waardoor?

  Dat is de inspanning die er ge levert moet worden.
  Om tot een verandering te geraken.

  Al het ge schreeuw en gedoe levert niets op.
  Laten wij de geen die dit ondersteunen, er aan werken,
  een oplossing te vinden, voor wat wij noodzakelijk achten.
  Het is tenslotte ons land.
  Breng je ideeën en uitvoerbare voorstellen in.
  Om tot die verandering te komen!

  Wij allen, weten meer dan EEN!!!!

  Perspectief [24] reageerde op deze reactie.

 15. @Raymond [19]:
  Dat regering fake is, is ook waar, maar dat wil nog niet zeggen dat je je niet moet “verzetten” tegen de gevolgen van het geloof in “regering”. Want die zijn wel echt.

  Zo ook met je behead filmpjes. en greenscreen filmpjes. Heel veel is fals flag bedoel je. Maar wat er als gevolg daarvan gebeurt is wel echt. Dus mijn vraag is, wat wil je nou uiteindelijk zeggen, wat stel jij voor.

  Leg het eens uit in heldere taal want die kreten en filmpjes daar wordt ik niets uit wijs.

  Raymond [29] reageerde op deze reactie.

 16. Respect voor de poppenspeler…zij trekt aan het touwtje en wushhhh..alles is weer verdeeld en de kinderdoctrine van systeemdenken gaat inwerking als een schoolbel..mensen in Bussel leren dat militairen op straat veiligheid betekent…ik zie de politiestaat en de doods-eskaders verschijnen aan de horizon! En middels die flikkerkastjes gaat elke toeschouwer weer geloven…knap hoor!

  peter [26] reageerde op deze reactie.

 17. @Individualist [17]: Hulde individualist. Les extremes se touchent, zo blijkt maar weer in deze. Zowel wollige libertariers, die maar niet willen of niet kunnen begrijpen dat er meer kwaad bestaat naast de staat, als wereldvreemde linkskindertjes, die maar niet willen of kunnen begrijpen dat het bedrijfsleven niet het ultieme kwaad is dat bestreden moet worden, ontmoeten elkaar in hun knuffelbereidheid van mensen met een religieuze ideologie die hen dicteert de wereld te veroveren.

  Als het leven nu in een paar eenvoudige stelregels was te vatten, dan zou je inderdaad kunnen ophouden met nadenken en op en automatische hersenpiloot kunnen overstappen. Sommigen zijn daar blijkbaar al mee begonnen.

 18. @Perspectief [23]:

  Het absoluut geloof in die toverspiegel , genaamd -televisie- , jij ziet geen nieuws , jij ziet acteurs.

  Bij Jeroen Pauw zijn geen gasten……..het zijn acteurs , het is een toneel stukje , en als je dat niet wil zien ben je verloren.

  Snap je nu waarom men zo zenuwachtig aan het worden is , steeds meer mensen krijgen het door.

 19. Net zoals dat hysterische gekrijs inzake oudejaars avond in Keulen , met die z.g. groepsverkrachtingen , en dat ik hier riep…..fake en nep.

  Wie heeft er gelijk gekregen……..?

  Nou…waar zijn al de procesverbalen , waar zijn al die z.g. aangiften ?

  Nergens ,

  Dit is wat de MEDIA met jou doet……en dat is ook waarom ze er ook zijn ……ok !!!!

  wally de stoker [32] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.