Home Van alles wat Koning Willem discrimineert !!

Koning Willem discrimineert !!

18
53

KONINGNOS: *****
“Het heeft Zijne Majesteit behaagd… 965 vrouwen, 1790 mannen. . . . . . ******

Als dat geen discrimineren is, dan weet ik het niet meer.

 

18 REACTIES

 1. pop·pen·kast (de; v(m); meervoud: poppenkasten)
  1 kast voor de vertoning van een poppenspel
  2 zinloze plichtplegingen; aanstellerij

 2. Ach maak je geen zorgen jongen.

  Altijd een voorwendsel om ergens een UNIE gevormde neer te planten , altijd en overal een dreiging , altijd een smoes voor weer een code , gestaag er in gemasseerd door de media , het grote leugen bangmaak apparaat.

  Nederland….een grote psychose , 24/7/365 angst kweken , overal en altijd.

  Rode Kruis geeft kledingadvies voor Koningsdag

  Honderden vrijwilligers van het Rode Kruis staan dinsdagavond en -nacht, en woensdag overdag paraat bij vrijmarkten, braderieën en feesten om te helpen bij verwondingen en flauwtes.

 3. @Nico [2]:

  Het wil maar niet Nico , je blijft het maar verkeerd zeggen : GRONDRECHTENWET .

  Hoofdstuk 1 is GRONDWET ….waar jij over spreekt is hoofdstuk 2 , dus je leeft onder de GRONDRECHTENWET van 1984 , hoofdstuk 1 is leeg en bestaat niet meer.

  Goed lezen.

  Nico [5] reageerde op deze reactie.

 4. @Nico [5]:

  Misleid door u eigen OVERHEID , zoek naar documenten VOOR 1984 , en kijk wat men heeft gedaan , en kijk hoe je besodemieterd wordt.

  In 1984 heeft men art. 1 en 2 van de GRONDWET geschrapt , en in facto de complete grondwet geschrapt .

  Foutje op de website….ach wie reken je er op af ?

  Dus tot 1984 was hoofdstuk 1 GRONDWET en niet zoals nu GRONDRECHTENWET , zoek maar op , ik heb gelijk.

  Nico [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Raymond [6]: Hoezo MIJN overheid? Ik kan me niet herinneren dat ik ooit toestemming aan wie dan ook heb gegeven om mij wetten op te leggen en de onderlinge verhoudingen op een bepaalde en vooral dwingende manier te regelen. Nee… het enige dat ik weet is dat er een club van mensen is die zich graag met ons leven willen bemoeien. En het er belabberd van afbrengen. Iemand kruisigen voor de zonden van anderen is bepaald niet de beste manier om vrienden te maken!

  Raymond [8] reageerde op deze reactie.

 6. @Nico [7]:

  Daar gaat het nu even niet om .

  Bekijk het gewoon even praktisch , een GRONDWET is niet hetzelfde als een GRONDRECHTENWET , en je kan mij niet gaan vertellen dat niemand hier ooit over nagedacht heeft , wat hier de consequenties van zouden zijn ?

  Nico [9] reageerde op deze reactie.

 7. @Raymond [8]: Om het even welke wet heeft alleen nut wanneer alle burgers en overheidsdienaren zich eraan houden, tenzij morele normen (conform natuurwetten, die van een hogere orde zijn dan wetgeving) anders zeggen.

  Iemand schreef eens; God heeft hetzelfde probleem als overheden. Geen mens houdt zich aan wetten. Wat zowel voor door mensen geschreven wetgeving als voor natuurwetten geldt.

  Dus waar hebben we het over? Over een stukje papier? Of de titel daarvan? Lijkt me niet iets om mezelf druk over te maken eigenlijk.

  Raymond [10] reageerde op deze reactie.

 8. Traditioneel is voor Nederlandse ambtenanen het lintje
  altijd een substituut geweest voor een salarisverhoging.
  Het hele lintjesstelsel is vermoedelijk ontworpen om te besparen op het budget.

 9. In Zeeland weigerde een wethouder een lintje. Om principiële redenen. Goed om te lezen dat er ook mensen zijn die er principes op na houden en er daadwerkelijk voor staan.

  In dit geval betreft het een makkelijke manier (= zonder daadwerkelijk offer) om te wijzen op mantelzorgers die te vaak ondergewaardeerd worden.

 10. Ja beste mensen, gefeliciteerd met deze geweldige dag van Bilderberg Willie de Heinekenhapper! Het bier staat koud op uw eigen kosten en voor een beetje vrije handel kunt u een kleedje in een straat om de hoek opzoeken.

  En tegen de weersverwachting in is het zonnig. Net als andere jaren als het op de dag er voor en de dag er na regent. Je gaat denken dat ze een weermachine hebben die de wolken wegtovert.

  Raymond [14] reageerde op deze reactie.

 11. @Naam * [13]:

  Ach joh , laat het toch .

  Zoek de rust op , een ontwijk het gedruis , nergens staat ( nog niet ) geschreven dat je erbij MOET zijn , de vrije keuze hoor.

 12. Discriminatie blijft een vreemd verhaal. Er worden onderscheidingen uitgereikt, maar het is ten strengste verboden jezelf te onderscheiden.

  Neem nu het verhaal van Dirk Kurzweg. De man heeft een woning aan de Granietstraat in Oss. Hij dacht zich te onderscheiden en verfde eind 2011 (o.a.) het dak van zijn huis groen. En dat mocht niet van het gemeentelijke bestuur. Hij kreeg ‘dus’ een boete van 6.000 euro, die ook door een rechter werd gehandhaafd. Ondertussen werd zijn woning bedekt met een zwart zeil. Hij raakte in betalingsproblemen. De bank besloot zijn woning te gaan verkopen. Vervolgens besloot de gemeente de boete in te trekken omdat handhaving geen prioriteit heeft.
  Tot zover het Brabants dagblad.
  Elders wordt gemeld dat de man nu zijn woning kwijtraakt. Waarom? Eigenlijk alleen als gevolg van bureaucratische terreur. Plus het gegeven dat deze man daarvoor niet wenste te buigen.

  Het is vandaag Koningsdag, maar men kan stellen dat koningsspelen het hele jaar doorgaan. Er zijn lintjes uitgereikt, maar het lijkt me dat deze man daarbij over het hoofd is gezien. Hij is als een ridder ten strijde getrokken tegen een bestuurlijke draak en is platgewalst omdat hij (nog?) niet in de adelstand is verheven.

  Bertuz [17] reageerde op deze reactie.

 13. Slavenbinding. Niet meer, niet minder. Brave slaven! En nu weer aan den arbeid en gehoorzamen, onderdaan!

  Onderdanig: zo dat duidelijk is dat je iemand anders belangrijker vindt dan jezelf en dat je die wilt gehoorzamen Synoniemen: slaafs, gedwee.

 14. @Nico [15]: Met dit soort dingen, kan ik niet veel. Iemand die aan het verkeer wil deelnemen in een auto, zal zijn rijbewijs moeten halen. Mocht iemand dan per se aan de linkerkant van de weg willen rijden in plaats van aan de rechterkant, zal hij zijn rijbewijs niet halen of uiteindelijk kwijtraken. Niemand is absoluut vrij. Nergens ter wereld.

  Nico [18] reageerde op deze reactie.

 15. @Bertuz [17]: Nee, met dit soort dingen kan ik ook niets. Een man die zijn huis netjes verft, maar in een kleur die anderen niet bevalt, grof op de korrel nemen met bureaucratische terreur? Kom op zeg…

  Ook met een rijbewijs kan ik niet veel. Genoeg mensen die jaren zonder rijbewijs hebben gereden en nooit schade hebben veroorzaakt. Of mensen die een rijbewijs hebben maar zich agressief gedragen en ware brokkenpiloten zijn. Het rijbewijs is puur een administratief middel om dwingend macht uit te oefenen. Stoppen! Rijbewijs laten zien! Vergeten? Je bent stout, boete! Wat een onzin…

  Wanneer een ander dwingende bemoeizucht aanvaardbaar vindt, het zij zo. Maar dat wil niet zeggen dat het voor iedereen aanvaardbaar is.

Comments are closed.