we are change
Een prima bijdrage van we are change. Tien minuten lang een ontspannen Nigel Farage die in gaat op de EU, Bilderberg en NWO. Een heerlijk verhaal.

NB: op deze site zijn we meestal wel iets kritischer aangaande het functioneren van democratie dan Nigel. Maar na het geslaagde referendum moet ik daar misschien even niet over zeuren.

4 REACTIES

 1. Waarom zou je er moeite in willen stoppen om die dieven meer belasting te laten betalen?

  “Wij” betalen toch gewoon hun salaris en daardoor hun belasting?

 2. De EU, zeker bij de ECB Goldman Sachs gangsters, het werkt allemaal perfect en gaat als de gesmeerde bliksem steeds sneller bergafwaarts (orde uit chaos). Het gaat allemaal uit de kunst en alles ligt exact op schema voor de fascisten in de VS die de EU nodig hebben als platform/springplank om via deze weg te komen tot de totale heerschappij. Dus, de hele EU inclusief de nitwits in Brussels, de Brusselse loopjongens van de VS, alles gaat als de gesmeerde bliksem. De Europa leegzuigen tot er niets meer valt leeg te zuigen en dan laten vallen als een baksteen….of nog beter, leegzuigen en laten opkrabbelen om vervolgens datgene keer op keer te herhalen en de hele EU niet meer is dan een zombie.

  Daarom allen vooral fijn op de VS blijven reizen, je poen daar aderlaten en eenrichtingsverkeer handel met ze drijven, maar vooral fijn judas politieke flut zaken blijven doen met de VS, de ziel in de uitverkoop doen en daarnaast natuurlijk vooral de Russen blijven demoniseren en zeker geen zaken met de Russen doen, want daar zou Europa alleen maar onafhankelijker en sterker van worden.

  De Russen liggen de westerse fascisten en bank gangsters behoorlijk zwaar op de maag….en ach, wat sneu voor de fascistische bloeddorstige monsters en moordenaars van miljoenen en miljoenen burgers wereldwijd dat de Rus zich heeft laten horen.

  Het hele Amerikaanse fascistisch establishment is door en door verkankerd en het meest moorddadig en zelf verrijkend ziek tuig dat er ooit op deze aardbodem heeft rondgekropen en de EU gaat de prijs er voor betalen. De EU zal niet eerder stoppen totdat alle Europese landen finaal met de grond zijn gelijk. De EU is de derde wereldoorlog die totaal ten onder gaat door financiële nucleaire massavernietigingswapens.

  Jannes [3] reageerde op deze reactie.

Comments are closed.