Logan’s visie: Ik heb alle interesse in politiek verloren, want overheden, hun wetten en regelgeving zijn slechts een symptoom van de ziekte. Ze zijn het gevolg van de cultuur die het mogelijk maakte. De echte schuldigen zijn je vrienden, buren, collega’s en misschien jijzelf ook. Politici zijn niet meer schuldig dan de mieren die in je keuken komen, omdat jij de suiker laat staan. 

Dus ga morgen vooral stemmen, (graag NEEN) en stimuleer je  vrienden, buren en collega’s dat ook te doen, nu kun je IETS doen.

5 REACTIES

 1. politicies zijn mensen die dmv chantage gebruikt, c.q. misbruikt worden door de elite om ons te misleiden.
  Wij mensen. het volk, zijn slapende gehouden dmv de media. Mindcontrole.
  Maar nu is het tijd om wakker te worden. Onze ogen te openen en niets meer te geloven, behalve wat wij zelf doorzien.
  Deze referendum is het begin.

 2. “Ik heb alle interesse in politiek verloren, want overheden, hun wetten en regelgeving zijn slechts een symptoom van de ziekte.”

  Als je weet dat je middels stemmen anderen de bevoegdheid geeft om namens jou een besluit te nemen… en je vindt dat er sprake is van een ziekelijke situatie (van dwang, geïnitiëerd door de overheidsmachine)… is het dan verstandig om deze situatie te versterken door onwenselijke symptomen van kracht en gezag te voorzien? Iedere stem geeft politici draagvlak om namens jou op te treden!

  Sommigen zijn gegrepen door een bepaalde illusie annex zijn onder een betovering. Voor hen is het wellicht beter om beslissingen aan anderen over te laten. Maar dat geldt niet voor iedereen.

  Zou dit referendum niet veel interessanter worden wanneer de opkomst zwaar ondermaats blijkt, waardoor politici geen draagvlak meer hebben om welk besluit dan ook te nemen? Doen ze dat desondanks, dan is de factor dwang ineens veel openlijker en kan deze door niemand meer ontkend worden!

  John [3] reageerde op deze reactie.
  peter [4] reageerde op deze reactie.

 3. @Nico [2]:
  _Zou dit referendum niet veel interessanter worden wanneer de opkomst zwaar ondermaats blijkt..?_

  Nee, dan blijkt dat het de burger niet interesseert.
  Het is ook niet een stem om je zelfbeschikkingsrecht af te geven, maar om te laten zien dat we het niet eens zijn met wat er gebeurt richting Ukraine.
  Tevens is het een protest richting de EU.

 4. @Nico [2]: Juist, door geen reactie meer te geven verdwijnt het draagvlak voor dit visieloze onveranderbare..niks…dan wordt de onderdrukking uiterst zichtbaar.

  weer..Hulde…voor het inzicht Nico!

 5. kleur het NEE RONDJE rood , het ja vak mag ook in het vierkantje

  voor mij is het duidelijk de overheid vraagt bewust om nee te stemmen ook zij wil er nu vanaf nl.
  gij zult geen criminele organisatie aanbidden.
  wat zal de verklaring zijn bij veel ongeldige stembiljetten door de journalistiek vanwege de bewuste manipulatie in de opmaak van het stembiljet.

Comments are closed.