BeWiseman profiel zijkantPlurk spreekt. We zijn de waarden van de Oekraïne aan het overnemen. Te laat verstuurde stempassen, een fors verminderde hoeveelheid stemhokjes, een kiesraad die zijn website aanpast, verwarrende stembiljetten, bangmakerij, politici die oproepen om vooral niet te stemmen.

2 REACTIES

  1. @Hub Jongen [1]:
    Vind ik ook. Het laffe en doorzichtige obstructiebeleid van Plasterk’s regentenkliek en de media daar omheen, laat zien wat voor gedegenereerd apenland Nederland geworden is.

    Alleen al daarom moet iedereen NEE gaan stemmen. Weg met de mafia in Kiev, hun pedovriendjes in Den Haag en Brussel en alle schimmige deals daartussen. Maar heb geen illusies dat de regenten een NEE-meerderheid serieus gaan nemen. Tenzij dat uit zou komen uit politiek opportunisme.

Comments are closed.