In een minuut scoort hij 220 woorden waarvan 172 monosyllabisch, 37 met twee lettergrepen, 9 met drie lettergrepen en 2 met vier lettergrepen.ioi

Alles wordt vijf keer herhaald en alles is afgestemd op het bevattingsvermogen van een negenjarige.

Het is duidelijk dat TRUMP een genie is, die in staat is, je een doos te verkopen, waarvan de inhoud onbekend is.

Als multiculti islamofiel en voorstander van vrije immigratie storen de xenophobe uitlatingen van TRUMP mij geenszins, want ik ben er zeker van, dat de dag na zijn nominatie hij de tafel in een van zijn favoriete restaurants zal delen met zijn ”vrienden: de moslims en de Mexicanen.”

De omschakeling zal niet langer vergen dan een seconde.

TRUMP, je bent mijn kandidaat!

Hugo van Reijen

11 REACTIES

  1. Grappig stukje. Hugo, misschien krijg je helemaal gelijk. Maar waarom zou hij na eventuele inauguratie ineens er belang in zien om vriendjes te worden met de moslims en de Mexicanen? Dat hij het zou kunnen doen wil niet zeggen dat hij het gaat doen. Hij betaalt daar dan ook een prijs voor bij zijn achterban mag je aannemen. En zijn huidige oppositie zal dan helemaal over hem heen gaan. Het antwoord op die vraag ontbreekt in je stukje. Verzin eens wat.

  2. Ik laat het verzinnen over aan THE DONALD.
    Hij is daar beter in dan ik.
    Straks rijdt hij met de koning van Saudi Arabia en een ticker tape parade over 5th Avenue.

  3. @anp rebel [7]:

    California heeft 4 syllables. Je had gelijk. Ik heb je informatie teruggevonden in de Limburger van 2 februari jl.

  4. @Hugo J. van Reijen [10]: Misschien kan je hem wel met Reagan vergelijken. Ook een zogenaamd leeghoofd. Al met al geen slechte president geweest. Het is geen Paul Rand, maar voor libertariers toch ook weer niet de slechtste keuze.

Comments are closed.