BeWiseman profiel zijkantIngezonden door bewiseman: Islamisering is onzin! Want zelfs ondanks de aanslagen staan we voor onze manier van leven en onze waarden en normen. De meeste politici zijn daar heel duidelijk en stellig in, en gelukkig maar, want dat zijn betrouwbare mensen dus ik heb het gewoon al die tijd verkeerd gezien.

Islamitisch vrouwenzwemmen achter gordijnen en gescheiden gemeenteloketten in een moskee heeft dus niets te maken met islamisering. Problemen met het kruis op de mijter van Sinterklaas, het verbieden van toneelstukken en het verwijderen van kunst waar bepaalde groepen aanstoot aan nemen is dus geen gevolg van de islamisering.

Angst om cartoons te tekenen, angst om ze te plaatsen, cabaretiers die op hun woorden passen, columnisten die bedreigd worden, heeft dus gelukkig ook niets met de islam te maken.

moslims

Het niet plaatsen van kerstbomen bij sommige bedrijven, de paaseitjes vervangen door voorjaarseitjes, uitsluitend halal eten op sommige scholen of een plaatje met borsten verbieden in een universiteitsblad heeft dus ook allemaal niets met de gelovige medemens te maken.

Kindbruidjes, 500 moskeeën, honderden islamitische scholen, wijken vol schotelantennes, een miljoen moslims, toenemende Jodenhaat en een Holocaust die op scholen amper besproken kan worden, gelukkig staat dat dus allemaal los van religie.

Toneel voorstellingen waar de mannen en vrouwen gescheiden moeten zitten, vrije dagen op scholen voor Islamitische feestdagen, islamitische ordediensten en mannen die vrouwen geen hand schudden zijn ook alleen dingen die zich in mijn hoofd afspelen.

Gelukkig maar, Ik dacht namelijk toch iets te bespeuren van enige islamisering, maar als de regering en de meeste politici en programmamakers het tegendeel beweren dan ligt het dus aan mij.

En dat het aan mij ligt is niet leuk! Maar het is wel verdomde geruststellend dat ik het al jaren fout zie!

55 REACTIES

 1. @IIS [24]:

  Ik zou zeggen ; tijd om bij te leren , want je hebt het een en ander gemist .

  Daarom noemt men het ook wel ; ” de stille ( zwijgende ) gruwel ” , of zij die het het schaamteloos in uw gezicht doen , en er vanuit gaan dat de massa slapende is.

  Let op !

  Het gaat er niet om of jij en ik het hier mee eens zijn , men doet het , en dat is de crux van het verhaal , en het is tijd om dingen te zien , zoals ze werkelijk zijn.

  Secrets in Plain Sight 1-23 (Full video)

  https://www.youtube.com/watch?v=L777RhL_Fz4

  IIS [32] reageerde op deze reactie.

 2. @Raymond [31]:

  Dat is ook de (lerende) vrijheid die ik me neem en niets ontziend reageer, de vrijheid om te doen, te zijn en te vinden wat het in mijn ogen is en welk vrij recht ieder mens (nog wel) heeft om te denken en te menen over wat men voor duizenden jaren terug heeft kunnen optekenen en waarmee we nu opeens gigantisch geconfronteerd MOETEN gaan worden en dat met behulp van een over-corrupte, over-bemoeizuchtige overheid en regering.

  Religie, geloof, fantasie, cultuur, ieder zijn of haar ding, maar ik heb er zo mijn visie op. En vanwaar moeten we nu opeens gedwongen worden door een overheid, OM of politiek onze persoonlijke gedachte onder dwang te wijzigen, waarbij ze gaan bepalen dat we onze mening, gedachten, woorden of iets in die richting voor ons hebben te houden? Staan meningen mensen niet aan dan graag een civiele procedure starten, maar strafrechtelijke mensen die persoonlijk nadenken, roepen of zich afkeren vervolgen met volledige medewerking en financiering van de staat riekt heel sterk naar fascistische schweinerei. Tel dergelijke verhalen “Maximaal €500 contant betalen in Griekenland” erbij op dan mag het duidelijk zijn dat een totaal nieuw soort nazi staat zijn macht ten toon spreid en zijn fundamenten verstevigd.

  Binnenkort zijn de slaven rijp voor een chip. Als eerdaags de stekker eruit getrokken wordt en de bewust gemaakte onmetelijke bergen schuld onaflosbaar zijn gemaakt en de waarde van geld nul is geworden kan/moet/mag met een druk op de knop ieder nu nog enigszins soeverein en vrij mens met de grond gelijk worden gemaakt en met deze simpele druk op de knop alles afgenomen worden, dan zijn we rijp voor een nazi chip in het lijf.

  Raymond [33] reageerde op deze reactie.
  Nico [38] reageerde op deze reactie.

 3. @IIS [32]:

  Ik begrijp best wat je bedoeld , maar kijk nu eerst gewoon eens die film af , en slaap er nog eens een nachtje over , en bekijk hem daarna nog eens.

  En onthoud ; het gaat er niet om , of jij en ik het hiermee eens zijn , het is gewoon praktijk .

  Waar jij jezelf over opwind is slechts het symptoom , maar volg nu eens het spoor terug naar de bron ?

  IIS [34] reageerde op deze reactie.

 4. @Raymond [35]:

  Wat wil de erg lange video blootleggen? Dat het menselijk ras door de eeuwen of zelfs duizenden jaren heen compleet geestesziek is en dit vooral tot uiting komt in uitwassen van een psychopathische blanke ras? Dat er mensen zijn die zichzelf zien als een onderdeel die door de eeuwen heen als radertjes tot aan de toekomst toe hebben gelegd voor de grote heersers die nog moeten komen, het beest, het voleindigen van een eeuwen oud werk?

  Het enige wat ik weet is dat het niet mijn cup of tea is en ik leef graag in mijn eigen vrije wereld en zoek het licht en zie en beleef gedwongen/vrijwillig het duistere en kan me dan ook totaal niet kan verplaatsen in het duistere, hoewel ik het zie als een heel zielige afdeling van heel zielige niet levende liefdeloze mensen, de geesteszieke geest. De video is helder, maar is niet mijn wereld, wel de wereld waarin we schijnbaar hebben te leven. Ik zie mezelf niet graag als radertje of onderdeel voor toekomstige krachten of de voleindiging van een wereld van het beest of iets in die richting. Ik zal me dan ook, ondanks mijn eigen gebreken en onvolkomenheden, blijven verzetten tegen datgene wat in mijn ogen stinkt naar de dood, onderwereld, rotting en ellende, hoe mooi ze het ook mogen aankleden en inrichten, met of zonder dwang, het is niet mijn afdeling.

  Raymond [37] reageerde op deze reactie.

 5. @IIS [36]:

  Prima toch , ik plaats de link ook alleen maar ter informatie , en niet als iets wat dwangmatig bedoeld is.

  Daarom je opmerking : De video is helder, maar is niet mijn wereld, wel de wereld waarin we schijnbaar hebben te leven.

  Is perfect geobserveerd .

 6. @IIS [32]: Over slaven die rijp zijn voor een chip: Volgens dit artikel zullen vanaf december 2016 alle Europese pasgeboren babies worden gechipt.

  Met burgers die als vee worden behandeld (neem eens een vlucht en je merkt hoe het werkt) is dat ook niet meer dan logisch. Hoe anders aan crowd control doen met een steeds maar groeiende veestapel? De voordelen zijn legio; een mens kan eenvoudiger en permanenter gebrandmerkt worden, zodat er geen misverstanden bestaan over de eigenaar. Wie niet (als melkvee) rendabel of volgzaam is, kan eenvoudig gebrandmerkt worden als onhandelbaar zodat een ieder eraan meewerkt hem naar de slachtbank te leiden. Lijkt me best ideaal voor de veehouders…

  De methode om de een systematisch te kunnen kruisigen voor de zonden van anderen nadert perfectie. Er is geen ontkomen meer aan. Het bevreemdt me echter wel dat de onnadenkende massa zich maar blijft laten verdelen en opstoken door een stelletje pestkoppen. Hieruit blijkt wel dat mensen niet zozeer woorden, maar gedrag van anderen navolgen. Doelwitten van pestkoppen verworden zelf ook tot pestkoppen, hoewel anders gecamoufleerd.

  Perspectief [39] reageerde op deze reactie.

 7. @Nico [38]:

  Ondanks dat ik denk dat the powers that shoudn’t be dit graag zouden willen en het in de toekomst ook voor elkaar kunnen krijgen.

  Vind ik de website van de link niet bepaald betrouwbaar.
  Als je kijkt naar wat hun bron is krijg je net zo’n health site en die site geeft weer een andere health site als bron.

  Ik denk trouwens eerder dat de mensen er zelf om gaan vragen, je weet wel “veilgheid”

  Of dat ze het als zijnde cool, vet modern of weet ik wat voor laten komen.

  Nico [47] reageerde op deze reactie.

 8. @Nico [6]: Nou, nou en nog eens nou!
  Dat gebrabbel hoor en lees je wel vaker van lieden uit een bepaalde hoek.

 9. @Pendragon [9]:
  Hoi pendragon

  Ik vond het wel grappig dat ik toevallig het door jouw gebruikte symbooltje tegen kwam op uitgerekend de site Want to know.

  //Dit symbool bestaat dus uit een cirkel met in het centrum een punt. De werking van de duistere tegenkrachten is er in mijn beleving op gericht, om het bewustzijn van de mens vanuit de periferie volledig samen te persen in het centrale punt. Uiteindelijk zullen deze krachten het bewustzijn van de mens nog verder door dat punt heen willen drukken, tot in het totale niets. Iedere vorm van bewustzijn is dan vernietigd en dan is de nuldimensie bereikt. Men wil ons dus van een ‘1’, de onsplijtbare individualiteit, tot een absolute nul maken. Een nul zonder enig besef van zichzelf, noch van iets of iemand ‘buiten’ zichzelf.//

  Het hele artikel, waar tot mijn grote verbazing ook nog 2 filmpjes van Stefan Molyneux instaan.

  http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/de-waarheid-over-waarheid-en-onwaarheid/

 10. @Kollinski [23]: uit een primitieve hoofden afhakken de theocratie komt geen innovatie. Daarvoor is een zekere mogelijkheid tot vrijdenker nodig.

 11. Waarom pikken wij dit nog shop tegoed een bedrag per maand
  waar een gemiddeld werk nemer nog eens niet aan komt hoe zo dis criminatie .wij autochtone nederlander worden zwaar gediscrimineerd er is geen geld meer voor aow op 65 jarige leeftijd .bestolen worden we door deze maffia uit den haag
  nee dat kan niet maar dit k..volk gewoon overladen met geld waar onze oudjes in de steek gelaten worden door het zooitje in den haag
  waar dat K..wijf schippers zegt nog meer eigen risico ander kan de zorg niet meer betaald worden .
  wie geeft heer een vrij kaartje voor dit wan beleid .
  en dan ook nog eens naar de pijpen gaan dansen van de islam

 12. @Perspectief [39]: Er zijn feiten en fictie (wensdenken, doemdenken). Feiten kun je verifiëren. Mijn verhaal over burgers in de hoedanigheid van vee en chippen mag je plaatsen als wat satire. Ik was namelijk benieuwd hoe erop gereageerd zou worden door reaguurders 😉

 13. @Philosoof G&R Eigenwijs [44]: Inderdaad. En doorleefde kennis leidt tot wijsheid. Terwijl vermeende kennis tot opgeblazenheid leidt.

  Het meest vervelende van kennis is nog wel dat een mens met onvolledige of misleidende informatie wordt geconfronteerd. Soms moet je door een hoop bagger heen om er iets bruikbaars uit te distilleren. Om vervolgens te kijken wta je er in de praktijk mee kan. Zoeken, tasten, zintuigen trainen. In de Bijbel, een collectie filosofische geschriften, staat iets moois over dat ontwikkelingsproces, een uitbrander weliswaar, maar toch een indicatie over wat er zou kunnen zijn. Een citaat waarin religieuze woorden zijn vervangen kernbegrippen:

  Daarover hebben wij veel dingen te zeggen, die moeilijk zijn om uit te leggen, omdat u traag geworden bent in het horen. Want hoewel u, gelet op de tijd, leraars zou moeten zijn, hebt u weer iemand nodig die u onderwijst in de grondbeginselen van natuurwetten. U bent geworden als mensen die melk nodig hebben en niet vast voedsel. Ieder immers die van melk leeft, is onervaren in het woord van de gerechtigheid, want hij is een kind. Maar voor de volwassenen is er het vaste voedsel, voor hen die hun zintuigen door het gebruik ervan geoefend hebben om te kunnen onderscheiden tussen goed en kwaad.

  Raymond [49] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [53] reageerde op deze reactie.

 14. @Raymond [49]: Filosofie betekent niets meer of minder dan omgaan met kennis en wijsheid. Enerzijds zijn er dus bronnen van kennis, anderzijds mensen die dorstig naar kennis.

  Kennelijk begreep je me verkeerd?

 15. @pcrs [21]:
  De nazi’s hadden tegenstanders, de moslims niet. Sterker nog, de huidige machthebbers wil ze maar al te graag faciliteren. Van Sharia-politie naar Sharia-militie is maar een kleine stap.
  De oorlog in Syrië laat zien dat een relatief kleine groep fanatiekelingen enorm veel schade aan kan richten, zelfs al zijn ze technologisch inferieur aan hun tegenstanders, het Syrisch leger en de Russische luchtmacht. Legers die nog uit geharde mannen bestaan, anders dan het Nederlandse uitgeklede leger van de patat-generatie.

 16. De beproefde tactiek van de politiek correcte struisvogels is om het woord “zondebok” te gebruiken alsmede de Godwin en de reductio ad Hitlerum. Niets beters natuurlijk om dit onderwerp in de verdachte hoek te plaatsen waar Islam-critici stamplaarzend hun arm gestrekt in de lucht steken.

  Vraag het aan een ieder die in Nederland het waagt kritiek te uiten op dit totalitaire woestijngeloof. Of het nu politici zijn of opiniemakers, arabisten of andere mensen die het wagen. Of cartoonisten in Denemarken. Of auteurs uit Iran die een fatwa aan hun kont krijgen. Of satiristen in Duitsland. Of ga zo maar door.
  Vraag het anders aan de slachtoffers van Madrid, Londen, Brussel, Parijs, Istanbul. Of aan die in India en Afrika. Vraag het aan Theo van Gogh. Vraag het aan moslims zelf in islamitische landen in het midden oosten of in Azië. Vraag het aan Christenen in die landen. Vraag het aan vrouwen die batterijzuur in hun gezicht krijgen in Pakistan.

  Maar wat Nederland betreft: dit is natuurlijk wel allemaal de schuld van Mark Rutte en Lodewijk Asscher. Want de overheid is niet alleen immoreel; het is de bron van echt ALLE kwaad in de wereld. Hoezo obsessieve tunnelvisie?

  Sommige “vrijdenkers” die zogenaamd het Libertarische ideaal aanhangen trekken heel graag ter verdediging op voor een religie dat zo’n beetje alle andersdenkenden demoniseert en een naar lot wil bezorgen: homo’s, joden, vrouwen, ongelovigen, noem maar op.

  Dat de zielige politieke correcte geestelijke aandoening ook te vinden is binnen de Libertarische gemeenschap weet ik al langer.

  Totalitarisme, fascistische denkbeelden, haat jegens andersdenkenden die verder niemand ooit kwaad doen, culturele dwingelandij, sociale regressie, noem allemaal maar op.
  Dit is voor sommige libertariërs alleen af te keuren als de dader blank en Westers is. Want blank en Westers, zo leert het cultureel marxisme ons, is de bron van alle kwaad, zelfs als het dat niet is. Vraag maar aan feministen die na de aanrandingen in Keulen en andere Duitse steden door de toekomstige concentratiekamp bewoners, vooral via je misselijkmakende jijbak aangaven dat blanke mannen net zo seksistisch zijn. Kijk maar naar de SGP.

  P.S. Hoeveel Joden steunden terreur, een op Joodse geschriften gebaseerd wetboek van strafrecht in de jaren 30? Hoeveel Joodse zich misdragende jongeren? Hoe werd de heersende cultuur door Joden omgevormd uit naam van gevoeligheden?
  Enfin, je kunt alle voorbeelden van analogieën zelf wel bedenken. Analogieën die totaal niet opgaan omdat niemand de zogenaamde toekomstige “concentratiekamp bewoners” dwingt om in een land te blijven waar blijkbaar binnenkort de treinen weer gaan rijden.

  Ja ja. Verdeel en heers is de beproefde tactiek van de staat. Gelukkig bestaan er in de samenleving nergens echte sociale en culturele verschillen die niet bij elkaar passen. Dat is allemaal fictie en propaganda.

  Dit is allemaal sarcastisch bedoeld, voor zij die het niet begrijpen.

Comments are closed.