BeWiseman profiel zijkantIngezonden door bewiseman: Islamisering is onzin! Want zelfs ondanks de aanslagen staan we voor onze manier van leven en onze waarden en normen. De meeste politici zijn daar heel duidelijk en stellig in, en gelukkig maar, want dat zijn betrouwbare mensen dus ik heb het gewoon al die tijd verkeerd gezien.

Islamitisch vrouwenzwemmen achter gordijnen en gescheiden gemeenteloketten in een moskee heeft dus niets te maken met islamisering. Problemen met het kruis op de mijter van Sinterklaas, het verbieden van toneelstukken en het verwijderen van kunst waar bepaalde groepen aanstoot aan nemen is dus geen gevolg van de islamisering.

Angst om cartoons te tekenen, angst om ze te plaatsen, cabaretiers die op hun woorden passen, columnisten die bedreigd worden, heeft dus gelukkig ook niets met de islam te maken.

moslims

Het niet plaatsen van kerstbomen bij sommige bedrijven, de paaseitjes vervangen door voorjaarseitjes, uitsluitend halal eten op sommige scholen of een plaatje met borsten verbieden in een universiteitsblad heeft dus ook allemaal niets met de gelovige medemens te maken.

Kindbruidjes, 500 moskeeën, honderden islamitische scholen, wijken vol schotelantennes, een miljoen moslims, toenemende Jodenhaat en een Holocaust die op scholen amper besproken kan worden, gelukkig staat dat dus allemaal los van religie.

Toneel voorstellingen waar de mannen en vrouwen gescheiden moeten zitten, vrije dagen op scholen voor Islamitische feestdagen, islamitische ordediensten en mannen die vrouwen geen hand schudden zijn ook alleen dingen die zich in mijn hoofd afspelen.

Gelukkig maar, Ik dacht namelijk toch iets te bespeuren van enige islamisering, maar als de regering en de meeste politici en programmamakers het tegendeel beweren dan ligt het dus aan mij.

En dat het aan mij ligt is niet leuk! Maar het is wel verdomde geruststellend dat ik het al jaren fout zie!

55 REACTIES

 1. Ik bepaal zelf met wie ik wens om te gaan en met wie niet. Ik kies zelf mijn vrienden en kennissen en daar heeft de Overheid niets over te zeggen.
  En voorts mijd ik alles waar ik me aan Islamitische regels moet houden.
  Zij weigeren zich aan onze maatschappij aan te passen en ik in ons land aan hun regels.

  John [8] reageerde op deze reactie.

 2. IS staat voor de godin Isis en zij staat aan de vrouwelijke duistere kant van de matrix. LAM staat voor het offer wat Isis vraagt om haar duister praktijken te kunnen executeren. Dus de islam is niet alleen maar een onschuldige religie, we laten letterlijk de duisternis toe in ons land. En dat kan je dus zien in deze Arabische landen. RA zit in de naam Arabisch en RA staat voor de mannelijke duistere kant van de matrix. Dus de Arabieren samen met hun religie zijn tot op het bot duister. Dat is dus ook te zien in alles waar ze voor staan. De Arabische landen zijn een brandhaard voor ellende en dat nemen ze allemaal met zich mee en infecteren alle landen waar ze komen. En ze komen hoe dan ook, goedschiks of kwaadschiks.
  En onze eigen Nederlanders werken hier aan mee, dat is het ergste. Ze zorgen er ook voor zichzelf voor dat de toekomst van hun eigen kinderen die gehuld is in ellende als deze duistere mensen hier de overhand krijgen wat in principe al bijna gebeurd is. We moeten hier als natie wat tegen doen, NU. Nu kan het nog, nu kunnen we het gros nog tegenhouden.
  En het spijt me dat ik dit zo tegen mijn eigen medemens moet zeggen, ook tegen de Arabieren zelf. Maar ik kies er voor om mij niet open te zetten voor het duistere en ik wil vraag in een gebied leven waar de duisternis niet heerst en voor grote ellende gaat zorgen. Ik wil daarom geen moslims in Nederland. De meerderheid van de Nederlanders willen geen toename van moslims in Nederland. Als de overheid hier geen gehoor aangeeft dan zal dit consequenties hebben voor ze. En de top elite zitten op hun afgelegen eilandjes te kijken hoe zij deze ellende en verdeeltheid hebben veroorzaakt en wachten op een totale confrontatie en bloedvergieten zodat in zich weer met deze negatieve energie kunnen voeden en hun agenda’s verder kunnen implementeren.
  Kom uit die comfort zone mensen, Haal dat brein uit die smartphone en stap weer in de realiteit en verdedig je recht op vrijheid. Het is nu of nooit, als het al niet te laat is.

  jadus. [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Kollinski [2]:

  RA staat voor Illuminatie.
  RA staat voor macht.
  RA staat voor Tijden.
  RA= America= RA Me CAI.
  Dollar=RA-Doll.
  De huidige tijd waarin het werelds politiek/militair handelen geeft een finale tijd aan.
  Die begon met 666.
  Wat/wie is 666 het getal is religieus onderbouwt, Abraham word uitgebreid genoemd in het 666 (en 777) ste vers v d Bijbel.
  Abraham is van anno 1985vc.
  Tot Anno nu zijn dat 6 termijnen van 666 jaren.
  Openbaringen.

  DzVtKm [25] reageerde op deze reactie.

 4. RA staat voor de negatieve kant van de kosmische matrix.
  EL staat voor de positieve kant van de kosmische matrix.
  Op die manier weet je altijd waar je mee te maken hebt.
  Maar in beide gevallen is het dus alleen maar onderdeel van die kosmische matrix en zijn het dus officieel geen scheppende krachten althans alleen binnen de matrix zelf kunnen ze scheppen, maar er is veel meer buiten deze kosmische matrix en deze kunstmatige krachten werken achter het toneel gewoon samen (as above, so below). Met maar 1 doel: het aftappen van onze energie.

  666 is de 18e letter van het alfabet = R.
  Bij de RA gaat het dus vooral om de letter R, maar de RA maakt het getal 9 en dit getal is bedoelt on in de negatieve cyclus te blijven.
  De gehele dubbele positieve en negatieve cyclus wordt aangeduid met een 8.

  666 is bedoelt om het enkelvoudig getal 6 in een kwaad daglicht te zetten, want met alleen de 6 heb je een sleutel om de negatieve cyclus te verlaten. Maar dat is vanuit het duister bekeken, je komt namelijk gewoon in de andere cyclus terecht.

  Met het o.a. symboliseren van de 666 beïnvloeden ze het onderbewuste om dus in hun negatieve cyclus te blijven.

 5. Religie en mythologie zie ik als een opstapje naar filosofie. Retorische vraag: Wat is filosofie eigenlijk?

  Wij hebben in een islamitisch land gewoond. Best interessant, vooral als je ziet wat het effect van de islam op mensen is. De islam is twee druppels water met de RKK. Je ziet dezelfde verschijnselen; eenvoudige gelovigen, religieuze hypocrieten en religieuze fanatici. Of mensen die alleen maar een stempel op hun voorhoofd hebben gekregen omdat ze toevallig in een bepaalde religieuze omgeving met een bepaald etiketje zijn geboren.

  Alle bla bla voorbij zijn er goedwillende en kwaadwillende mensen. De laatste categorie kom je tegen in elke cultuur en elke religie.

  Dus waar gaat dit over? is een religie een probleem? Dat kan, als die religie voldoende misleidend is, maar nog steeds hebben we te maken met mensen die het goede doen of juist niet.

  Hoewel beslist geen fan van de islam, kan ik niet anders dan constateren dat veel moslims die wij in verschillende landen zijn tegengekomen kennelijk meer moreel besef hebben gekweekt dan niet-moslims. Of misschien ligt het niet aan de islam, maar aan het lijden dat moslims veelal moeten ondergaan in repressieve omgevingen.

  Moslims die ik in Nederland tegenkom hebben veelal wel het nodige meegemaakt en zijn allang blj als ze met rust gelaten worden. Die zijn echt geen gevaar voor andere mensen. Het is eerder andersom. Ik sprak bijvoorbeeld eens met een paar meisjes (compleet met hoofddoeken en kuise kleding) die in Nederlandse steden agressief benaderd en uitgescholden worden om het enkele feit dat ze een hoofddoekje dragen. Beschaafde en vriendelijke meiden die vrij regelmatig met grof geschut en veel vooroordelen op de korrel genomen worden.

  Angst voor een vermeende dreiging resulteert vaak in het initiëren van ‘preventieve agressie’. Het lijkt me beter om, voor zover mogelijk, eens een goed gesprek aan te gaan. Misschien herken je dan een goedaardig medemens. Zo niet, dan kun je altijd nog iemand schadeloos maken (en daar zijn allerlei manieren voor, ook zonder fysiek geweld).

  Kollinski [10] reageerde op deze reactie.
  dr. heinz [40] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [44] reageerde op deze reactie.

 6. Isis staat voor Venus. Het oude egypte kent Isis met kind Horus op schoot.
  Horus heeft de sidelock (pijpekrul): https://www.google.nl/search?q=sidelock+horus&client=firefox-b&biw=1024&bih=639&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjHzZX3vvfMAhVC6xoKHbkgARoQsAQINQ

  Horus staat voor Mars. In een andere cultuur namelijk die van de Maya’s wordt Mars afgebeeld met een grote snee in zijn wang en noemden de Maya’s hem “scarface”.Die snee is natuurlijk Valles Marineris: https://nl.wikipedia.org/wiki/Valles_Marineris

  De bron van al onze goden in al onze religies is niets anders dan wat er in de hemel af heeft gespeeld maw. alle geloven stammen van Astrotheologie af. zie: https://www.youtube.com/watch?v=t7EAlTcZFwY

  Voor de christenen is de ZONdag belangrijk want het vertegenwoordigd de cult van de zon. In egypte noemde ze de zonnegod RA.

  Even een geintje tussendoor. Je hebt dus ISis, meneertje Ra en de rest van de goden ookwel ELohim genoemd.Dus dat beloofde land van dat zootje wordt IS RA EL.

  De joodse cultuur heeft als belangrijkste dag de Sabbat en dat is zaterdag of saturnusdag. Het symbool is de Davidster die een verocculteerde kubus voorsteld. En zo krijg je de cult van de tefilin: https://nl.wikipedia.org/wiki/Tefilin maw de joodse knakker zet de KAABA op zijn kop.De Kaaba in mekka is het zelfde stelt ook saturnus voor, in de wandel gangen Darth Vader genoemd.

  Saturnus is de OUDE god namelijk Osiris van voor de wederopstanding. Osiris van na de wederopstanding is Zeus voor de grieken ook wel Ju Petrus genoemd en dat is Jupiter.Dus de nieuwe is voor de romeinen JUVE, de jonge of jeudige (juventus blijven tenslotte allemaal goden hey die voetballertjes) en daar wordt een dag naar genoemd namelijk DONDERdag ook wel thorsdag genoemd.Thor is zeus is Jupiter, die de hemel open gooide nadat die oude saturnus(kronos) verdreven was.

  De hemel ging open en de zon kreeg vrijspel.Het plein voor de basiliek in het vatikaan is een groot sleutelgat dat is het symbool van die oude goden bijelkaar vandaar dat petrus de sleutels tot de hemel heeft, blijft tenslotte astrotheologie.

  Nog maar een geintje: dus het licht wat opkomt in het oosten en ondergaat in het westen loopt door de hemel.Licht is lucis vandaar de naam Lucas of ook wel Luke.En luke loopt door de hemel dus die noemen we Luke Skywalker.Laat die het nou toevallig opnemen tegen Darth Vader(saturnus) en dus noemen we dat de gevechten tussen de goden (starwars).
  Darth Vader heeft een machtig wapen en dat is de Death Star.Dat die op Iapetus https://www.google.nl/search?q=iapetus&client=firefox-b&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi188CczPfMAhVhKMAKHb7eDdgQsAQIHA&biw=1024&bih=639 lijkt moet haast wel toeval zijn.Zeker als je weet dat de nasa in 1974 nog foto’s had van dat kleine maantje van saturnus. Ik weet uiteindelijk van wie George dat heeft maar laat me daar niet overuit want ik wordt meteen neer gesabeld als vuile alluhoed en conspirationist.Laat maar zitten laat maar zitten.De belangrijkste feestdag voor de romeinen was Saturnalia (tweede week van december) later hebben die gristenen dat gejat en dat gewoon twee weken verder verschoven.

  De vrijdag is dus belangrijk voor de Islam gasten dan eten ze couscous.Vrijdag is Venusdag, van mij mag je het ook Isisdag noemen. Het dak van de Kaaba is groen verlicht dat stelt Isis voor. De maan in hun vlag heeft niets met onze maan te maken
  maar stelt saturnus voor en die vijfpuntige ster is VENUS/Isis. Die zelfde vijfpuntige ster vind je op het gedenkteken waar Diana is vermoord. Diana is een andere naam voor isis ook wel semiramis, minerva en maria. Maria met kindje opschoot hebben we in het begin over gehad.Het hart van een vijfpuntige ster is een Pentagon dat is die machtige dame venus die ook als duif wordt voorgesteld (colombe). Dat wordt columbia dus staat het pentagon in het district of columbia.Moet haast wel toeval zijn voordat ik weer een alluhoedje naar mijn kop gesmeten krijg.

  Het pentagon kent vijfhoeken elke hoek is 72 graden.Dat getal zijn de maagden die beloofd wordt aan al die idioten die maar blijven geloven is al deze onzin.

  Raymond [11] reageerde op deze reactie.
  Nico [14] reageerde op deze reactie.

 7. @Rob [1]:
  Maar net als bij de orang oetans in het regenwoud, zo wordt ook jouw leefgebied steeds kleiner.
  Steeds meer Nederlanders vertrekken, terwijl er steeds meer ‘Immigranten’ (Ze proberen het niet eens meer te ontkennen) bijkomen.
  Terwijl dagelijks het aantal horror-stories groeit.

  Rob [17] reageerde op deze reactie.

 8. @Nico [6]: de matrix bestaat uit een negatieve kant en een positieve kant, net zoals wij mensen. Dat is een lang verhaal hoe dat precies in elkaar zit, maar de matrix kan niet bestaan zonder ons, zie het als een soort virtuele realiteit of een realiteit binnen een realiteit. Deze matrix heeft zijn eigen negatieve en positieve lading. Elke lading wordt beheert door een soort programma en dit programma heeft als doel externe energie te vergaren. Wij mensen bezitten deze externe energie. De mensheid staat dus niet bovenaan de voedselketen.
  Dus door religie en spiritualiteit openen wij ons zelf voor zo’n programma. De matrix manipuleert ons natuurlijk om dit te doen onder valse voorwendselen want als wij mensen zouden weten waar wij onszelf in werkelijkheid voor zouden openstellen dan zouden we ons wel 100 keer bedenken.
  De islam is een religie wat de deur opent voor het negatieve en duistere programma. Dit wordt bewerkstelligt door o.a. het offerfeest, waar het schaap symbool staat voor onschuld. Het offeren van onschuld is natuurlijk puur duister.
  Dus het wil niet zeggen dat de mens duister is maar ze openen zichzelf voor deze duistere krachten en staan tot beschikking van deze duistere kracht. Dat wil niet zeggen dat ze elke dag maar duistere praktijken er op nahouden. Ze staan ter beschikking van… Dus dit duister programma kan ze inzetten wanneer het wil, en dienen de moslims zelf als een constante voedingsbron.
  Waarom veroorzaken marokanen wel een overal problemen en chinezen bijvoorbeeld niet? Omdat chinezen niet openstaan voor de duistere kant van de matrix en moslims wel, daarom.
  Zo simpel is het eigenlijk, maar die kennis wordt niet met het volk gedeelt omdat ook de overheid en de elite zich hebben opengesteld tot deze duistere kant van de matrix, daarom laten ze deze mensen allemaal binnen zodat het duister weer gaat heersen in Nederland. Maar ook de positieve kant van de matrix werkt hier aan mee want de mensen die bang worden en nooit voor het duister zullen kiezen worden door de positieve kant / programma van de matrix opgevangen. Zodat die daar hun positieve energie kunnen laten aftappen. Dit is bijvoorbeeld waar de New Age en Buddisme etc. voor ontworpen is. En zo worden we allemaal in een spinnenweb van bedrog en manipulatie geloodst, zolang wij maar onze energie blijven afstaan aan deze matrix. En zolang iedereen daar gewillig en onwetend aan meewerkt zullen we nog lang geen vrijheid blijheid ervaren, dan blijven we gevangen zitten en daarom is die zelfreflectie en zelfkritiek zo enorm belangrijk.

 9. @Doc [7]:

  Dus dat beloofde land van dat zootje wordt IS RA EL.

  Inderdaad ……we hebben hier een kluitje Niburu adepten , die lezen graag Oldenkamp boekjes , die hebben de kok horen roepen , want hij weet niet waar de lepel hangt.

  Niet dat hier iets hiervan in de bijbel staat , maar daar gaat het die NIBURU adepten ook niet om , zij verzinnen het er wel bij , en herschrijven een Hanencock geschiedenis waar je bij staat.

  Kollinski [13] reageerde op deze reactie.

 10. @Doc [7]: Interessante verhandeling. Kleine aanvulling:

  Mars staat voor de Romeinse oorlogsgod Mars, de mannelijke agressiviteit.

  Venus staat voor de Romeinse godin van de liefde, vrouwelijkheid.

  Jupiter komt ook voor in het verhaal over Jezus; na de opstanding uit de dood de ‘koning der koningen’ en ‘wreker der eden’. Volgens wikipedia:
  “Jupiter de hemelse collega van de rex (koning) en één van zijn oudste functies was getuige zijn bij en wreker van publieke én private eden en overeenkomsten. Hij was de garantie dat een eed niet verbroken werd.”

  Een hedendaagse Jupiter zou denk ik wel welkom zijn. Wat is een woord of eed van wie dan ook heden ten dage nog waard?

  Een quote uit een interessant boekje, de Satanic Bible:
  “if people had to take the consequences of their own actions, they would think twice!”

  En zo is het maar net…

  Wat overigens ook geldt voor Nederlanders die op grond van vooroordelen en angsten van alles en nog wat schreeuwen over ‘die gevaarlijke moslims’ zonder ooit eens een goed gesprek gehad te hebben. Dergelijke mensen hebben er geen idee van wat ze aanrichten en wat de gevolgen van hun handelingen kunnen zijn.

  Kollinski [15] reageerde op deze reactie.

 11. @Nico [14]: je openstellen via een religie als de islam voor negatieve krachten creëert enorme consequenties. het gaat dus niet over de moslim als mens maar over de krachten der beperking die ze oproepen door hun religie en rituelen. En daar mag ik als authentiek mens gewoon wat van zeggen of minimaal benoemen. Als jij deze duistere rituelen en religies goedkeurt en toelaat heeft dat ook consequenties voor jou. Ik benoem het om een ieder te waarschuwen eens kritisch te kijken naar onszelf en hoe we zelf alle beperkingen toelaten.
  Als er in Syrië bommen worden gegooid op de hoofden van de moslims en deze dan vervolgens naar de moskee rennen om hun god te aanbidden, om vervolgens nog meer bommen op hun hoofd te krijgen dan zou ze dat toch eens aan het denken moeten zetten wat voor een entiteit ze dan aan het oproepen zijn. Hoe duidelijke moet het zijn dat ze de duistere kracht van beperking aan het oproepen zijn en ze zich er voor openstellen. En dat gedeelte wat ik schreef over het offeren van onschuld zoals het schaap wat de islam als ritueel doet, zet je verder ook niet aan het denken ofzo?
  Dat mag allemaal niks over gezegd worden, dat moeten wij als vrije organische mensen maar gewoon normaal vinden en verder ons mond houden als die duistere types gewoon maar even ons vrije land bezetten? Ik dacht het niet, ik wil namelijk niet dat ik hier onder de voet wordt gelopen daar mensen die duistere rituelen uitvoeren en duistere krachten oproepen. Dat wil ik niet, en dat wil de meerderheid van de Nederlanders en Europeanen niet en dus mag ik het beestje gewoon bij de naam noemen.

 12. @John [8]:

  Dus wat doe je dan? Je trekt je van niets of niemand meer wat aan.

  Betaal je belasting omdat je anders in de problemen komt maar mijd elke vorm van samenwerking met de overheid, politiek, maatschappelijke- en hulp organisaties, etc.
  Ga nooit meer stemmen want ook dat helpt niet omdat onze malafide politici alles verdraaien. Dan kunnen ze ook niet beweren dat ze je vertegenwoordigen.

  Ik leef uitsluitend nog voor mezelf en mijn familie! Ze zoeken het verder maar uit in het land.

  Perspectief [20] reageerde op deze reactie.

 13. Opdat we het allen maar even weten, of je wilt of niet, je hebt je maar even te houden aan de regels en wetten van de fabeltjesfiguuraanbidders en dat met volle medewerking en ondersteuning van de overheid en politiek, van je bloedeigen afgeperste belastingcenten.

  Interessant is misschien ook de vraag waarom of met welk doel al deze fabeltjesfiguuraanbidders en andere hulpelozen onder valse voorwendselen naar Europa moeten worden geëxporteerd. Waarom gaan deze mensen niet naar de VS? De VS heeft er hoofdzakelijk voor gezorgd dat het MO één grote puinhoop is, waarom moet dan Europa klaarstaan voor mensen die hun wortels hebben liggen in het MO en die zich hier niet thuis voelen tussen de ongelovige varkensvleesvreters. Waarom zou Europa of Nederland überhaupt een vergaarbak moeten worden voor de rest van de wereld?

  En de toneelvereniging IS en zijn hele karavaan en circus blijft ook zo’n wonderbaarlijk fenomeen, want waarom hebben deze Amerikaanse dienstknechten nooit een bezoek gebracht aan islam grootste vijand, Israël? Staat niet in hun VS zionistisch draaiboek?

  Trap de regisseurs overboord en we hebben vrede en dit land is gered.

 14. @Raymond [16]: je bedoelt die website Niburu. Ik haal al mijn zogenaamde informatie absoluut niet van dit soort websites af, deze alternatieve websites zijn onderdeel van de matrix zelf, of ze het zelf nou doorhebben of niet. Gecontroleerd oppositie, noemen ze dat tegenwoordig, maar zijn ook gewoon puur commerciële website die het van reclame geld moeten hebben. Sommige hebben echt de beste bedoelingen zoals Indigo Revolution en Beyond the Matrix maar ook zij zijn gewoon onderdeel van de matrix zelf. al hebben ze soms uitstekende informatie over hoe en wie wij mensen in werkelijkheid zijn. Maar mensen willen entertaint worden met spannende verhalen en doemscenario’s en graag zien hoe dom andere mensen zijn om jezelf te verhogen enz.. Ons echo-brein vindt dat heerlijk, verslaafd zijn we aan dit soort artikelen. We kunnen niet wachten tot het volgende artikel uitkomt en we er onze mening en kennis weer op los kunnen laten. Dat doe ik ook, ik betrap mezelf er ook op. Maar ik ben me er bewust van en weet op de noodrem te trappen als dat nodig is en kan me er dan makkelijk van loslaten.
  En de mensen die al deze alternatieve website beheren genieten van hun status als informatie-guru’s en helpen de mensheid juist hun brein in de matrix te zetten ipv ze er van los te weken. Maar anders hebben ze geen website meer en dus geen status meer. Ik zou zelf nooit een website beginnen of een YouTube kanaal, nooit. Want dan zet ik mijzelf vast in de matrix en creëer ik volgers die ik niet wil. Want de matrix wil dat we iets gaan volgen en een soort van gaan vereren en verheerlijken en zelfs een beetje verafgoden.
  Je helpt dus niemand als je mensen kweekt die jou specifiek gaan volgen, dat wil je niet hebben als je echt de mensheid in vrijheid wilt zien.
  Alle informatie die je nodig hebt zit gewoon in jezelf. Maar dat wil niet zeggen dat je best eens een website mag gaan lezen maar laat je er niet door leiden en verleiden. Neem een beetje waarheid van jezelf en een beetje waarheid vanuit de multi media. Gewoon een beetje van jezelf en een beetje van Maggie… en de rest gewoon loslaten. Het gaat er om dat wij mensen zien en ervaren dat ons brein ook gewoon onderdeel is van de matrix en de discipline kunnen opbrengen om ons daar niet door te laten leiden. De matrix vereerd het brein namelijk, want via het brein pakt het ons in, via de pijnappelklier wel te verstaan. Het brein is zeker een magnifiek onderdeel van ons lichaam want het bestuurt ons lichaam, maar dat betekend niet dat wij alleen ons brein zijn.
  Wij zijn ons brein en nog zoveel meer….

 15. Toen de nazis aan de macht kwamen, zaten de Duitsers aan het toppunt van cultuur en technologie. Niemand in europa kon er aan tippen, Max Planck, technologie om kolen naar bezine om te zetten en om stikstof te binden voor explosieven en kunstmest.
  Moslims zitten in het stenen tijdperk. Als die de nazis achterna gaan, eet ik mijn schoen op. Ze zijn niet in staat de propaganda machines van de westerse samenleving noch de teechnologische afluister en stasi machines, te runnen.
  Ik zie ze eerder in een concentratiekamp eindigen. Ze worden nu al gemarteld in kampen tenslotte. Het sentiment om ze de final solution toe te bedienen wordt gekweekt.

  Pendragon [22] reageerde op deze reactie.
  Kollinski [23] reageerde op deze reactie.
  Nico [27] reageerde op deze reactie.
  Marnix [52] reageerde op deze reactie.

 16. @pcrs [21]: Dan heb jij je zeker nog nooit verdiept in islamitische staten als Saudi Arabië of Dubai. Daar viert de technologie anders hoogtij, technologie die wij hier nog niet kennen als zodanig. De grootste vergissing die we kunnen maken is de moslims als zodanig te onderschatten.

  Zoek op Youtube: 7D Hologram Technology Amazing Show in Dubai

  pcrs [45] reageerde op deze reactie.

 17. @Kollinski [13]:

  Niet dat hier iets hiervan in de bijbel staat , maar daar gaat het die NIBURU adepten ook niet om , zij verzinnen het er wel bij…..

  Veel Niburu verhalen zouden als nieuwe hoofdstukken niet misstaan in ongelijk welk geloof-alle-waanzin-boek dan ook.

  De bijbel, de koran, de thora (thora met een hoofdletter? Anmehoela, dat bepaal ik zelf), ze hebben allen lustig er op los verzonnen. De fantasie, religie en het geloof kennen geen grenzen, zo oneindig als het hemelgewelf zo oneindig zijn ook de geschriften met al hun popi jopie figuren, ze toveren van alles erbij uit het niets. Het is niet meer dan één grote klucht aan het worden, helemaal als je ziet met welk kinderlijk vertrouwen de door en door naïeve grijsharige doodgravers van idealisten en de ik-denk-aan-mijn-carriere-geldgravende trekpoppolitici tegenover de geesteszieke goden aanbidders aan het licht brengen. En met een davidster, christuskruis tot aan een ander gekleurd velletje kunnen we hele massa’s de bek snoeren, met een vette veroordeling aan toe als het moet. Zo staan de fietsen in dit land geparkeerd, bek houden en vreten wat de pot schaft.

  Raymond [31] reageerde op deze reactie.

 18. Haha wie vind er nu een mens leuk die altijd over zijn godsdienst zit te zeveren.

 19. Misschien is het een goede zaak om na te denken over een oude vraag: Wat is de bron van het kwaad? Als die vraag beantwoordt is, zijn er ook geen zondebokken en concentratiekampen meer ‘nodig’.

  Ondertussen heb ik bewust even niets geschreven over iets dat kennelijk niet is opgemerkt door bezoekers van deze website. Een afbeelding op deze pagina stelt:

  Don’t worry, only 5-10% of muslims are extremists.
  In 1940, only 7% of Germens were nazis.

  Even kijken hoe realistisch deze stelling is:
  Ik weet niet hoeveel procent van de bevolking van bijv. Nederland moslim is of hoeveel procent van moslims religieuze fanatici zijn die ook nog eens gewelddadig zijn. Laten we zeggen 7%. Dat betekent dat 7% van 7% oftewel 0.49% van de bevolking in Nederland in staat zou zijn om 99.41% te overheersen en te onderdrukken.

  Daar moeten ze dan wel heel intelligent voor zijn! En een manier vinden om aan krachtige wapens (en pantseruitrustingen om het eigen vege lijf te redden) te komen om hun zin door te drijven.

  De gangbare stelling is dat 1% van de mensheid, de elite, de andere 99% overheerst en onderdrukt. Dat is niet mogelijk zonder een uitgebreid netwerk met handlangers en een stevig arsenaal wapens.

  Zo bezien… is de tekst van deze afbeelding nogal misleidend.

 20. Dus als ik sommig commentaar lees dan mag ik geen kritiek hebben op de krachten van beperking die zich via religie en spiritualiteit manifesteren? Nee stel je voor. In een Arabisch land wordt je publiekelijk geëxecuteerd als je kritiek hebt op de Islam. En het is nog niet zo lang geleden dan we hier in Europa op de brandstapel werden gegooid als je kritiek had op de Katholieke kerk.
  Dat is nu juist het bijzondere aan Nederland, dat al dat religieuze gedonder eindelijk eens de deur werd gewezen. Kerken gingen hier massaal dicht en Nederland werd eindelijk een meer vrij en authentiek land zonder onder de constante beperking van de kerk en zelfs de staat. Een van de weinige landen in de wereld. Iets waar we best trots op konden zijn want het ging daarna ook echt vooruit met dit land. Wij als volk waren minder beperkt door kerk en staat.
  Maar daar stak de bron der beperking natuurlijk flink een stokje voor. Nederland moest weer onder het juk van de religie en ook spiritualiteit stak de kop op en nu worden en zijn we ook nog overspoelt met religieuze immigranten die een religie hebben wat nog meer beperkingen met zich mee brengt dan alles religies bij elkaar.

  Weg onze soevereine volkje, weg onze vrijheid.

  En wat doen wij Nederlanders, niks. We laten ze gewillig toe of wordt elk commentaar weggewoven als aanstellerij en wordt je weggezet als racist enz enz..
  Als wij niet voor onze vrijheid opkomen beste medelanders dan is het straks einde oefening met onze vrijheid.
  Ook de staat is ons van alle kanten aan het insluiten.
  En wij mensen doen niks, als kikkers zitten we in de pan die langzaam aan het koken wordt gebracht.
  Dus gaan we er wat aan doen en er wat van zeggen en onze stem laten horen, of blijven we elkaar maar een beetje aan zitten kijken via de computer en laten we de boel zoals het is?
  Maar het ziet er naar uit dat de verdeel en heers tactiek uitstekend werkt dus ik zie de toekomst van Nederland niet rooskleurig in. Weg vrijheid. Geniet er nog maar van dan zou ik zeggen, want we zijn de laatsten die nog van echte vrijheid hebben genoten. De rest zit straks met hun bewustzijn in een virtuele wereld of in een religieuze of spirituele droomwereld. Ik ga nog gewoon even de echte realiteit in als jullie het niet erg vinden en geniet nog van mijn vrijheid om nog kritiek te KUNNEN leveren. Want straks kan dat ook niet meer namelijk! Met dank aan mijn medemens…

Comments are closed.