De Boycott, Divestment and Sanctions Movement (BDS Movement) is een wereldwijde coalitie van islamieten en linksen met als doel het volledig isoleren van Israël, officieel omdat Israël de Palestijnen zo schandalig zou behandelen maar in werkelijkheid omdat Israël bestaat.

De bedoeling is dan dat verenigingen, universiteiten, gemeenten, winkels en noem maar op al hun contacten met Israël zullen beëindigen.

Een belangrijk speerpunt van de BDS-beweging is het blokkeren van alle handel met Israël, consumenten worden opgeroepen om geen Israëlische waar te kopen en winkels worden aangemoedigd om vooral geen Israëlische waren te verkopen.

Deze week zijn zelfs drie Islamitische dames in kenmerkend tenttenue bezig geweest om bij een AH-filiaal te inventariseren welke zionistische producten deze winkelketen verkoopt.

Het doel is dus om Israël volledig te isoleren zodat er nergens zionistische spullen meer te krijgen zijn en het wordt allemaal gedaan vanwege de zielige Palestijnen die zo slecht door de joden/zionisten/Israëliërs zouden worden behandeld.

Het interessante hier is dat er in de  Palestijnse gebieden en Gaza zowat alleen maar Israëlische spullen te krijgen zijn, waarschijnlijk omdat ze zelf niet in staat zijn om iets te produceren en de concurrerende waar uit Egypte en Jordanië niet voldoet. Palestijnse winkels puilen uit van de verpakkingen met Hebreeuwse opschriften en de Palestijnen schijnen er geen probleem mee te hebben om die Joodsche waar te kopen.

Nog interessanter is dat de officiële valuta in Gaza en de Westelijke Oever gewoon de  Israëlische NIS (New Israëli Shekel) is vanwege de gierende inflatie in Jordanië en Egypte, dus Hamas betaalt zijn terroristen in NIS uit waaruit weer eens blijkt dat geld niet stinkt.

Straks kun je hier geen Israëlische producten meer krijgen terwijl degenen voor wie dit zogenaamd gebeurt zelf ruime toegang tot die producten blijven houden.

13 REACTIES

 1. Het is een buren ruzie!
  Beide deugen niet, in hun streven naar oprechte op lossingen,
  om tot vrede te geraken!!

  Be moei je er niet mee!!

 2. De pot verwijt de ketel.
  De buitenlandse politiek van de USA wordt buitengewoon sterk beinvloed door een kleine groep joodse personen in New York.

 3. Ik blijf 100% achter Israël staan! Ik zal ze op ALLE manieren steunen, gewoon hun producten blijven kopen en hun politiek steunen.

  Waarom?
  Omdat Joden al eeuwen worden gediscrimineerd door zowat iedereen inclusief Europa.
  Omdat Joden al eeuwenlang worden bedreigd, bestolen en vermoord met instemming van allerlei religies inclusief de Christelijke. Simpelweg omdat ze Jood zijn.

  Waar ik het wel of niet mee eens ben bepaal ik zelf en ik zal geen enkele intimidatie van anderen accepteren. Het kan me niets schelen dat anderen het daar niet mee eens zijn.

  En nee, ik ben zelf niet Joods.

  Kollinski [12] reageerde op deze reactie.

 4. Sinds de OPEC in 1973, Jom Kippoer-oorlog; onder de Amerikaans/Engelse vlag uitgevoerd, olie als een politiek en economisch wapen mag gebruiken, is Israël en Europa vogelvrij verklaard.
  Zolang de koppeling van de dollar aan de olie een feit is, Amerikaans/Britse multinationals miljarden rendement halen uit de Arabische olie, en zij als wereldmacht ook nog eens toegestaan wordt dat zij de wereld-economieën mogen overheersen, worden wij verplicht deze islamitische olie af te nemen.

  Het brengen van ‘vrijheid en democratie’ heeft wel een heel raar staartje.

  hugovanreijen [8] reageerde op deze reactie.
  Rob [10] reageerde op deze reactie.

 5. @Lord of Hosts [7]:
  De dollar en de olie zijn NIET gekoppeld.
  De olieprijs verandert namelijk doorlopend.
  Voor de prijs die voor olie tot stand komt, maakt het niets uit
  of deze prijs in dollars of in een andere munt wordt uitgedrukt.
  Met andere woorden: we zouden precies dezelfde prijs zien voor de olie, als deze opgegeven zou moeten worden in euro’s, yennen of rupiahs.

  Lord of Hosts [9] reageerde op deze reactie.

 6. @hugovanreijen [8]:
  http://www.wimjongman.nl/nieuws/2014/wereldoorlog-drie-moet%20de%20economie-redden.html

  Het gaat niet om de Oorlog, het gaat om het rendement erachter…
  Geopolitiek is een hele smerige bezigheid…

  Van 1949 tot 1973 waren de prijzen voor ruwe olie gemiddeld ongeveer $ 1,90 per vat. Na de Jom Kippoer-oorlog in 1973 werd de prijs $ 3,01 en bleef sindsdien onaanvaardbaar stijgen. Wie profiteerden?!
  De bijeenkomst van de Bilderberg Groep in Saltsjöbaden werden de onvermijdelijke toekomstige verhogingen van de OPEC-prijs besproken, en de strategie erachter.

  Het was maar een kleine kring van ingewijden die begrepen wat er gebeurde tussen 1971 en 1973. Het te gelde maken van de dollar in augustus 1971 werd gebruikt door Londen&New York en de financiële kringen om kostbare tijd te winnen, terwijl de politici werden de voorbereid op een gedurfde nieuwe monetaristische visie; “paradigma shift”.
  De Invloedrijkste mensen bespraken een strategie om opnieuw een ijzersterke dollar te creëren en om opnieuw de politieke overmacht in de wereld te versterken op het moment dat hun nederlaag onvermijdelijk leek.
  In mei 1973 verzamelen zich een groep van 84 mensen, die behoorden tot de financiële en politieke elite van de wereld, in Zweden op een afgelegen eiland resort…

  Ondanks de populaire verklaring was de “Yom Kippur War” was niet alléén het gevolg van een misrekening, blunder of de Arabische oplossingen voor een militaire aanval tegen de staat Israël. De totaliteit van de gebeurtenissen rond het begin van de oorlog in oktober werd georkestreerd door Washington en Londen, met het effectieve gebruik van geheime diplomatieke kanalen, gecreëerd door Henry Kissinger, de nationale veiligheidsadviseur in de regering-Nixon.
  https://translate.google.nl/translate?hl=nl?sl=auto&sl=ru&tl=nl&u=http%3A%2F%2Fwww.warandpeace.ru%2Fru%2Fexclusive%2Fview%2F10154%2F

 7. @Lord of Hosts [7]:

  Ook daarom is het van belang om zo snel mogelijk onafhankelijk te worden van olie.

  Ik hoop de tijd mee te maken dat Arabische staten hun olie aan de straatstenen niet meer kwijt kunnen.
  Zijn we eindelijk af van de chantage door oliemultinationals en Arabische landen.
  Mogen ze hun geloofsoorlogjes onderling uitvechten zonder geld voor wapens te kunnen uitvechten.
  En kan Israël wat rustiger ademhalen.

  Rob [11] reageerde op deze reactie.

 8. @Rob [10]:

  Ik ben al een paar jaar met pensioen, na een werkzaam leven in de research na een universitaire opleiding in de natuurwetenschappen.

  Ik neem mij voor mijn contacten in Israël weer te activeren om hen te helpen. Mijn kennis en ervaring stel ik ter beschikking; van concurrentiebedingen heb ik geen last meer.

 9. @Rob [5]: als kind is mij op school geleerd dat de Joden door de geschiedenis heen altijd slachtoffer waren van de rest van de mensheid en de Joden ook enorm in de slachtofferrol zaten en nog steeds zitten. Toen ik vroeg aan de schooljuffrouw waarom ze de Joden dan altijd zo haten, kreeg ik geen antwoord. Ook later in het leven kreeg ik nooit echt antwoord op de vraag waarom ze de Joden altijd moesten hebben. Zelf stroomt er ook Joods bloed door mij heen, dus ik heb per definitie niks tegen Joden.
  Maar na eigen onderzoek kom ik niet verder dan dat het Joodse geloof zegt dat zij het uitverkoren volk zijn en dat zij achter de dood van Jezus zaten en hierdoor de woede van de andere geloven op hun hals haalden. En is het Joodse geloof een nogal duister geloof, zo is hun god niemand minder dan Lucifer en zijn zij het uitverkoren volk van de duivel zelf. Dit wordt door de Rabijnen zelf bevestigd. Hun agenda is het overnemen van de wereld en het blanke ras uit te roeien, zodat zij de enige blanke soort is wat overblijft en een soort goddelijk gezag afdwingen op de rest van hun donkere slaafjes. Ook zou het te maken hebben met hun duivelse gedrag in de tijd van de farao’s en zouden ze aan bloedofferingen doen door het drinken van het bloed van kinderen. Dat zou in een notendop de reden zijn waarom ze zoveel vijanden creëren en mag een Jood ongestraft een niet-Jood doden want niet-Joden zijn gewoon beesten voor ze. En ga zo maar door wat voor een duister geloof ze er werkelijk op na houden. Ook vandaag de dag is te zien hoe duister ze in hun agenda zijn.
  Ongeacht of dit allemaal waar is, vijanden creëer je natuurlijk niet zo maar. Je moet toch heel wat op je conto hebben eer je de hele wereld zo ver krijgt dat ze je gaan haten. Maar die vraag mocht ik nooit stellen en kreeg er ook nooit fatsoenlijk antwoord op.
  Gelukkig keren steeds meer Joden dat duivelse geloof de rug toe.
  Maar als we “het waarom” niet eens kunnen bespreken dan zal de oplossing ook nog wel op zich laten wachten. En dan heeft “een kant kiezen” niet echt veel zin aangezien je het probleem dan alleen maar in stand houdt.

  Rob [13] reageerde op deze reactie.

 10. @Kollinski [12]:

  Nou en? Er zijn wel meer godsdiensten die beweren dat ze het enig ware geloof zijn, toch?
  Bovendien zijn godsdienst en geloof 2 verschillende dingen; Geloof zit van binnen en religie of godsdienst zijn de door mensen bedachte regeltjes; en aan regeltjes houd ik me sowieso niet.

  Los daarvan, daar gaat mijn reactie niet over.
  Joden worden van oudsher gehaat omdat ze in het algemeen succesvoller, intelligenter en ondernemender zijn dan andere rassen. Kijk maar eens naar succesvolle Joodse wetenschappers als bijv, Albert Einstein.

  Zo was het in Nazi Duitsland ook. Joden kregen de schuld van de grote crisis en Hitler had een zondebok nodig. Dus moesten de Joden worden uitgeroeid. En in heel Europa werd door Overheden de andere kant uit gekeken want dat kwam ze goed uit.

  In de middeleeuwen gebeurde in Rome hetzelfde. Joden vluchtten overal vandaan naar Rome. De Paus was daar toen de baas en sloot ze in eerste instantie op op het kleine eilandje in de Tiber. Maar toen er teveel kwamen moesten ze op een laag liggend stuk land buiten de stad gaan wonen. Dat liep elk jaar 3 maanden onder water; fijne plek om te wonen.
  Ga daar eens in de Synagoge kijken; uiterst leerzaam over de Christelijke mentaliteit.
  Joden mochten maar 2 beroepen uitoefenen: handelaar in 2e hands goederen en geld uitlenen ( ze hebben noodgedwongen eeuwenlang ervaring in bankzaken en die gebruiken ze nu nog).
  Joden mochten alleen met een gele ruit op hun hoed voor mannen en een gele halsdoek voor vrouwen bij daglicht de stad in. Over discriminatie gesproken!
  Hitler was niet eens origineel maar een naäper; de Paus ging hem voor.

  En waarom kon dat? Omdat de Paus de burgers bezwoer dat Joden Jezus hadden vermoord, maar in werkelijkheid omdat hij geen succesvolle en intelligente Joden in zijn stad duldde; want die zouden Romeinse burgers wel eens kunnen doen twijfelen aan de onzin die hij hun wijs maakte en dus aan zijn gezag.

  De aversie tegen Joden heeft derhalve niets met hun geloof te maken maar alles met pure afgunst! Ik heb zeer veel respect voor Joden.

Comments are closed.