Goed Nieuws,Of je aan Twitter-voorspellingen waarde moet toekennen, weet ik niet. In ieder geval is er de kans dat daar minder manipulatie plaats vindt dan bij de officiële pols.

De reden om het onder goed nieuws te rangschikken is dat als BREXIT door gaat, dat er dan een kans komt voor NEXIT en dat san ook Nederland bevrijd wordt van de EU en zijn eigen soevereiniteit terugkrijgt.

Als BREXIT niet doorgaat, krijgen de politici weer een grote mond en gaan ze hard door met onder andere het vormen van een EU-leger.
Met weer een groter gevaar voor gewapende conflicten met Rusland en wat daar weer uit kan voortkomen.

Zie bericht ,Hier

 

7 REACTIES

 1. Feit is wel dat de officiële peiling instanties vooral braaf doen wat de overheid wil: “het manipuleren van de kiezer door gekleurde informatie”.
  Niet dat ik me daar iets van aantrek; ik bepaal mijn eigen mening en handel daarnaar.

  Vandaar dat Twitter verwachtingen mogelijk betrouwbaarder zijn.

 2. Ik hoop dat de Britten verstandiger zijn dan onze Nederlandse bevolking en zich niet laten wijsmaken dat we deze EU club nodig hebben.
  Als Engeland inderdaad uit de EU gaat wil dit denk ik nog steeds niet zeggen dat de rest volgt.
  Het is dan natuurlijk wel een klap voor de EU maar om deze club te laten knallen moeten er meer landen afstand van nemen.
  En de EU zal er alles aan doen om hun ondemocratische clubje maar al te graag in stand te houden.
  En onze regering en ook de meerderheid van Nederland is als de dood om op eigen benen te staan en zullen fictief gezien bij een referendum toch voor de EU kiezen

  Perspectief [3] reageerde op deze reactie.

 3. @Perspectief [3]:

  De stemming over het associatieverdrag met de EU is door Rutte heel stiekem uitgesteld tot september.
  In de hoop dat we er niet meer aan denken.

  Tegen de tijd dat het september wordt ga ik e-mails sturen aan alle fractievoorzitters om ze aan de uitslag te herinneren.

 4. @Fred [5]: Op NU.NL? Ik meen het ook op de site van de ‘Vereniging voor Nederlandse Huisvrouwen’ te hebben gelezen. Maar ik kan me daarin vergissen.

 5. @Fred [5]:

  En hoe betrouwbaar is die peiling? Maurice de Hond doet m.i. alles wat de overheid wil, als het gaat om manipuleren van de stemming in het land.

Comments are closed.