.Goldman Sachs and Citi zijn wel de grote belangrijkste banken en financiele machthebbers in Amerika. En Hillary heeft ze constant in het oog.. Kijk maar hoe ZeroHedge dit in beeld brengt.

Hillary Clinton a Ze doet wel of ze al president is.
Maar Trump blijft een grote kanshebber en veel conservatieven die eerst tegen Trump waren, zijn nu omgezwaaid.

Zelfs een groot aantal is van mening dat Trump beter voor het land is dan Hillary. En ook nog eens een grotere mogelijkheid heeft om een echte oorlog te voorkomen. Voor november kan er nog heel wat gebeuren!

9 REACTIES

 1. Hillary gaat winnen -100 procent zeker- dit is een uitgemaakte zaak.

  Een persoon/marionet met macht over één van ’s werelds meest machtige en meest oorlogszuchtige landen voorspeld voor de toekomstige wereldvrede en -economie niet veel goeds, want wat voor soort laag vrouw wezen is dit en wat heeft de wereld van dit vrouw wezen te verwachten als het kan lachen en zelfs verheugd reageert op het beestachtig -laten- ombrengen van een mens?…. https://www.youtube.com/watch?v=2dmp3Jndj_o

 2. Geen van beide want Obama hoopt dat er vóór de presidentsverkiezingen al martial law kan worden uitgeroepen zodat hij op die manier een derde termijn kan uitzitten.
  Een martial law wanneer de paddestoel wolk boven een grote stad in een staat als Virginia een komplete stad verwoest heeft met ontelbare slachtoffers als gevolg.
  Geloof je me niet? Obama geeft ons de waarschuwing al met zijn ‘drop de mic’ grapjes…. boem! En zijn we subliminaal hier al op vele andere manieren voor gewaarschuwd. Als ze ons waarschuwen van te voren zal het geen karmische gevolgen voor ze hebben, daarom laten ze vaak expres zien dat bepaalde zaken niet kloppen of geven ze ons de waarheid over zaken die zijn gebeurt of nog moeten gebeuren.
  Ik hou niet van datums noemen, maar 11 juni is een datum wat ik ze subliminaal vaak heb horen opgooien.

  Ik heb er zelf geen oordeel over, ik zie het ze doen en ik benoem het. Als de rest het niet ziet, dan kiezen ze er met hun vrije wil voor. Succes!

 3. @Hub Jongen [5]: de beste tip die ik je kan geven: ga niet stemmen! Geef je eigen potentie, kracht en energie niet weg aan een stel malloten die alleen maar uit zijn op meer macht en status.

 4. @Limon & Nada [8]: Klopt!
  Maar vond het wel het vermelden waard, en ook dat men het hier leest.
  Tja, het is net als hier in ons kikkerlandje Nederland, als daar over zee in de states.
  Als je wat wilt veranderen in positieve zin in Nederland….
  Dan de gehele politiek weg, en er een zakenkabinet die in het landsbelang en in uw en belang handelt.
  Oja…………
  Sloop ook ff die linkse kerk, die zijn al eeuwen overbodig en geven alleen last en overlast maken Nederland onleefbaar.
  Doen!

Comments are closed.