person_koendersbertWordt de Associatie met de Oekratine weggemoffeld?

Zie verder wat Thierry Baudet van Forum voor Democratie zegt: *****

Deze week werd Forum voor Democratie uitgenodigd door de Directeur-Generaal van Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders om op 23 juni a.s. een gesprek met Minister Koenders te gaan voeren over de uitslag van het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne omdat de Minister graag “onze inzichten wil vernemen”.

Hieronder de email die wij in reactie hierop gisteren verstuurden aan de Minister.

Forum gaat niet in op deze uitnodiging omdat er wat ons betreft niets te bespreken valt. Wij willen slechts dat de regering de wet volgt en de goedkeuringswet óf intrekt óf goedkeurt zoals Artikel 11 van de Referendumwet dwingend voorschrijft.

Hierover heeft Forum ook een rechtszaak aangespannen tegen Premier Rutte en Minister Koenders. De Rechtbank heeft de staat uitstel verleend tot 22 juni a.s. om met een antwoord te komen op onze dagvaarding. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn in de rechtszaak informeren wij u via onze nieuwsbrief en op social media.

Deze rechtszaak hebben wij mede dankzij uw steun kunnen financieren!
Zeer veel dank daarvoor!
antwoordkoenders.png

De tekst van de afwijzing van de uitnodiging van Koenders stat op de ste van het Forum file:///Users/hubertjongen/Downloads/888456047946774.html

Maar het lukte mij niet hem op leesbare wijze voor u te kopieren.

4 REACTIES

 1. Dat hele referendum, met name de laffe reactie van de roverheid is zo ongelooflijk vals van de roverheid. Haar bevolking zegt keihard neen. En de dweil van een Rutte en zijn maatjes trekken een rookgordijn op van hier tot aan Brussel. Zou dat ook gebeurd zijn als er een JA uit het referendum was gekomen? NO way.

  Als het nu nog niet duidelijk is dat de NL bevolking door haar eigen roverheid wordt genaaid, belazerd, belogen en bedrogen dan weet ik het ook niet meer. Dan wachten we vrolijk op de keuze van de Britten, kijken naar het EK, trekken maar weer een blikje open en nemen een blokje kaas…

  Hub Jongen [2] reageerde op deze reactie.

 2. Hub, je weet dat ik het NAP een warm hart toedraag. Echter ik verbaas me steeds meer en meer over de gelatenheid van de bevolking. Soms bekruipt mij het gevoel dat de NL burger het allemaal wel best vind.

  De EU is een onhoudbare situatie. Maar de burger heeft nog steeds te eten, trekt nog steeds flappen uit de muur, opent de zoveelste zak chips, en wordt zoet gehouden met Idols, HGT, GTST en voetbal.
  De burger vind het inmiddels “normaal” dat hij de helft van zijn geld afstaat aan een abstracte roverheid. De burger heeft ook gene idee hoe het anders zou moeten. De maatschappij is zo ongelooflijk complex geworden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Bedenk maar eens waar je rekening mee moet houden: Alle minderheden, Zwarte Piet, IS, Moslimtuig, dat geen tuig genoemd mag worden, politiek correct gebral, en ga zo maar door. Er is geen weldenkend mens dat op de barricades gaat staan, immers voor je het weet doe je een Van Goghje, of Fortuyntje. Zou jij dat risico willen lopen? Ik niet, ik heb het leven lief. En zo zit elke huiskamer vol met de zelfde lafaards als ik zelf ben.

  We zitten zo ongelooflijk vast in dit systeem. Alleen een volledige reset trekt ons er uit, maar dat betekent dat iedere burger zijn eigen verantwoording moet nemen. En Hub, dat is doodeng als je 50 jaar lang bent geconditioneerd in staats “pampering”.
  Niet iedereen wil op die manier leven.

 3. Wanneer gaan die zombies eens naar hun volk luisteren dat ze vertegenwoordigen
  er ligt veel te veel macht bij deze spindoktors uit den haag en brussel
  het wordt echt tijd dat de burgers dit een halt toe roepen

Comments are closed.