Merkel-ErdoganVanochtend heeft het Duitse parlement bijna unaniem gestemd om de moorden in 1915 door de Turken in Armenie te erkennen als zijnde genocide.*****Nederland deed dat al in 2004.****
*De Duitse bondskanselier Angela Merkel wil Erdogan niet tegen het zere been schoppen en ontwijkt de stemming door niet aanwezig te zijn. Te druk!!

Is dat nu laf of sluw? Angela is mogelijk de belangrijkste persoon die de vluchtelingen-overeenkomst met de Turken/ Erdogan heeft gesloten. Met als gevolg dat miljoenen Turken nu binnenkort zonder visum vrije toegang krijgen tot de rest van de EU.
Uiteraard dus ook in Nederland!. Over de macht van de EU gesproken.

Wanneer komt de procedure voor NEXIT nu op gang?

Eerst nu maar BREXIT stimuleren.
Wie heeft ideeën voor wat Nederlanders kunnen doen om BREXIT te bevorderen?
Als BREXIT niet door gaat dan zal ook NEXIT een stukje moeilijker worden; maar natuurlijk niet onmogelijk.

Ende despereert niet!

 

11 REACTIES

 1. Op FB en YT de Britten wat moed inspreken en overhalen, en hen zeggen dat heel Nederland achter hen staat, zal wel helpen. Velen weten dat nog niet.
  Bijvoorbeeld in de comments op “Brexit, the movie”.

 2. Duitsland heeft tot in den treure haar leidende rol in de Holocaust erkend. dat was volkerenmoord.
  De Turken hebben precies hetzelfde gedaan met de Armeniërs. Vele historici zijn tot de conclusie gekomen dat er sprake was van genocide. Vele landen hebben dat inmiddels ook in hun parlementen erkend. Duitsland tot vandaag nog niet.

  Het feit dat ook Duitsland dit nu erkent is een heel duidelijk signaal aan Erdogan.
  Dat Merkel er niet bij aanwezig was is puur opportunistische politiek. Hierdoor kan zij volhouden dat ze er niet bij betrokken was, zodat ze nog contact met Erdogan kan houden.

  Hoe zou het nou toch komen dat heel veel mensen politiek beschouwen als het meest corrupte, smerigste en dodelijkste spelletje ter wereld? Je moet wel van elk fatsoen verstoken zijn om politicus te willen worden.

  Nico [4] reageerde op deze reactie.
  Philosoof G&R Eigenwijs [5] reageerde op deze reactie.
  Vilseledd [8] reageerde op deze reactie.

 3. @Rob [3]: “Je moet wel van elk fatsoen verstoken zijn om politicus te willen worden.”

  Dat denk ik ook. Alhoewel politici acteurs zijn op het politieke toneel. Ik vraag me af wat er op dat toneel wordt opgevoerd. Een klucht? Zijn politici feitelijk een soort harlekijns of paljassen? Zie de wikipedia pagina’s over klucht, harlekijn en paljas. We moeten niet vergeten… dat de opvoering een doel dient. Welk doel?

  Ondertussen krijgen staatshoofden en ministers veel informatie door hun handen en hebben zij te maken met onderdanen die dat allemaal niet kunnen bevatten. En toch moeten er beslissingen gemaakt worden. Eén van de doelen van het politieke toneel kan zijn om de aandacht van het echte werk af te leiden, zodat dat echte werk ongestoord uitgevoerd kan worden.

  Het is en blijft gissen natuurlijk…

 4. @hugovanreijen [6]:
  @Philosoof G&R Eigenwijs [5]:

  De genocide op de Koerden door Turkije is allang aan de gang. En we hebben DENK met Silvana om dat in ons parlement te verdedigen.

  Parlementaire onschendbaarheid is inmiddels door het Turkse parlement, met de dictatoriale AKP in de absolute meerderheid, opgeheven.
  Koerdische parlementariërs worden nu aangeklaagd wegens terrorisme, enkel omdat ze lid zijn van de Koerdische partij.

  En met de fundamentalistische gek Erdogan blijven we gewoon zaken doen, toch? Net als met Hitler in de jaren ’30 van de vorige eeuw.

  Politici hebben niets geleerd van de geschiedenis; daar zijn ze veel te opportunistisch voor.

  an argie [11] reageerde op deze reactie.

 5. Erdogan heeft altijd geroepen naar Turken in Europa, behoud jullie -islamitische- cultuur.
  Want,,.
  Deze Ayyip Russell (JG WTG) ziet de Mahdi komen, bouwde een kasteel voor hem,, en de opgesloten islamitische angstcultuur (WTG word ook het koninkrijk van de angst genoemd) de vrees voor het niet halen van het paradijs doet de rest.

  Voor de rest hoogmoed komt voor de val die wederom vele -slacht-offers zal kennen.

 6. @Rob [7]: Duitsland in de jaren ’30 wordt tegenwoordig gezien als een gitzwarte bladzijde in de geschiedenis. De redenen voor het uit de hand lopen van W.O.II zijn divers en complex en daarin kunnen geen van de heren wereldleiders hun handen in onschuld wassen, hoewel ik er van overtuigd ben dat de oorlog aan Duitsland is opgedrongen.

  Het was Hitler die moederziel alleen stond tegen de Bolsjewieken/ communisten die onder aanvoering van Stalin zochten naar een wereldrevolutie. Hulp van de VS en Engeland hoefde hij in deze niet te verwachten, nee, die waren te druk bezig om nationaalsocialistisch Duitsland te bedreigen en onze grote vriend ‘Uncle Joe’ de hemel in te prijzen. En ik hoef u waarschijnlijk niet te vertellen dat er tientallen miljoenen onder het communistische/Stalinistische juk zijn afgeslacht (op manieren die elke voorstelling te boven gaat) en wat dat met hun imperialistische intenties op termijn voor Europa zou hebben betekend.

  Hitlers’ Duitsland moest worden vernietigd, met het nationaalsocialistische gedachtegoed erbij, en daar lag de prioriteit van de geallieerden.

  Los hiervan, de reden dat ik de mens Hitler zo hoog heb zitten is niet gelegen in de gevoerde oorlog, maar het feit dat hij het gezicht en de spreekbuis was van een volksbeweging die liet zien dat het anders kon. Hij liet het Duitse volk een pad zien naar identiteit waar deze voorheen heel ver te zoeken was. Hij gaf zijn volk het zelfrespect en eigenwaarde dat daarvoor lange tijd ontbrak. Hij liet zien dat er een manier was om uit het morele en financiële verval te komen.

  Daar komt bij dat hij zaken heeft aangekaart die ook nu actueel zijn: er zijn onmiskenbaar culturele en raciale verschillen, en zonder hier een waardeoordeel over te geven kan ieder weldenkend en rechtschapen mens niet ontkennen dat een realiteit als deze beter niet met voeten kan worden getreden middels multiculturele staten, daar dit onherroepelijk leidt tot steeds ernstiger wordende conflicten en vervreemding van de eigen cultuur, de eigen afkomst, de eigen geschiedenis (dit geldt voor alle ‘partijen’ binnen een multiculturele samenleving). De brandhaarden en de steeds verder escalerende situatie die we zowel nationaal als internationaal vandaag de dag zien zijn hier het bittere resultaat van.

  Hij kwam op voor het recht tot zelfbeschikking van zijn volk en wenste dat ieder ander volk toe, het Joodse inclusief. Maar dan wel in een eigen natie, om (smeulende)conflicten en escalaties te voorkomen. Hij waarschuwde ons voor het Joodse gevaar, die zich toen en nu in de samenleving hebben genesteld en alles doen en deden om deze tot op het bot te corrumperen. Deze waarschuwing was in eerste instantie goedschiks, en later met het steeds verder escaleren van het conflict en uit uitbreken van oorlog schuwde hij harde maatregelen niet.

  Wat hij wilde was een waarlijk socialistische staat bouwen, niet één die socialisme pretendeert voor te staan maar ondertussen het eigen volk een dolk in de rug steekt en het cultureel en financieel uitholt.

  Hij ageerde tegen de internationale bankenmaffia, waarvan ieder wel ingevoerd mens de Joodse vinger in de pap kent, en kwam met een werkzaam alternatief: niet de luie, parasiterende speculant maar de arbeiders en de ingenieurs worden naar inspanning beloont. Hij kwam met een schuldvrije munt en maakte een einde aan de woekerrente, waarbij de economie gebaseerd was op mensen, niet op kapitaal. Diezelfde kliek die financieel zo machtig is, en daardoor wereldwijd een enorme invloed heeft kunnen inwinnen in vooral de politiek en de media, zag je toen zowel als nu volkeren tegen elkaar uitspelen, en het is lastig je daar mentaal tegen te wapenen, om het overzicht te behouden en de escalerende situatie proberen te neutraliseren.

  Hitler was de man die niet alleen dit ernstige probleem benoemde en signaleerde, maar voorzag het volk ook in de intellectuele en spirituele bewapening tegen deze waanzinnige en destructieve invloeden.

  En daar moet Duitsland tot op de dag van vandaag voor bloeden.
  De daadwerkelijke geschiedenis is totaal anders dan dat wat ons wordt aangeleerd en die via Hollywood en oorlogsdocumentaires de ether in wordt geslingerd.

  Dit is de daadwerkelijke reden voor W.O.II
  “He took over for himself the privilege of manufacturing money and not only physical moneys, but also financial ones; he took over the untouched machinery of falsification and put it to work for the benefit of the state… Are you capable of imagining what would have come …if it had infected a number of other states and brought about the creation of a period of autarchy [absolute rule, replacing that of the bankers]. If you can, then imagine its counterrevolutionary functions…” Hitler had become a bigger threat than Stalin, who had not meddled with money.

  Wanneer iemand DIT snapt, dan kan iemand begrijpen waarom Duitsland binnen 4 jaar uit de economische malaise van de Weimar Republiek kwam, ondanks een wereldwijd boycot op Duitse producten

  En wanneer iemand over “oorlogsindustrie” begint, dan snapt ie er geen moer van, want de V.S. heeft in de afgelopen 70 jaar meer geld uitgegeven aan wapens dan de hele wereld bij elkaar in de hele geschiedenis van de mensheid. Tegelijkertijd heeft de V.S. de allergrootste schuld opgebouwd in de geschiedenis van de mensheid.

  Find the one you cannot criticize and you’ll have the one in control.

  Ken de geschiedenis en snap wat er in de wereld gaande is.
  http://www.age-end.com/Gen-CSS/Khazars%20and%20New%20World%20Order.htm

Comments are closed.