politici_aan_het_werk

De Wit Russische president en de vader des vaderlands van Turkmenistan laten zien hoe je politiek bedrijft.

5 REACTIES

 1. ………..symbool politiek.
  ziet u de nutteloosheid?
  cloe: gieter, paraplu en regen
  zou er wel water uit de gieter komen of tapt met toch uit een ander vaatje. Dit is nu wat je noemt ……..

 2. Dit is toch niet zo vreemd als je bedenkt dat hout een metafoor is voor wetgeving en water voor kennis? Je begiet bestaande wetgeving met [vermeende] kennis en er groeit een ondoordringbaar en ondoorzichtig oerwoud aan wetgeving. Tenzij de tuinmannen ook de snoeischaar (of kettingzaag) hanteren om het zieke of overbodige deel weg te knippen.

 3. Het gezegde ‘een boompje opzetten’ komt daarmee ook in een bepaald daglicht te staan. Je komt bij elkaar wilt iets gaan opzetten en/of regelen (besturen). Vervolgens bedenk je hoe je dat gaat aanpakken. Het projectplan (wet- en regelgeving) wordt uitgewerkt. Vervolgens wordt er gekeken in welke mate het bestand is tegen ongedierte en in welke mate het verder bijgehouden moet worden om een bepaalde vorm te behouden.

  Bomen ademen; CO2 in, zuurstof uit. Ieder projectplan ademt een bepaalde geest uit.

 4. … Ik heb vroeger ook wel eens een boompje geplant… En was daarna lekker rozig…

Comments are closed.