7 REACTIES

 1. Alle EU lidstaten zonder de euro gaan de EU verlaten. Dus Scandinavië zal straks als enige nog uit de EU stappen en de rest zal in de EU gedwongen blijven en zullen daar simpelweg geen referenda meer getolereerd worden.

  Omdat dit allang bepaald was vóór de EU vorm kreeg en is dat de reden waarom deze landen nooit de euro hebben ingevoerd.
  De EXIT is dan namelijk makkelijk gemaakt.

  De grootgrondbezitters willen namelijk nog wel op valuta kunnen vertrouwen, bouwen en voortbestaan als straks door de val van de dollar en de euro en het uitroepen van de noodtoestand de chaos in Europa een gezicht gaat krijgen en er voorlopig niet meer op de dollar en de euro kan worden gekoerst.

  Door het nu instorten van de Britse pond wordt er nu gretig inkopen gedaan.

  Vergeet niet dat de financiële hoofdkwartier van de macht zich in London City bevindt. Dat is uiteraard geen toeval.

  Scandinavië heeft nog een rol te spelen in het conflict met Rusland als deze zich meer en meer gaat ontvouwen. ZWEXIT wordt dus een volgende.

  Bovendien geeft deze gecontroleerde exit het Europese volk de illusie van democratie. Het lijkt nu meer dan ooit dat er zoiets als democratie bestaat. Helaas, is het allemaal gemanipuleerde fopperij.

  BSN [3] reageerde op deze reactie.

 2. @Calatrava Knight [1]:

  Ik denk dat ook. Bovendien heeft de EU al lang genoeg bestaan om te helpen realiseren van het eigenlijke doel; de vernietiging van soevereine etnisch en cultureel homogene staten in (west) Europa, en de normalisering van absurditeiten, oftewel de verandering van waarden, een policy die overigens niet beperkt wordt tot alleen Europa.

  GB erin of eruit zal geen jota verschil maken. Het huidige paradigma, gebaseerd op leugens, zal niet zomaar verdwijnen. Want het Britse politieke establishment staat nog steeds aan het roer. Het zou pas echt anders zijn als ware nationalistische partijen daar komen te staan.

  Toch ben ik geïntrigeerd door de blijdschap van libertariers over deze Brexit. Niet dat ik alle posts heb gelezen maar ik bespeur hier toch regelmatig de afschuw van nationalisme. Waarom dan blij zijn over deze sterke uiting van nationalisme?

  Verwarde Man [4] reageerde op deze reactie.
  Calatrava Knight [6] reageerde op deze reactie.

 3. @Verwarde Man [4]:

  Nou, ik noem het gewoon een nationalistisch gemotiveerde stap omdat de leave stemmers soeverein willen zijn. Libertarisme is allesbehalve nationalistisch en daarmee automatisch globalistisch. Er zit niks tussen die twee denkwijzes. Het is nationalisme of internationalisme. Andere smaken zijn er niet.

 4. @BSN [3]: Omdat er twee sterke kampen kunstmatig worden gecreëerd waardoor de gehele authentieke menselijke evolutie uit elkaar valt (en blijft) en de grootgrondbezitters buiten schot blijven en ze hun zakken kunnen blijven vullen. Dat is hun grootste agendapunt /doel.

  De grootgrondbezitters willen het alleenrecht hebben op universeel manifesteren en weten ook het geheim achter dit recept.
  De grootste reden achter het koloniale verleden was om alle kosmische kennis te vergaren die al die volkeren en stammen hadden ontdekt door duizenden jaren van menselijke evolutie.
  En het uitmoorden van iedereen die deze kennis bezat. Vervolgens werd alles opgeslagen in het Vaticaan en is toegang voor de gewone man ten strengste verboden.

  Zij hebben al het land, geld en wonen op hun privé eiland waar ze geen enkele last hebben van immigranten of doorgedraaide pro en anti-nationalisten. Ze hebben zelfs land waar niemand van weet.

  Zolang het gewone volk maar wel netjes naar het werk blijven gaan om hun luxe leventje te blijven onderhouden of om hun oorlogen te kunnen blijven voeren. Oorlog is voor hen sowieso een must want ten eerste leidt dat de boel flink af en weten ze daaruit nog meer voor zichzelf te manifesteren en verdienen ze er enorm aan en dient het hun duistere religie die ze er op nahouden om hun macht en status te kunnen behouden.

  En terwijl iedereen bezig is met de Brexit of Exit en Europees voetbal enz., en het volk daardoor kunstmatig de andere kant op kijkt.. wordt het volk van de andere kant pas echt beet genomen.

  BSN [7] reageerde op deze reactie.

 5. @Calatrava Knight [6]:

  Zeer eens met wat u zegt.

  Naar mijn idee was de hele koloniale periode niet te doen om de roofbuit, dat was alleen maar de worst voor de medeplichtige verraders. Ik geloof dat de vernietiging van de oorspronkelijkheid van volkeren en het veranderen van waarden de belangrijkste drijfveren waren, en trouwens nóg zijn anno 2016.

  Wij kampen met de oudste en enige strijd op aarde. Het doel van het kwaad is de totale vernietiging van alles wat goed is. De situatie is nu dermate geperverteerd dat de slachtoffers van dit kwaad eenieder die de waarheid uitspreekt wordt aanvallen ten bate van hun eigen vernietigers. Er is echter een oplossing, zoals bewezen is. En die oplossing is technisch gezien verrassend simpel.

Comments are closed.