1+1+3Normale mensen accepteren de natuurwetten zoals ze zijn en houden er in hun dagelijkse beslommeringen rekening mee, bijvoorbeeld met de zwaartekracht die ons naar beneden zal trekken als we op de derde verdieping van het balkon springen.

Dit geldt niet voor socialisten: de werkelijkheid die je als socialist wenselijk acht met de daarin geldende natuurwetten, ook al wijken die natuurwetten af van de echte werkelijkheid is voor jou de enige ware wekelijkheid en als ze niet overeenkomen dan negeer je de echte werkelijkheid gewoon en doet halsstarrig alsof jouw gewenste werkelijkheid de echte is (=politieke correctheid).

De socialist (m/v) is er heilig van overtuigd dat de werkelijkheid met belastingen, regeltjes, wetjes en verdragen kan worden gestuurd, zie bijvoorbeeld de laatste klimaatconferentie waar unaniem besloten werd om de wereldtemperatuur niet meer dan 2 graden te laten stijgen met behulp van administratieve maatregelen want daar luistert de natuur in de socialistische werkelijkheid naar .

En aangezien hier alleen maar overtuigde  socialisten aan de macht zijn, ook degenen die zich liberaal noemen, en ze in alle staatsmedia en staatsorganen zitten, worden we doorlopend overspoeld met alleen berichten die voldoen aan de socialistische natuurkunde in de socialistische werkelijkheid.

Zo heeft het CPB (staat, socialisten) berekend dat de BREXIT Nederland €10 miljard gaat kosten vanwege alle handel die gemist gaat worden.

In hun socialistische werkelijkheid hangt er een soort van onzichtbaar natuurlijk Star Wars-schild boven de EU dat alle niet door de EU goedgekeurde handelsstromen tegenhoudt en dat alleen reageert op handelsverdragen met en binnen de EU.

Het is dus in de socialistische werkelijkheid fysiek onmogelijk om handel te drijven tot op het moment dat een handelsverdrag in werking treedt, zonder verdrag houdt het schild alle handel tegen. Op het moment dat er een lopend handelsverdrag wordt opgezegd zal het schild automatisch weer alle betrokken handelsstromen tegenhouden. Dit schild kan net als de zwaartekracht in de echte wereld niet worden omzeild.

Maar in de echte werkelijkheid kan er perfect handel worden gedreven zonder verdragen, die hebben geen enkel nut voor de consument en verstoren juist de vlotte voortgang omdat ze alleen maar dienen om overheden de macht te geven die handelsstromen te beheersen en te belasten.

Het schild tegen de vrije handel met de UK zal er komen, in de socialistische werkelijkheid als een geheel natuurlijk verschijnsel, net als de zwaartekracht terwijl in de echte wereld dit schild door de EU zal worden opgetrokken door middel van allerlei beperkende maatregelen en heffingen, om Engeland te straffen en om  een voorbeeld te stellen aan de overige EU-landen mochten ze ooit een exit overwegen.

10 REACTIES

 1. behalve dat actie reaktie geeft en de wet van de communiceren de vaten zijn er
  nog 2 wetten
  wet van de remmende voorsprong & de wet van de stimulerende achterstand.
  of in begrijpelijk NL de soep in de pan is heter dan die in het bord op tafel

 2. Inderdaad, de enige te verwachten schade is de schade die door wraakacties van de EU zal worden veroorzaakt.

  En wat zal Neo NSB’er Mark Rutte dan doen? De sancties van de EU uitvoeren, of regelen dat de handel met de Britten ongestoord kan blijven doorgaan? Hmmm…. wel een baan in Brussel, niet een baan in Brussel, wel een baan in Brussel, niet een baan in Brussel… Wat zou Marrekie gaan doen?

 3. Alleen al het idee om socialisme te koppelen met natuurwetten. Getver. Geen enkel ‘isme’ is voor zover ik weet compatible met natuurwetten, of kan daar aan tippen!

  Laten we onze gedachten over (of de nagedachtenis aan) de natuur daar liever niet mee bezoedelen!

 4. Alle vormen van politiek zijn toch hetzelfde, man made onzin, door oppressie in stand gehouden.
  Communisme, democratie, libertarier, liberaal, socialist, links of rechts maakt geen donder uit. Ze willen allen hun wil en ideeën opleggen aan anderen.
  Erasmus was ook zo’n met waanideeën.

 5. Als er belangstelling is voor een product wordt dat verhandeld. Daar is geen EU of wat voor verdrag ook voor nodig.

 6. Eigenlijk is het een mirakel dat ondernemers ondanks al die achterlijke regels en wetten het lukt om (internationaal) zaken te blijven doen. Stel je eens voor dat de helft van die regels en wetten zouden worden afgeschaft. Zou dan de economie een enorme sprong voorwaarts maken? Of zou dan de hemel op ons neerdalen? Ik ben geneigd te denken dat er een sprong wordt gemaakt…

 7. 1 + 1 = 2 voor normale mensen, voor socialisten geldt 1 + 1 = wat je op dat moment vindt dat het zou moeten zijn, behalve de 2 dan want dat is discriminerend en beledigend voor alle andere uitkomsten die 1 + 1 zouden willen zijn en dat is ziellug

Comments are closed.