Wij van de gelijken, hebben meer gelijk en staan boven de gelijkheid.

vrijspreker.nlFlibje
Tips voor Flibje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

6 REACTIES

 1. Het rommelen aan arbeidsvoorwaarde ingegeven door wie of wat dan ook zou je 1 op 1 kunnen vertalen naar het doen aan betaling verplichtingen jegens de dwingende overheid. Kortom van 35 uur naar 45 uur werken tegen de zelfde beloning zou zich vertalen naar 20% minder ozb, wegenbelasting, accijns, energiebelasting enz enz.

  Maar dat is het probleem..het moet van 1 kant komen.

  http://stopdebankiers.eu/europese-unie-tekent-de-aanvallen-uit-op-arbeidswetten-in-heel-europa/

  peter [4] reageerde op deze reactie.

 2. Met DNB heb ik geen goede ervaringen.
  Inzicht in simpele monetaire zaken ontbreekt, ook bij de top.
  Na de op zichzelf reeds rampzalige euroficatie had DNB de meeste ambtenaren kunnen ontslaan.
  Dit is niet gebeurd met als gevolg dat de meeste ambtenaren nu niets te doen hebben en binnen de bank “werk” verrichten dat de burger in de wielen rijdt.
  DNB= duur en incompetent.

 3. De spreuk is een vrije interpretatie van (de gewijzigde) regel 1 uit Animal Farm van George Orwell. Die luidde: “Alle dieren zijn gelijk maar sommige dieren zijn gelijker dan anderen dieren”

  Orwell was overigens ook de schrijver van 1984. Beide boeken blijken de blauwdruk van de huidige EU.

  Treffend dat de varkens o.l.v. varken Napoleon de leiding namen en uiteindelijk door een salamitactiek alle regels zo aanpasten dat alle macht hen toekwam.

  Datzelfde gebeurt momenteel in de EU, die o.l.v. Junker, Merkel en met hulp van een stel naïeve meelopers steeds de regels weer iets strakker maken totdat we allen slaaf zijn van de EUSSR.

  In Animal Farm komen de andere dieren op het laatst in opstand tegen de varkens. Ik hoop van harte dat de burgers in de EU ook in opstand komen tegen de Brusselse “varkens”.

Comments are closed.