Volgende week dinsdag 26 juli publiceert WikiLeaks 300.000 e-mails en 500.000 ErdoganEmailsoverheidsdocumenten van Erdogan’s AKP.  Sinds de aankondiging van deze datavloed (tot 7 juli) wordt de site van Wikileaks aangevallen. Volgens WikiLeaks commentaar op Twitter: ‘The timing suggests a Turkish state power faction or its allies.’  Deze leak zal gecensureerd worden voor de Turkse bevolking. Daarom vraagt WikiLeaks het publiek om deze informatie te delen: ‘We ask that Turks are ready with censorship bypassing systems such as TorBrowser and uTorrent. And that everyone else is ready to help them bypass censorship and push our links through the censorship to come.’

 

 

2 REACTIES

  1. @dZvZtKm [1]:

    Ook alle Nederlandse mannen met een Turks paspoort moeten sowieso 2 jaar het Turkse leger in. Dat is al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw zo ; je kunt het overigens wel afkopen.
    Dat weet ik van een Nederlands-Turkse vrouw wier man opgeroepen werd voor het Turkse leger.

Comments are closed.