6 REACTIES

 1. BREAK the internet.

  Is dat Obama`s idee?
  Welnu, Obama is straks weg.
  Het internet zoals wij dat kennen blijft.
  Al worden wij door diverse organisaties bekoekeloerd en wat al niet meer.
  Dus…

 2. Zie deze reactie die zojuist is geplaatst. In het staartje daarvan: Alles draait om de grote vraag “wie heeft wat onder controle?” En niet te vergeten “waarom zou dat zo moeten zijn?”

 3. De Britten denken kennelijk wat beter na dan de vastelanders.

  Ooit verzelfstandigde men tijdens de Reformatie de Church of England om uit het Europese project (van het Heilige Rooms rijk) te stappen. De Reformatie was een bloedige strijd om primair gewetensvrijheid te realiseren. En om af te komen van de Europese (Roomse) corruptie, de heiligenverering en de beeldenverering. Een poging die niet echt geslaagd is, getuige het vervolg:

  Nu is er de Brexit, een verzelfstandiging om uit het Europese project te stappen dat gekenmerkt wordt door een gebrek aan gewetensvrijheid, corrupte politici en als schijnheiligen op het politieke toneel staan en mensen allerlei misleidende beelden voorschotelen. De oude elementen van de Reformatie op herhaling.

  De krachten van het univsersum werken verder door dan velen denken. Britse soldaten weigeren nog langer mee te doen aan het binnendringen van anderen landen en daar burgers te vermoorden. Zie dit artikel met veelzeggende video.

  Overigens is deze beweging ook in Amerika aan de gang. Er circuleren allerlei verhalen dat militairen er op morele gronden geen behoefte meer aan hebben om orders op te volgen. Een hoopgevend teken dat in ieder geval sommige ordervolgers-in-overheidsdienst niet te beroerd zijn om zich te bekeren!

 4. @pcrs [5]: Facebook lijkt een beetje op het gezicht van de mensheid. Meekijken, censureren, informatie doorgeven of zelfs doorverkopen, meewerken met de autoriteiten, ondoorzichtige en eenzijdig opgelegde ’terms and conditions’ met allerlei gaten erin, woordvoerders die met twee tongen spreken…

  ’t Is allemaal interssant 😉

Comments are closed.