Aandelen Deutsche Bank kopen (disclaimer)

vrijspreker.nlLibje
Tips voor Libje? Mail ze naar info@vrijspreker.nl

4 REACTIES

 1. Ja joh gewoon positief denken weetje, ze zijn nu in de aanbieding! Overigens geldt dit voor zo ongeveer alle bankaandelen.

  Vinden jullie de nieuwe naam “De Volksbank” voor de SNS Bank ook zo potsierlijk? “De Staatsbank” was een meer toepasselijke naam geweest.

 2. Er zit waarheid in. Nadat Fokker tenonder ging en men het fysieke aandeel in bezit had van het teloorgegane bedrijf, bleek al snel dat de papiertjes verhandeld werden voor meer geld dan ze ooit op de beurs waard zijn geweest.

 3. Daar zet ik dan maar een ander toppunt van optimisme tegenover:
  Op dezelfde manier doorgaan en toch andere uitkomsten verwachten.
  Denk aan culturele / economische / politieke / religieuze denkwijzen. Veel ‘verandering’ is immers louter een ander jasje om gangbare ideeën.

  Het toppunt van sadisme is een blinde een scheermesje geven en hem vertellen dat het een mondharmonica is.
  Interessant dat mensen veelal spreekwoordelijke scheermesjes (denkwijzen) worden aangereikt om zichzelf eens fijn in de vingers te snijden.

  Een blinde herkent een scheermesje en verwerpt de gedacht dat het een mondharmonica zou zijn. Iemand die echter last heeft van spreekwoordelijke AIDS en geen functionerend geestelijke immuunsysteem meer heeft, snijdt zich met bepaalde opgeleukte denkwijzen helemaal zelf in de vingers…

  De staatsreligie is mijns inziens sadomasochistisch van aard. Zij reikt dan ook met genoegen toppunten van optimisme en sadisme aan middels proefballonnetjes en allerlei PR-offensieven…

Comments are closed.