https://www.youtube.com/watch?v=W_B7WveDDAk

De hele dag bezig om zichzelf te verdedigen; geen tijd om het land te “besturen”. Mooi toch ?

10 REACTIES

 1. @pcrs [1]:
  @pcrs [2]:

  Inderdaad, die. Of “dat” zo je wil.

  Maar daar ging het niet over.

  Waar het over gaat is haar terechte opmerking dat Killary geen tijd heeft om het land te besturen met al die akkefietjes. Daarom zou men volgens haar op dhr. Trump moeten stemmen, want stel je voor dat er geen geliefde leider is die alles naar de knoppen kan helpen. Een stem voor Killary is dus een stem voor een patstelling, vooropgesteld dat het congress (met opzet met kleine letters geschreven) republikeins blijft. Lijkt me na “geen overheid” de beste oplossing.

  Niet dat ik zelf zou gaan stemmen, mocht ik daartoe gerechtigd zijn geweest, maar dat terzijde.

  pcrs [7] reageerde op deze reactie.

 2. @Andre [9]:
  Inderdaad, Amerikanen op PvdA niveau…
  Helaas zijn er in dit land ook zo veel van die debielen. Ik ben benieuwd wanneer PvdA- of Groenlinks aanhang oproept tot moord op (opponent naar keuze, bij voorkeur ‘rechts’) aanhangers. Gebeurt nu ook hier en daar in de United Stupid of Murica.

  Overigens mogen ze die malloot in de video bovenaan van mij ook in een gesticht opbergen. Samen met Hillary en Donald.

Comments are closed.