mars-ierland

7 REACTIES

 1. De heuvel in de achtergrond lijkt iets anders van vorm te zijn maar verder zijn de overeenkomsten verdacht. Of is het een goed gemaakte feauteaufuck?

  Hoe zou het zijn geweest met de maanlandingen? Al 46 jaar gaat niemand meer naar de maan terwijl de technologie veel verder is en heen en weer reizen toch niet al te moeilijk zou mogen zijn vergelijken met toen. In de jaren ’60 waren er ook weinig middelen om te controleren of iemand werkelijk naar de maan vloog. Hoewel dat laatste minder betwist lijkt te worden dan dat men ook werkelijk op de maan is geland en daarna weer opgestegen om terug naar huis te vliegen.

 2. De foto kan natuurlijk ook een grap zijn en anders ligt Ierland op Mars

 3. Wie bij de neus genomen wil worden is het waard om voorgelogen te worden.

  Twee foto’s waarvan één overduidelijk echt is, welke dat is mag men als goedgelovige idioot zelf uitmaken.

  http://tinyurl.com/jhf44wx

  http://tinyurl.com/zmm7cnj

  Ik zie overigens de kans groter dat de MH-370 eerder teruggevonden is op de plek van de MH-17…..Maar goed, gij doet maar geloven wat u krijgt voorgeschoteld.

 4. @JB [5]: Gelukkig ben jij er nu! Om ons te leren dat Star Wars echt gebeurd is, chemtrails door kaboutertjes worden gemaakt en alles wat je op TV ziet waar is, in het bijzonder het 8-uur journaal.

 5. @JB [5]: Nasa staat gelijk aan leugens en bedrog. Er is geen marsrover en is er ook nooit geweest. Er zijn legio films en websites te vinden die de leugens van Nasa bloot leggen. Het feit is dat de mensheid Nasa wil geloven, omdat toegeven dat ze jarenlang bedrogen zijn teveel pijn doet aan het ego.

Comments are closed.