2 REACTIES

 1. Een systeem wat een probleem heeft veroorzaakt kan het (deels) zelf oplossen. Ooit gingen Europese veroveraars in opdracht van een paus en andere geestelijkheid, en koningen, de wereld over om te veroveren. Wat onderwerpen, verkrachten, moorden, plunderen en slavernij betekende. Want ongelovigen waren inferieur en konden als ongelovige honden behandeld worden.
  Dat fantastische systeem heeft kennelijk besloten op haar schreden terug te keren en slavernij af te schaffen. Hoewel slavernij hoogstens van gedaante is veranderd. Maar het is toch wel een stap op de goede weg.

  De overheidsmachine is nu zoiets als een man die zich aan een vrouw opdringt. Die middels wet- en regelgeving een leven wil aanraken (aanranding), een leven ongevraagd en ongewenst wil binnendringen (psychische verkrachting). En die graag zou zien dat onderworpenen (metaforische sexslaven) een geesteskindje baren om de problemen die overheidsmachines zelf veroorzaken door dwang uit te oefenen op te lossen. Maar net zoals een vrouw baas in eigen leven wil zijn en geen kindjes van een verkrachter wenst te baren, zo geldt dat ook voor een burger. Ontstaat er toch een geesteskindje, dan zal een rechtgeaarde onderworpene waarschijnlijk hetzelfde doen als een verkrachte vrouw; afstaan. Veel plezier ermee. Want alleen al door het zien van het product van dwang en eventueel geweld, wordt de betrokkene herinnert aan een onverkwikkelijk verleden.

  De wereld is dus eigenlijk tot een spreekwoordelijk bordeel met gedwongen prostitutie gemaakt. Hoewel sommigen van de nood een deugd maken; ze kunnen ervan genieten om zich te prostitueren. Want… je kent het gezegde; “hoe meer belasting ik betaal, hoe meer ik zelf overhou”. Maak ‘moedertje staat’ in de rol van pooier rijk en je hebt zelf ook een luxe leven. In de materiële zin van het woord dan.

  Vreemd hé, dat deze gedwongen situatie hier en daar agressie oproept. Agressie is nagenoeg altijd een gevolg van dwang en/of geweld. Alleen bij pooiers komt die agressie van binnenuit. Hoewel de drang om pooier te worden natuurlijk ook niet uit de lucht komt vallen.

 2. Het merendeel van gevangenen in US is zwart.

  Nou wil het geval dat je stemrecht dan wordt ontnomen.

  Overigens zijn gevangenissen geprivatiseerd. Men verdient er dus flink aan en heeft er alle baat bij dat mensen (onschuldig of voor kruimeldiefstal) veroordeeld worden.

  Er wordt ook altijd aangeraden door de zogenaamde pro bono (voor niets) advocaten dat je moet gaan voor een zogeheten plea bargain.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Plea_bargain

  Welcome to the land of the free!

Comments are closed.