voter_light_bulb

https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/reconstructie-oekraine-referendum-hoe-de-nee-stem-een-ja-wordt

http://www.volkskrant.nl/binnenland/massaal-nee-tegen-europese-grondwet~a666664/

Vandaag: Het verraad van Lissabon: 13 december 2007

5 REACTIES

 1. De macht van het volk heeft gesproken? Niet dat het of een volk ook maar iets wezenlijks kan veranderen (via de politiek), maar wel een mooi en vermakelijk moment dat een complete karavaan over het paard getilde Clinton aanhangers all over the world (even) hun natte droom en zweverig idealistisch zelfbeeld in rook zagen opgaan. De toekomst zal uitwijzen wat een nieuwe president waard is, in ieder geval komt wrak Hillary niet het stokje van Obama overnemen. Alhoewel het een onvoorstelbaar moment moet zijn als Trump Obama gaat uitzaaien. Of toch nog een kogel, ongeluk of een Chavezje? Meestal is/was dat een indicatie dat de persoon een obstakel was voor de gevestigde private monetaire banken gangsters….Maffia!!…

  IIS [2] reageerde op deze reactie.

 2. Het maakt niet uit, Klingon of Trump. Het land stevent af op een federaal bankroet; het is alleen een kwestie van tijd.

  Pas dan, op het moment dat de federale overheid geen geld meer uitdeelt, komen de veranderingen.

 3. @IIS [2]:

  …En echt wezenlijke veranderingen zullen er pas komen als de mens kritisch wil kijken, kritisch wil leren, kritisch gaat observeren en kritisch zal oordelen en zichzelf trouw blijft en zijn ware ik nimmer zal verloochenen. De mens is niet (van) een ander en de ander is niet (van) u!…
  Innerlijke zuiverheid en absolute oprechtheid als mens zijn hierbij een eerste vereiste en niet zoals de slaven voor waar hebben aangenomen en zich kritiekloos laten wijsmaken dat liegen, bedriegen, onderdrukken of vernietigen en ombrengen van elkaar voor macht en geld acceptabel is, ook al zegt de politiek en overheid of zelfs religie dat dit is geoorloofd of dat het zo moet, omdat een wet, een regel of gebod het voorschrijft of afdwingt!….

  STOP met geloven of kritiekloos aannemen dat liegen en bedriegen als vanzelfsprekend is of hoort bij de politiek of de overheid, zelfs de minst erge leugenaar en bedrieger in de politiek en bij de overheid, het is allemaal fout. STOP met geloven dat onderdrukken, beroven, (onder valse voorwendselen) oorlogen voeren en mensen ombrengen onder welke noemer dan ook kan of mag, ook al komt gebeurt dit in opdracht van de politiek, religie of overheid…Ook al beweren een politiek, religie of overheid dat het kan of mag of zelfs juist is, niemand heeft het recht om anderen te benadelen, te bestelen of om te brengen uit naam van welke (hogere) macht dan ook.

  Er zal een geheel nieuwe orde en cultuuromslag in kritisch denken nodig zijn via libertarisme en of vrijdenken of iets in die richting om de wereld eindelijk een positieve wending te kunnen geven.

 4. Als je een oud gebouw hebt met achterstallig onderhoud (lees Verenigde Staten), wat is er dan niet beter om een “project”ontwikkelaar er naar te laten kijken en met oplossingen te laten komen. Voor mij mag de regering in de US naar huis, maar denk dat op de korte termijn, Trump de beste keus is (hij ziet het als een nieuw project) om Amerika weer een beetje uit het slop te trekken, na jaren van pappen en nat houden door de Clinton/Busch/Obama figuren die niets anders kunnen dan ruzie en onrust stoken om zo hun visie loze werk te te kunnen voortzetten als marionette van het de financiële en wapen industrie! Trump weet hoe je moet bouwen, financieren en iets voor elkaar moet krijgen. Na zijn fantastische speech woensdagochtend kreeg ik hier zelf ook energie van!

Comments are closed.