8 REACTIES

 1. Die decentrale interactie is inderdaad al overal zichtbaar. Interessant was de groep die op Steemfest (vorige week) bij elkaar kwam. Letterlijk uit alle hoeken van de wereld en een online platform dat de groep van geld in ruil voor nieuws voorziet. Zonder mediakartel of journalistenvakbond. Ik ben benieuwd of dit ook groot gaat worden.

  Anarchisme moet eigenlijk een andere naam krijgen. Iemand noemde tegen mij “Voluntaryist” als alternatief al weet ik daar geen goed NL woord voor.

 2. Ik hoop dat al die moderne hipsters enzo een enorme dikke vinger geven aan de pin-only mafia. Ook dat moderne betalen met dat hut-telefoontje moeten die hipsters een dikke schop geven want chippie in je kop staat nog steeds hoog op de agenda, ook bij de trump en geert kabballisten….

 3. De pin-only cabal is weer een stapje verder bij mij in de buurt super. Na de zoveelste verbouwing (er is alleen maar een nieuw sushi barretje bijgekomen) zijn er meer pin kassa’s dan gewone.

  En ja hoor deplorable doc stond samen met henk en ingrid in de rij bij de enige cash kassa.Je kom namelijk kiezen uit vier pin kassa’s en een cash kassa.

  Hou me hart vast bij de volgende verbouwing want dan zal er geen cash kassa meer zijn en zo wordt deplorable doc samen met henk en ingrid abgegast!

  Wij zijn de zg. uninvited eaters ookwel untermenschen genoemd die ausgerotted moeten worden!

Comments are closed.