4 REACTIES

 1. Ik weet niet hoe het met anderen zit, maar overheidsmachines hebben jegens overtuigend bewezen de ultieme vijand van menselijkheid en menswaardigheid te zijn. Bij sommige mensen verandert alles wat ze aanraken in goud. Bij overheidsdienaren ontstaat in alle levens die ze aanraken in ellende en vuile energie.

  De dwang om alles digitaal te doen betekent dat bankiers en overheidsdienaren, lieden zonder scrupules, tot in intieme delen van een leven kunnen snuffelen en ook daar vuile energie kunnen veroorzaken.
  Waarom was je daar? Waar ken je die en die van? Was dit een lening of een schenking?

  Het is niet aan buitenstaanders om dergelijke vragen te stellen.

  Los van de eenvoud om mensen digitaal te kunnen beroven van hun geld of privacy, van achter een veilig buro met rugdekking van collega’s, veilig achter een bureaucratische muur, is dit zonder enige twijfel een walgelijke gang van zaken.

 2. @IIS [2]:

  ….Controle over geld en waardeloos worden van fysiek geld maakt dat ook goud een niet meer fysiek buiten de boekjes te verhandeld metaal is geworden, slechts het handelen via de officiële kanalen maakt goud in wezen onbetrouwbaar, want deze is traceerbaar en controleerbaar en kan naargelang worden geconfisqueerd of worden gereguleerd.

  Waarom nog geen nieuwe 50 euro biljetten??? De jaren die achter ons liggen waren de kleine biljetten netje op tijd, nu lijkt er wat te stokken??….De ECB cq maffia maakt zich zorgen om Trump en waarschijnlijk het stemgedrag in de toekomst, want de ECB dreigt al met grote beurscorrectie die komen en daarvan de schuld leggen bij de nieuw gekozen president. Of het is spel, wat ik goed kan begrijpen, want de beurzen moeten reageren en daarmee kunnen centrale banken weer maatregelen treffen aangaande meer controle en macht of het is geen spel en dat zou betekenen dat er een omslag komt in de politiek als de kiezer het doorzet en door de leugens en loze beloftes weet te prikken, SOFT NEDERLAND kennende gaat dat met de weke en slappe Nederlanders, zelfs niet met de “nieuwe” Nederlanders (ook zo slap als natte koek) gaat het niet lukken, want een paar keer “boeh!!” roepen doet de dunne stront langs de benen lopen en verder is het totale desinteresse wat zich heeft meester gemaakt van de piepeltjes.

 3. ….Maaruh, India laat toch maar even zien hoe de praktijk er uit kan zien, met een druk op de knop is alles opgesteld in rijen om het waardeloos gemaakte papier nog snel naar of op een te controleren rekening te krijgen, waarna het ook weer waardeloos gemaakt kan worden en daarmee iedereen slaaf is of wordt eventueel met chip!!!!….Geen nieuwe wereld orde sciencefiction, maar werkelijkheid!!!!….Soylent Green is dichterbij dan men denkt.

Comments are closed.